Belépés
Méregtelenítő teák a hideg napokra
... zsírok lebontásának támogatásában. Magas antioxidáns tartalma, koleszterincsökkentő hatása miatt az egészségünk megőrzése érdekében is érdemes fogyasztanunk. Zöld teával helyettesíthetjük a reggeli kávénkat, mivel élénkítő hatással is rendelkezik, koffeintartalmának köszönhetően.


...
2018-11-19 20:50:46
Nincs Cím
... vele
Sűrű ágai közt titkokat rejtek el..
Féltve őrzik őket, könnyes szemmel:
Levelei olykor potyognak, mint a harmat -
cseppek reggel áhítatban...

Mily jó a reggeli álom, sose bánom!
ha előbukkan, s tova is illan hirtelen.
Bárhonnan is közelít; kedvem nem szegi;
Valóságra virraszt és a Nap felé int...

Vidd vagy hozd a szellő...
2018-11-19 19:30:50
Devizapiac - Vegyesen alakult a forint árfolyama
... mozgott.
A svájc...
2018-11-19 18:59:04
Két megyében keddi havazásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
... valamint kezdetben a Bakony és az Északi-középhegység magasabban fekvő helyein havas esőre, havazásra is lehet számítani.
Számottevő hóréteg a nyugati tájakon alakulhat ki: az Alpokalján reggelig 5-10 centiméternyi vizes, tapadó hó hullhat. Kedd délutánra a Soproni- és a Kőszegi-hegységben a hó vastagsága meghaladhatja a 10 centimétert, de mindenütt olvadni fog.
Az előre...
2018-11-19 18:58:51
Jelentősen nőtt a kaliforniai tűzvész eltűntjeinek száma
... százalékán sikerült megfékezni a lángok terjedését, a déli vidékeken, Los Angeles környékén pedig 82 százalékán. A tűzoltók és mentésben résztvevők versenyt futnak az idővel, a vasárnap reggeli meteorológiai előrejelzések ugyanis erősödő széllökéseket és nyomukban újabb tűzfészkek kialakulására számítanak.

Az államban sok helyütt sűrű, fekete füstköd gomolyog, a San Fr...
2018-11-18 21:15:18
Lakástűzben meghalt egy ember Újkéren
...
A katasztrófavédelem vasárnap kora reggeli tájékoztatása szerint kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy egyszintes családi ház az Alszopori utcában.
A tűzesethez a soproni és a kapuvári hivatásos, a csepregi önkormányzati, valamint a lövői önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hét vízsugárral eloltották a ...
2018-11-18 07:21:00
Ratko Mladic élő adásban jelentkezett be telefonon egy szerb tévében, ezért ezentúl felvételt készítenek a besz
... is felelős, amelyben a boszniai szerb erők mintegy nyolcezer boszniai férfit és fiút gyilkoltak meg.
A szerb sajtó szombati beszámolói szerint a kormányhoz közeli Happy TV péntek reggeli műsorának vendégei között volt Vojislav Seselj, az ultranacionalista Szerb Radikális Párt elnöke - akit háborús bűnökért szintén felelősnek talált a Nemzetközi Törvényszék -, Darko Mladic, a...
2018-11-17 22:45:53
Őszi szüret erdőn-mezőn
... fruticosus)

Szedres joghurt: egy főre számolva keverjünk össze egy tálban 2 dl joghurtot 5 dkg szederrel és ízlés szerint mézzel vagy barna cukorral. Alaposan nyomkodjuk szét villával a szedret. Reggelire és desszertnek is kiváló.

Erdők szélén, erdei utak mentén gyakori kúszócserje. Finom teának elkészíthető levele és édes, kékesfekete gyümölcse kárpótol a tü...
2018-11-17 15:07:09
Petri György: REGGELI KÁVÉZÁSPetri György:
REGGELI KÁVÉZÁS


Szeretem az őszi hideg szobákat,
ülni kora reggel összehúzott köntösben
a kitárt ablaknál, vagy a tetőn,
párolog a völgy meg a csésze kávé
- ez hűl, amaz melegszik.

Sokasodik a pi...
2018-11-15 08:44:17
Szilágyi Domokos: REGGELI VERSSzilágyi Domokos:
REGGELI VERS


Álmos a, morcos a képe az égnek:
Szunnyad a sokszemű, távoli menny.
Rajta a csillagok már alig égnek,
-- Hold koma, menj te is, hogy lepihenj.

Ballagok. Arcomon még ül az álom,
Fújja a hajnali friss fuvalom.
Me...
2018-11-15 08:32:28
1 2 3 ..........2090 .....3135 .....4179 4180 
Címkék: Nincs Cím, Ratko Mladic, Petri György, REGGELI KÁVÉZÁS, Szilágyi Domokos, REGGELI VERS, Happy TV, Vojislav Seselj, Szerb Radikális Párt, Nemzetközi Törvényszék, Darko Mladic, hideg napokra, forint árfolyama, meteorológiai szolgálat, kaliforniai tűzvész, ember Újkéren, szerb tévében, egészségünk megőrzése, reggeli kávénkat, reggeli álom, nyugati tájakon, lángok terjedését, déli vidékeken, vasárnap reggeli, egyszintes családi, kapuvári hivatásos, csepregi önkormányzati, lövői önkéntes, boszniai szerb, szerb sajtó, kormányhoz közeli, ultranacionalista Szerb, főre számolva, őszi hideg, kitárt ablaknál, csésze kávé, hajnali friss, meteorológiai, kialakulására, centiméternyi, méregtelenítő, támogatásában, fogyasztanunk, széllökéseket, előrejelzések, meghaladhatja, terjedelmében, önkormányzati, tájékoztatása, figyelmeztet, eltűntjeinek, lebontásának, középhegység, elkészíthető, vitalmagazin, jelentkezett, köszönhetően, kékesfekete, kaliforniai, kúszócserje, antioxidáns, vízsugárral, desszertnek, lakástűzben, összehúzott,
© 2013 TVN.HU Kft.