|
|
|
... - darálva, passzírozva, gyümölcscentrifugával vagy más módon. Minden liter tiszta lére 1 késhegynyi tartósítót számítva, jól elkeverjük, palackozzuk és a kamrába tesszük. Lehetőleg ne rakosgassuk, mozgassuk a palackokat.
• Hozzászólás a vitalapon.
____________________________________ ____
Rebarbaravelő nyersen
A lehártyázott, jól megmosott, lecsurgat... |
2013-03-15 22:26:05 |
|
|
|
|
|
|
... formálható tésztát nem kapunk.
Kanállal kis adagokat vegyünk ki belőle, formáljunk dió nagyságú golyókat. Mindegyiket forgassuk meg felvert tojásfehérjében, majd kókuszreszelékben. Rakosgassuk a golyókat papírkapszliba, nyomjunk mélyedést a közepére és helyezzünk rá egy-egy szem kandírozott gyümölcsöt, pl. meggyet. A kapszliban süssük meg, közepes tűznél legalább ... |
|
2012-03-26 22:15:28 |
|
|
|
|
|
|
... formálható tésztát nem kapunk.
Kanállal kis adagokat vegyünk ki belole, formáljunk dió nagyságú golyókat. Mindegyiket forgassuk meg felvert tojásfehérjében, majd kókuszreszelékben. Rakosgassuk a golyókat papírkapszliba, nyomjunk mélyedést a közepére és helyezzünk rá egy-egy szem kandírozott gyümölcsöt, pl. meggyet. A kapszliban süssük meg, közepes tuznél legalább ... |
2012-03-26 21:59:30 |
|
|
|
|