Belépés
Hawaii demokrata párti képviselőnő is indul a 2020-as amerikai elnökválasztáson
...
"Úgy döntöttem, hogy indulok, és a jövő héten a formális bejelentést is megteszem" - mondta a 37 éves politikusnő a hírtelevíziónak adott interjújában.
Gabbard, aki katonaként megjárta az iraki háborút, a washingtoni képviselőház külügyi bizottságának tagja. Ő az első amerikai szamoai, és az első hindu tagja az amerikai törvényhozásnak.
Az interjúban a politikusnő...
2019-01-12 07:05:01
Európai Számvevőszék: fokozni kellene az EU-s forrásokat érintő csalások elleni küzdelmet
...
A csütörtökön közzétett értékelés szerint az Európai Bizottság jelenleg nem rendelkezik átfogó információkkal a csalások nagyságrendjéről, jellegéről és okairól, ami hátráltatja a visszaélések eredményes megelőzését. Egyebek mellett például még a felderítetlen csalásokra vonatkozóan sem készült átfogó vizsgálat.
Aláhúzták: a bizottságnak kezdeményezőbb szerepet kellene v...
2019-01-10 20:42:40
A parklandi mészárlásról készült jelentés a floridai tanárok fegyverviselését javasolja
...
A több mint 400 oldalas jelentés az oktatási intézmények védelmének teljes és mélyreható reformját javasolja.
Ennek jegyében a többi között állást foglal a tanárok nem kötelező érvényű, de ajánlott felfegyverzése mellett és szorgalmazza úgynevezett menedékövezetek, vagyis olyan terek kialakítását az iskolákban, ahol egy lövöldözés, tömegmészárlás vagy kisebb incidens ide...
2019-01-03 14:45:48
EU-csúcs - Megkezdődött az uniós állam- és kormányfők találkozója Brüsszelben
... kiválásra való felkészülésről.
Pénteken az egységes piac, a klímaváltozás, a rasszizmus és idegengyűlölet elleni harc, illetve a migráció, s azon belül is a dublini menekültügyi szabályok reformja lesz a fő téma.
Végezetül szokás szerint eurócsúcsot tartanak, a fő téma a gazdasági és monetáris unió további elmélyítése lesz. A szakminiszterek szintjén már megszavazott ref...
2018-12-13 15:42:50
Krónika 3. rész (az Országos Bírósági Hivatal 2017-es beszámolója)
...
Igazságügyi bizottság: jó úton halad a célok megvalósítása
Jó úton halad az Országos Bírósági Hivatal elnökének stratégiai és szakmai céljainak megvalósítása - hangsúlyozta Vejkey Imre (KDNP), az igazságügyi bizottság előadója.
Az eredmények európai szinten is kimagaslóak - mutatott rá.
Szólt arról is, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően megfelelő környezetb...
2018-12-13 12:11:40
Brexit - Merkel: nem lehet megváltoztatni a Brexit-feltételekről szóló megállapodást
...
Hangsúlyozta, hogy kormánya mindent megtesz azért, hogy az Egyesült Királyság távozása rendezett folyamat legyen, és erre van is esély, mert a Brexit tervezett időpontjáig "van még idő, bár nem túl sok".
Azonban a német kormány felkészül a rendezetlen, vagyis az Európai Unióval kötött megállapodás nélküli Brexitre is, ezért például éppen szerdai ülésén fogadott el egy jo...
2018-12-12 16:22:08
Krónika 6. rész (bizottsági jelentések vitái)
...

Kormányzati igazgatásról szóló törvény

Salacz László (Fidesz), a törvényalkotási bizottság előadója elmondta: a javaslat kódex jelleggel kívánja szabályozni a kormányzati igazgatási szervek működését, amivel az államigazgatás központi és területi szervezetrendszere egységes keretet kapna. Kiemelte, hogy a javaslat bevezetné a kormánytisztviselők családalapítá...
2018-12-11 14:13:53
Francia zavargások - A középiskolások megmozdulásai is folytatódtak
... incidens követette,...
2018-12-07 17:22:04
Alapjogokért Központ: a humanitárius vízum csak ösztönözné a migrációt
...
Kovács István az M1 aktuális csatornán pénteken azt mondta: az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) által hétfőn elfogadott humanitárius vízum csak egyike a migrációt segíteni akaró, megkezdett jogalkotói folyamatoknak.
Nyolc olyan jogalkotás van folyamatban - a humanitárius vízumtól kezdve, az Európai Határ- és Partvédelmi Üg...
2018-12-07 10:11:17
VI. Fülöp: az alkotmány a spanyol demokrácia lelke
...
A kongresszusban rendezett nagyszabású évfordulós ünnepségen az uralkodó hangsúlyozta: az alkotmány a jelenkori Spanyolország legnagyobb sikere, "a megegyezés és a megértés gyümölcse", amely egyesíti a spanyolokat, és amelynek értékeit nem lehet feledni, hanem még inkább követelni kell, mivel azok az együttélés pilléreit jelentik.
Spanyolország az elmúlt 40 évben átélte ...
2018-12-06 16:27:16
1 2 3 ...................118 ..........177 .........235 236 
Címkék: Európai Számvevőszék, Országos Bírósági Hivatal, Alapjogokért Központ, Európai Bizottság, Vejkey Imre, Egyesült Királyság, Európai Unióval, Salacz László, Kovács István, Európai Parlament, Európai Határ-, Partvédelmi Üg, 2020-as amerikai, parklandi mészárlásról, floridai tanárok, uniós állam-, középiskolások megmozdulásai, humanitárius vízum, spanyol demokrácia, jövő héten, formális bejelentést, hírtelevíziónak adott, iraki háborút, washingtoni képviselőház, első amerikai, első hindu, amerikai törvényhozásnak, csütörtökön közzétett, csalások nagyságrendjéről, visszaélések eredményes, felderítetlen csalásokra, bizottságnak kezdeményezőbb, több mint, oktatási intézmények, többi között, egységes piac, dublini menekültügyi, szakminiszterek szintjén, célok megvalósítása, igazságügyi bizottság, eredmények európai, fejlesztéseknek köszönhetően, német kormány, törvényalkotási bizottság, javaslat kódex, kormányzati igazgatási, államigazgatás központi, javaslat bevezetné, migrációt segíteni,
© 2013 TVN.HU Kft.