Belépés
Szijjártó: új világgazdasági versenyben kell helyt állni
... vállalkozásoknak.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Filati Maclodio Kft. csaknem 565 millió forintos beruházásához több mint 282 millió forintot nyert el, a textilipari cég új raktárcsarnokot épít és korszerű labort alakít ki.
Seszták Miklós, a körzet országgyűlési képviselője egyebek mellett hangsúlyozta, a koronavírus-járvány terjedése után sokan lehetetlennek mondták, h...
2020-05-25 16:02:06
Közel kétmilliárd forintból épített gyártó- és raktárcsarnokot a pécsi Honsa Kft.
...
A csarnok a vállalat összesen 3,2 milliárd forintos, 766 millió forintos kormányzati támogatást élvező kapacitásbővítési beruházásának részét képezi.
Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára elmondta, hogy a kormányzat támogatásával megvalósuló beruházások közel 200 új munkahelyet jelentenek a vállalat számára.

Hozzátette: a...
2019-09-17 15:52:35
Szijjártó: kétmilliárd forintos raktárbázis épült Dunaharasztiban
... több kereskedelmi egységet szolgál ki.
Minas Agelidis, a Coca-Cola HBC Magyarország ügyvezető igazgatója és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter végezetül átadta a raktárcsarnokot, amelyet a vendégek és a sajtó képviselői megtekinthettek.
A Coca-Cola HBC Magyarország 2012-ben elsőként kötött stratégiai megállapodást a kormánnyal. Azóta a cég mintegy 15 milliár...
2017-09-13 13:33:34
Új gyártó- és raktárcsarnokot adtak át az EGLO Magyarország Kft.-nél Pásztón
...
Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára az átadó ünnepségen kiemelte, hogy a beruházás olyan térségben valósult meg, amelynek minden egyes forintra szüksége van, amely munkahelyet teremt, hiszen Nógrád megye a rendszerváltás egyik vesztesének tekinthető.
Kitért arra is, hogy rendkívül hatékony volt a kivitelezés, eb...
2017-06-21 16:38:11
Nyugat-Magyarországon terjeszkedik a Trans-Sped
... az ország több pontján rendelkezik raktárral, melyek összesen 120 ezer négyzetméter alapterületűek.
A Trans-Sped 2015 decemberében jelentette be, hogy hatezer négyzetméteres raktárcsarnokot épít a Tatabánya-Környe Ipari Parkban a japán AGC Glass Hungary Kft. autóablaküveg-gyár raktárigényének kiszolgálására.
Az új raktárcsarnok 2016 decemberében készül el. A két cég veze...
2016-10-05 15:02:10
Raktárcsarnokot avatott a Kirchhoff Esztergomban
...
Körtvélyessy Géza ügyvezető igazgató elmondta, a beruházás értéke 1,3 milliárd forint, a csarnok átadásával 50 új munkahelyet teremtettek. A fejlesztés forrásait negyven százalékban az Európai Unió biztosította.
A létesítményhez egy 5200 négyzetméteres konténertároló kapcsolódik. A raktár anyagmozgató gépei naponta 110 kamion kiszolgálására képesek. A Kirchhoff Hungária ...
2016-08-26 11:41:49
Korrupcióinfó: „Eltűnt” egy uniós százmilliókbó
... milliárd forint értékű beruházás során - az eredeti tervek szerint - fejlesztették volna az iparvágányt, kialakítottak volna egy oldalrakodóval egybeépített, daruzott raktárcsarnokot, egy burkolt rakodóteret, de épült volna iroda, szociális épület és porta is. A 21-es számú főúttól alig egy kilométerre megálmodott logisztikai központot kezdetben napi 500 tonna áru átra...
2016-05-28 22:36:44
LMP: nem létező bátonyterenyei beruházás kapott uniós pénzt
... beruházásához nyert 837 millió forintos európai uniós támogatást, amiből a bátonyterenyei vasútállomáson egy intermodális logisztikai központot - iparvágányt, átrakodó darut és fedett raktárcsarnokot - kellett volna felépítenie.
Az LMP politikusa közölte: néhány napja saját szemével győződött meg arról, hogy az átrakodó állomás egyszerűen nem épült meg, holott az NGM május 2-...
2016-05-26 11:01:24
Szijjártó: 681 új munkahelyet hoz létre a Continental Magyarországon
... beruházással a Continental autóipari beszállító nyíregyházi üzemében új gépsorokat telepítenek, felújítanak egy csaknem négyezer négyzetméteres gyártócsarnokot, építenek egy új raktárcsarnokot, beindítják a hűtő-fűtő csövek gyártását, valamint növelik a légrugógyártás kapacitását.
Emlékeztetett: legutóbb augusztus végén jelentett be az országban 1995 óta jelenlévő Continental...
2015-11-10 11:11:34
Száz munkahelyet teremtett a Fehrer Automotive-Rába Kft. Móron
... európai autóipar részére. A gyártókapacitás kiépítéséhez 638,81 millió forint uniós támogatást nyertek.
Az első ütemben a Fehrer felújította bérelt gyártócsarnokát és egy új raktárcsarnokot épített fel. A következő lépés a gyártócsarnok és a raktárépület közötti átjáró folyosó és a zárt szállítópálya kialakítása volt.
A támogatásból nemcsak az ingatlan korszerűsítésére, ...
2015-05-05 14:52:08
1 2 
Címkék: Honsa Kft, EGLO Magyarország Kft, Kirchhoff Esztergomban, Continental Magyarországon, Fehrer Automotive-Rába Kft, Filati Maclodio Kft, Seszták Miklós, Magyar Levente, Minas Agelidis, Coca-Cola HBC Magyarország, Szijjártó Péter, Tatabánya-Környe Ipari Parkban, Glass Hungary Kft, Körtvélyessy Géza, Európai Unió, Kirchhoff Hungária, pécsi Honsa, uniós százmilliókbó, körzet országgyűlési, vállalat összesen, kormányzat támogatásával, vállalat számára, sajtó képviselői, átadó ünnepségen, beruházás olyan, rendszerváltás egyik, ország több, beruházás értéke, csarnok átadásával, fejlesztés forrásait, 5200 négyzetméteres, raktár anyagmozgató, eredeti tervek, oldalrakodóval egybeépített, burkolt rakodóteret, 21-es számú, kilométerre megálmodott, bátonyterenyei vasútállomáson, intermodális logisztikai, átrakodó állomás, csaknem négyezer, hűtő-fűtő csövek, légrugógyártás kapacitását, országban 1995, gyártókapacitás kiépítéséhez, első ütemben, következő lépés, raktárépület közötti, zárt szállítópálya,
© 2013 TVN.HU Kft.