Belépés
Megfellebbezte a Jobbik a Kúriánál népszavazási kezdeményezésük elutasítását
... által irányított szervezet", márpedig "a Fidesz fél a nép valódi értékítéletétől", ezért torpedózza meg évek óta a népszavazási kezdeményezéseket.
Hangsúlyozta: arról kérdeznék a referendumon a magyar embereket, "akarnak-e négyszáz óra túlórát", és szeretnék-e, hogy ennek ellenértékét csak három év múlva kelljen kifizetni nekik. Megjegyezte, egy ilyen nagy hatású rendelkezésr...
2019-01-18 14:11:34
Brexit - Theresa May: a brit kormány nem állítja le a Brexit-folyamatot
... Királyság az EU tagja marad, figyelmen kívül hagyva a kilépésről hozott népszavazási döntést, a brit kormány azonban erre nem hajlandó.
A brit EU-tagságról 2016 júniusában tartott referendumon a résztvevők szűk, 51,89 százaléka a kilépésre voksolt.
A kilépés feltételrendszeréről az EU-val novemberben elért megállapodást azonban az alsóház kedd este a modern brit parlamen...
2019-01-16 15:01:37
Fellebbez a Jobbik az NVB döntése ellen
... az otthonukban, családjukkal szeretnék tölteni a szabadidejüket? - tette fel a kérdést az ellenzéki politikus.
Szerinte a kérdéseikre egyértelmű válasz születhetett volna egy referendumon, hozzátéve, "a Nemzeti Választási Bizottság egy Fidesz által irányított szervezet, és a Fidesz fél a nép akaratától".
Azt szeretnék, hogy a magyar munkavállalók döntessenek a sorsukról...
2019-01-05 12:28:59
Brexit - Brit külkereskedelmi miniszter: megállapodás nélkül csak 50 százalék a Brexit esélye
... kilépésnek)" - mondta a külkereskedelmi tárca vezetője.
Fox szerint ez a brit EU-tagságról rendezett népszavazás résztvevőinek elárulása lenne.
A 2016 júniusában tartott referendumon a résztvevők szűk, 51,89 százalékos többsége arra voksolt, hogy az Egyesült Királyság lépjen ki az EU-ból, bár az országos átlagon belül a skót és az észak-írországi választók jelentős többs...
2018-12-30 12:20:24
Brexit - Blair: 50 százalék felett az újabb népszavazás esélye
... választók.
Theresa May korábbi nyilatkozataiban határozottan elvetette az újabb EU-népszavazás kiírásának lehetőségét, azzal az érvvel, hogy a brit választók a 2016-ban tartott referendumon - amelyen a kilépést pártolók kerültek szűk, 51,89 százalékos többségbe - már kifejezésre juttatták akaratukat.
A legutóbbi napokban ugyanakkor többször is kijelentette, hogy a Brexit...
2018-12-14 19:14:32
Brexit - Brit nagyvállalkozó: csődközeli helyzetbe sodorná Nagy-Britanniát a kemény Brexit
... döntést arról, hogy Nagy-Britannia a két évvel ezelőtti EU-népszavazás óta ismertté vált tények tudatában is kilépjen-e az EU-ból.
A brit EU-tagságról 2016 júniusában tartott referendumon a résztvevők szűk, 51,89 százalékos többsége a kilépésre voksolt.
A kemény Brexit növekedési kockázatára gazdasági szakértők már részletes számításokkal is felhívták a figyelmet.
A...
2018-12-14 13:52:42
Brexit - Brit külügyminiszter: "lényegtelen" az Európai Bíróság hétfői ítélete
...
A Brexit leállítása vagy elhalasztása elfogadhatatlan lenne a lakosság azon 52 százaléka számára, aki a kilépésre voksolt a 2016-os referendumon - emelte ki Hunt az uniós külügyminiszterek tanácsülésének megkezdése előtt.
Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy "valódi kockázatokhoz" vezetne, ha a parlament alsóháza kedden elutasítaná a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendsze...
2018-12-10 11:31:13
Brexit - A brit parlament kötelezte a kormányt a Brexit-megállapodáshoz adott jogi útmutató nyilvánosságra hoza
... ismét elvetette az újabb EU-népszavazás kiírását szorgalmazó kez...
2018-12-04 20:02:35
Nem módosította alapkamatát a Bank of England, az inflációs jelentés szerint lefulladtak a beruházások
...
A kamatdöntés bejelentése után közzétett új negyedéves inflációs jelentésben a Bank of England kiemeli, hogy a brit EU-tagság jövő márciusban esedékes megszűnését (Brexit) övező bizonytalanságok közepette gyakorlatilag lefulladtak a beruházások a brit gazdaságban.
A monetáris testület a csütörtökön ismertetett jegyzőkönyv szerint egyhangúan szavazott: mind a kilenc tag,...
2018-11-01 15:31:49
MSZP: szüntessék meg a kormánytagok VIP egészségügyi ellátását!
... szocialista politikus közölte, az MSZP szerint azoknak, akik felelősek ezért a helyzetért, nem jár VIP-ellátás. Ezért kezdeményeztek népszavazást a kiemelt ellátás megvonásáról, és ezen a referendumon a választók kifejezhetik véleményüket az egész magyar egészségügyről - mondta.
Szóvá tette azt is, hogy Orbán Viktor miniszterelnök saját bevallása szerint 30 éve magánrepülőgép...
2018-10-29 13:02:01
1 2 3 ........30 31 ....46 47 ....60 61 62 
Címkék: Theresa May, Európai Bíróság, Nemzeti Választási Bizottság, Egyesült Királyság, Orbán Viktor, brit kormány, újabb népszavazás, kemény Brexit, brit parlament, inflációs jelentés, népszavazási kezdeményezéseket, magyar embereket, ilyen nagy, kilépésről hozott, brit EU-tagságról, résztvevők szűk, kilépésre voksolt, alsóház kedd, modern brit, ellenzéki politikus, kérdéseikre egyértelmű, magyar munkavállalók, külkereskedelmi tárca, 2016 júniusában, országos átlagon, észak-írországi választók, újabb EU-népszavazás, brit választók, 2016-ban tartott, kilépést pártolók, legutóbbi napokban, lakosság azon, 2016-os referendumon, uniós külügyminiszterek, parlament alsóháza, brit EU-tagság, kamatdöntés bejelentése, brit gazdaságban, monetáris testület, csütörtökön ismertetett, kiemelt ellátás, választók kifejezhetik, egész magyar, nyilatkozataiban, bizonytalanságok, külügyminiszter, elfogadhatatlan, megállapodáshoz, külkereskedelmi, értékítéletétől, kezdeményezésük, feltételrendsze, nagyvállalkozó, kezdeményeztek,
© 2013 TVN.HU Kft.