Belépés
Lemondott az amerikai igazságügyi miniszter
... közötti vélt összejátszást vizsgáló, Robert Mueller vezette különbizottság felügyeletét is.
Chuck Schumer, a demokraták szenátusi frakciójának vezetője a bejelentés után szinte azonnal reagált. Közleményében, amelyet a kongresszusban olvasott fel, hangsúlyozta, hogy Whitakernek ki kell vonnia magát az Oroszországgal kapcsolatos valamennyi vizsgálatból. Schumer "mindenekfelet...
2018-11-07 22:16:14
Állami rendezvényként tartják meg az idei függetlenség napi menetet Varsóban
... "neofasiszta erőszak" megelőzésére felhívó határozatára is reagálva - betiltotta a menetet.
A menet szervezői, a parlamenten kívüli úgynevezett nemzeti körök bírósági fellebbezéssel reagáltak Gronkiewicz-Waltz bejelentésére, és kilátásba helyezték, hogy az akciót a tiltás ellenére is megtartják.
Amint az államfő szóvivő bejelentette, az állami szervezésű felvonulást a be...
2018-11-07 19:36:00
Megkapta az orosz forgalmazási engedélyt a Hunter Killer küldetés című amerikai film
... mindössze két nappal a tervezett premier előtt pótolta.
A Megogo Distributio szerdai közleményében megismételte korábbi állítását, amely szerint a minisztérium másfél hónapon át nem reagált a filmmel kapcsolatban benyújtott dokumentációra. A produkcióban Gerard Butler és Gary Odman mellett olyan orosz színészek is játszanak, mint Mihail Gorevoj, Jurij Kolokolnyikov, Alekszan...
2018-11-07 19:16:09
Amerikai választások - Floridában újraszámolást követel a vesztes demokrata szenátor
... vonatkozó igényét, arra hivatkozva, hogy csupán fél százalékkal maradt alul Rick Scottal, Florida korábbi kormányzójával szemben.
Scott szóvivője, Chris Hartline szintén közleményben reagált. "Ennek a választásnak vége. Szomorú befejezése ez Bill Nelson karrierjének. De ő elkeseredetten próbál ragaszkodni valamihez, ami többé már nem létezik".
A floridai törvények ugyan...
2018-11-07 17:52:31
Merényletek Párizsban - A támadássorozat összes kitervelőjével és megrendelőjével végeztek a nyugati titkosszol
... titkosszolgálataik fejlesztésébe, majd kisebb merényleteket terveltek ki, mielőtt a legjelentősebbet végrehajtották - vélte az újságíró.
Matthieu Suc szerint a francia titkosszolgálatok gyorsan reagáltak és tanultak a korábbi hibáikból.
"Igen, a szolgálatok fejlődtek. Úgy gondolom, hogy egy november 13-i merénylet, az Iszlám Állam kiképzett katonáiból álló kommandóval t...
2018-11-07 16:51:51
Koszovó tíz százalékkal megnövelte a szerbiai és a boszniai termékek vámját
... és Pristina között zajló brüsszeli párbeszédnek, és annak folytatása attól függ, hogy Pristina visszavonja-e ezt a "veszélyes és törvénytelen" döntést.
Időközben az Európai Unió is reagált Pristina lépésére azt követelve, hogy indokolja meg a váratlan döntést.
Maja Kocijancic, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének a szóvivője is megerősítette, hogy az intézk...
2018-11-07 12:11:22
Lavrov: a Nyugat a büntetlenség érzetét kelti Ukrajnában
... és az újságírók jogainak védelmére. Beszámolója szerint Gremingernek összehasonlító táblázatot adtak át arról, hogy Harlem Désir, a szervezet sajtószabadságért felelős képviselője miképp reagált a média munkatársai jogainak megsértésére az egyes országokban, és sürgette, hogy az EBESZ intézményei ne alkalmazzanak kettős mércét.
Lavrov példaként említette az Ukrajnában - mint ...
2018-11-02 14:00:54
Nem adott engedélyt a Hunter Killer küldetés című film forgalmazására az orosz kultusztárca
... október 30-án juttattak el az alaphoz, de annak nem jutott ideje az ellenőrzésre és a leltárba vételre.
A Megogo Distribitio azt kifogásolta, hogy a minisztérium másfél hónapon át nem reagált a leadott anyagokra. A tárca tisztségviselői még szerdán is azzal kecsegtették a forgalmazót, hogy az engedély "aláírás alatt van".
A TASZSZ hírügynökség szerint a filmet korábban U...
2018-11-01 15:31:37
Jobbik: csatlakozni kell az európai ügyészséghez
... az uniós források felhasználását vizsgálhatná az új szerv.
A sajtótájékoztatón megjelent Volner János, a Jobbik korábbi alelnöke, parlamenti képviselője, aki az elhangzottakra úgy reagált: választási programjában a párt még egyetlen szót sem ejtett a tervezett uniós szervhez való csatlakozásról, hanem egy korrupciós ügyészség felállítását propagálta.
Jelentősen változnak...
2018-10-31 14:41:54
CEU: kutatás-támogatási versenypályázatokon nyer pluszforrásokat az intézmény
... tudományos értékelési módszereit, és leértékeli azon tudósok teljesítményét, akik munkájukkal megbecsülést szereztek egyetemünknek és Magyarországnak.
A felsőoktatási intézmény így reagált Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára előző napi kijelentésére.
Az államtitkár kedden, az Országgyűlésben a Párbeszéd képviselőjének Mellár Tamásn...
2018-10-31 13:01:43
1 2 3 ..................672 673 .........1009 1010 .........1344 1345 1346 
Címkék: Hunter Killer, Merényletek Párizsban, Robert Mueller, Chuck Schumer, Megogo Distributio, Gerard Butler, Gary Odman, Mihail Gorevoj, Jurij Kolokolnyikov, Rick Scottal, Chris Hartline, Bill Nelson, Matthieu Suc, Iszlám Állam, Európai Unió, Maja Kocijancic, Harlem Désir, Megogo Distribitio, Volner János, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Mellár Tamásn, amerikai igazságügyi, idei függetlenség, orosz forgalmazási, vesztes demokrata, támadássorozat összes, nyugati titkosszol, boszniai termékek, büntetlenség érzetét, orosz kultusztárca, európai ügyészséghez, demokraták szenátusi, bejelentés után, kongresszusban olvasott, menet szervezői, parlamenten kívüli, tiltás ellenére, államfő szóvivő, állami szervezésű, tervezett premier, minisztérium másfél, filmmel kapcsolatban, produkcióban Gerard, választásnak vége, floridai törvények, legjelentősebbet végrehajtották, francia titkosszolgálatok, korábbi hibáikból, szolgálatok fejlődtek, november 13-i, váratlan döntést, újságírók jogainak,
© 2013 TVN.HU Kft.