Belépés
Fidesz: meg kell vizsgálni, mennyibe kerül Janiczak Dávid "privát szórakozása" az ózdiaknak
...
A fideszes politikus felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid "privát fürdőzésre és randevúzásra" használja a város uszodáját.
"Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget" - mondta Zsigmond Barna Pál.
Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért c...
2020-01-14 14:30:27
Hibás párkapcsolatok (folytatás)
... szeretettel (szerelemmel).
Sajnos sok keresztyén kapcsolat tükrözi ezt a hamis gondolkodásmódot. Amikor megvizsgáljuk, hogyan fejlődik a legtöbb kapcsolat, tisztán látjuk, hogy a randevúzásra való törekvés csak ösztönzi e két szó felcserélhetőségét. Először is, amint már rámutattunk, a randevúzás nem mindig vezet egész életre szóló elkötelezettséghez. Emiatt sok szerelmi kapc...
2016-07-09 13:59:55
Májusról (2014)
... mindent a külvilágban, amit csak lehet, most mehetünk, és sikeresek is tudunk lenni benne. (Nap Bikában trigonban Marssal Mérlegben)

Május 28, szerda ismét tökéletes nap randevúzásra, gyerekvállalásra, tegyünk ezen a napon valami kellemeset, élvezeteset, magunknak és másoknak élvezeteset. (Vénusz Kosban-Bikában szextilben Merkúrral Ikrekben-Rákban)

Május 29, ...
2014-04-30 15:30:18
Internetes házasság a következő lépésben?
Egy új, amerikai háztartásokban végzett felmérés szerint a 2005 óta kötött házasságok egyharmada az interneten kezdődött, és ezeknek a kapcsolatoknak a fele társkereső oldalakon indult. A felmérés arra is rámutatott, hogy az interneten szövődött kapcsolatok közül kevesebb végződik válással, és az így megismerkedett párok általában boldogabbak is.

Némileg árnyalja a képet...
2013-06-04 15:11:33
Colin Farrell
... a fenegyerek hírében álló Colin kezd megkomolyodni, mivel rájött, hogy a munka mellett hároméves fiával, Jamesszel is törődnie kell. Gyakran látogatja a gyereket,

de a randevúzásra is tud időt szakítani, ugyanis a hírek szerint beleszeretett Lake Bell színésznőbe, akivel együtt játszott a Pride and Gloryban.
Remélhetőleg a kapcsolat akkor is működik, amikor Farre...
2008-09-10 07:59:21
1 
Címkék: Janiczak Dávid, Colin Farrell, Zsigmond Barna Pál, Marssal Mérlegben, Vénusz Kosban-Bikában, Merkúrral Ikrekben-Rákban, Lake Bell, következő lépésben, fideszes politikus, város uszodáját, barátnőjével kettesben, jakuzziban áztassa, egész fürdőt, többi vendéget, hamis gondolkodásmódot, legtöbb kapcsolat, randevúzásra való, napon valami, interneten kezdődött, fele társkereső, felmérés arra, interneten szövődött, fenegyerek hírében, munka mellett, hírek szerint, kapcsolat akkor, gondolkodásmódot, gyerekvállalásra, párkapcsolatok, háztartásokban, kapcsolatoknak, felháborítónak, megismerkedett, megkomolyodni, beleszeretett, megvizsgáljuk, polgármester, randevúzásra, barátnőjével, remélhetőleg, szerelemmel, kiürítették, szórakozása, kapcsolatok, élvezeteset, rámutattunk, szeretettel, színésznőbe, külvilágban, boldogabbak, egyharmada, szextilben, interneten, kellemeset, randevúzás, internetes, jakuzziban, védekezett, keresztyén, fürdőzésre, házasságok, fenegyerek, rámutatott, társkereső, általában, kezdődött, elküldték, szakítani,
© 2013 TVN.HU Kft.