Belépés
Keresztelő János születése és az ezzel együttjáró áldások
... körülmetélést. Ellenzi a vallásos körülmetélést, de természetesen egészségügyi és higiéniai okokból, valamint törzsi hagyományok miatt a körülmetélés lehet legitim lehetőség, de az Újszövetség ragaszkodik ahhoz, hogy a büszkeség és a hitetlenség minden szennyét és a Jézus Krisztushoz való szeretetlen hozzáállást ki kell vágni a szívedből. A lelki valóság abban mutatkozik meg, hogy...
2023-07-27 23:01:50
Nemcsak kenyérrel
... ennek és annak hitelességében. Kimozdulnak a meleg éghajlatot kedvelő szélességi körből a kritika olyan régiójába, amely olyan hideg, mint a sarki tengerek. Isten választottainak hite ragaszkodik Istenhez, és tisztelettel viseltetik az Ő Igéje iránt. ,,Az ember nem csak kenyérrel él, hanem minden igével, amely Isten szájából származik" (Mt 4:4).

C. H. Spurgeo...
2023-07-15 22:14:42
Aki erőszakos, az NEM erős ember. Aki gyengéd
... itt a Földön, s aki ezáltal tudja, hogy "nem létezik halál", az NEM belefásul és feladja ezt az életét, hanem még könnyedebbé és szabadabbá válik ennek tudatában.
Aki betegesen ragaszkodik, NEM téged tart fontosnak, hanem azt a dolgot, amit elveszítene azzal, ha te kilépnél az életéből.
Aki semmiképp nem akar elengedni téged, amikor te mindenképp menni akarsz, az nem azé...
2023-06-28 08:52:32
Kell a mosoly hétközben is!
KELL A MOSOLY HÉT KÖZBEN IS


A férj egy kiküldetésből váratlanul érkezik haza, azonnal beront a hálószobába és ráüvölt a feleségére:|...
2023-06-21 21:45:46
Nemzeti összetartozás: a magyarok megmaradásának titka
... identitásukat. Összetartásuk, vallásos hitük tiszteletet ébreszt. Nem véletlen, hogy a székelyföldi Csíksomlyó távoli vidékekről is százezreket vonz minden évben.

A magyarok többsége ragaszkodik a józan gondolkodás kiváltságához. Ennek birtokában képesek vagyunk reálisan megítélni a most is zajló ukrajnai háború okait és ­kilátásait, s elköteleződtünk a béke mellett. Ne...
2023-06-02 20:45:23
Sok ember éli túlélő üzemmódban életét, elárasztva
... életét, elárasztva szervezetét stresszhormonokkal.
Ilyenkor programozott gondolataik, érzéseik és viselkedésük veszi át az irányítást felettük. Az ember néha az ismert rosszhoz is ragaszkodik, mert számára az ismerős érzés biztonságot ad. Még akkor is ha ugyanazokkal a fájdalmas és traumás történetekkel kell együtt élnie, amelyek egy életre korlátozzák.
Általában életü...
2023-05-24 15:41:29
Novus ordo seclorum - Az új világrend 3.
NOVUS ORDO SECLORUM - AZ ÚJ VILÁGREND 3. r.

AKCIÓBAN A PÉNZKARTELL


Franciaország és a pénzoligarchia

Van-e évszázados stratégiája a pénzkartellnek? Miért nevezi a nemzetköz...
2023-05-15 22:00:30
Az Úr biztos menedék
Mivel ragaszkodik hozzám, megmentem őt, oltalmazom, mert ismeri nevemet.
Ha kiált hozzám, meghallgatom, vele leszek a nyomorúságban, kiragadom onnan, és megdicsőítem őt.
Megelégítem hosszú élettel, gyönyörködhet szabadításomban.
...
2023-04-25 07:14:51
Lao-Ce idézetek
... nekik - az csak bánatot szül. Hagyd, hogy a valóság valóság legyen. Hagyd, hogy a dolgok természetes módon áramoljanak előre, ahogyan csak akarnak.

7 Aki túlságosan ragaszkodik a saját nézeteihez, azzal kevesen fognak egyetérteni.
8. Aki tudja, hogy az elég az elég, annak mindig jut mindenből elég.
9 Másokat megismerni bölcsesség, önmagadat megismerni me...
2023-04-20 11:40:04
Az önszeretet gyakorlása csodát tesz az életeddel!
... gondol majd róla a másik.
- Többé nem hallgatja tovább egy perc erejéig sem a lehúzó, gyűlölködő, lélekmentes, egótól fűtött beszédeket s továbbáll.
- Többé nem ragaszkodik görcsösen a számára kedves emberekhez, mert nem fél már az egyedülléttől sem.
- Többé nem szégyenkezik az érzései és érzelmei miatt - romantikus vonzalmát épp úgy fel meri...
2023-04-19 11:22:25
1 2 3 ......................271 ...........406 407 ...........541 542 
Címkék: Keresztelő János, Jézus Krisztushoz, KELL MOSOLY HÉT KÖZBEN IS, NOVUS ORDO SECLORUM, AKCIÓBAN PÉNZKARTELL, ezzel együttjáró, mosoly hétközben, magyarok megmaradásának, önszeretet gyakorlása, vallásos körülmetélést, körülmetélés lehet, hitetlenség minden, lelki valóság, meleg éghajlatot, kritika olyan, sarki tengerek, kiküldetésből váratlanul, székelyföldi Csíksomlyó, magyarok többsége, józan gondolkodás, béke mellett, irányítást felettük, ember néha, ismert rosszhoz, ismerős érzés, életre korlátozzák, csak bánatot, valóság valóság, dolgok természetes, saját nézeteihez, perc erejéig, számára kedves, elköteleződtünk, választottainak, szabadításomban, pénzkartellnek, megmaradásának, pénzoligarchia, hitelességében, összetartásuk, identitásukat, összetartozás, körülmetélést, franciaország, történetekkel, természetesen, kiküldetésből, nyomorúságban, kiváltságához, gyönyörködhet, egyedülléttől, programozott, szégyenkezik, meghallgatom, megdicsőítem, ugyanazokkal, körülmetélés, egészségügyi, viselkedésük, tisztelettel,
© 2013 TVN.HU Kft.