Belépés
Regisztráció
... azzal kötök biztosítást, majd a kötvény számával a drónt is nyilvántartásba veszik. Közben elvégeztem a tanfolyamot online, március végén megyek vizsgázni. Kapok majd egy számot, a regisztrációról és ezt kell a drónra ragasztani.
Ezután nyílt légtérben alkalmazás használatával repülhetek a jogszabályok szerint. Lakott területen belül eseti légtér használati engedélyt kell kér...
2021-02-23 11:08:26
Erdő Péter megerősítette Ferenc pápa Magyarországra való meg
... Magyarországra, ezt a meghívást erősítette meg most.
Az Esztergom-budapesti érsek emellett tájékoztatta a pápát a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületeiről, a megkezdődött regisztrációról és a programokról.
Áder János köztársasági elnököt február 14-én fogadta Ferenc pápa a Vatikánban. Az államfő szintén meghívta a Szentatyát hazánkba.

Forrás: Esz...
2020-02-19 18:35:07
Tusványos - Wetzel Tamás: visszatért a határon túli településekre a magyar közigazgatás
...
A 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) állampolgárságról, regisztrációról és választásokról szóló pódiumbeszélgetésén a miniszteri biztos rámutatott, nyolc-tíz éve még csak álmodoztak a Tusványoson arról, hogy Magyarországnak egymillió új állampolgára lesz, hogy a visszahonosított magyarok lakóhelyükhöz közeli külképviseleten igényelhetnek magyar útleve...
2017-07-20 12:33:21
Adománygyűjtő hangversenyt ad Budapesten Daniel Barenboim és a Budapesti Fesztiválzenekar
... Prokofjev és Beethoven muzsikáját hallhatja a közönség.
A hangversenyre a belépés ...
2016-10-19 11:35:40
Több mint 128 ezer önkéntes jelentkezett idén a TeSzedd! akcióra
...
Az OKTF a Földművelésügyi Minisztérium (FM) megbízásából szervezte meg 6. TeSzedd! akciót, amely április 25. és 28. lesz között lesz.
Kiemelték: azok, akik lemaradtak a regisztrációról, úgy csatlakozhatnak a programhoz, hogy a TeSzedd! honlapján keresnek egy, a számukra megfelelő nyílt találkozási pontot, és a kezdési időpontra odamennek.
A szemétgyűjtéshez szüksége...
2016-04-19 18:35:16
Illegális bevándorlás - Horvát külügyminiszter Berlinben: Horvátország nem akar menekültelosztó központtá válni
... szükség a válságkezelésről folytatott diskurzusban. Megjegyezte, hogy sokan kettős beszédet alkalmaznak, a sajtóban a határok lezárásáról, zárt ajtók mögött viszont ellenőrzésről és regisztrációról szólnak. Hozzátette, hogy nem létezik a válságnak "az a nagyon egyszerű megoldása, amelyet sokan talán hallani szeretnének".
Nem vitatja senki, hogy törekedni kell a határellenőrzé...
2016-02-08 15:52:54
Magyar színházi nyelvújítókról tartanak konferenciát a Nemzeti Színházban
... foglalkozni egy újabb konferencia keret...
2015-11-26 17:12:48
Brókerbotrány - Csaknem 32 ezer kárigény érkezett a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapjához
... és kártalanítás iránti kérelmük a jogszabályban megjelölt benyújtási határidőn belül beérkezett. A beérkezést követően az alapoknak 30 napjuk van megvizsgálni az igényeket, és a regisztrációról értesíteni az igénylőket.
A QA jóval a határidőn belül igyekszik minden igénylőt értesíteni a folyamat állásáról, így a regisztrációs értesítést tartalmazó levelek a postai kézbesítés...
2015-06-16 11:12:34
A pécsi önkormányzat is csatlakozik a TeSzedd! szemétgyűjtő akcióhoz
... mintegy 115 ezren regisztráltak a péntektől vasárnapig tartó akcióban való részvételre, országszerte 1590 találkozási...
2015-05-12 12:21:49
Csaknem 115 ezren regisztráltak a TeSzedd! szemétgyűjtő akcióra
... csaknem 115 ezren regisztráltak a május 15. és 17. között tartandó eseményre, országszerte 1590 találkozási pontra. Hangsúlyozták, hogy az is részt vehet az akcióban, aki lemaradt a regisztrációról. Ehhez csak arra van szükség, hogy a jelentkező a www.teszedd.hu oldalon kiválassza a számára megfelelő helyszínt és időpontot, majd a kezdésre jelenjen meg.
Tavaly 60-80 ezer önk...
2015-05-08 17:09:49
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Erdő Péter, Wetzel Tamás, Budapesten Daniel Barenboim, Budapesti Fesztiválzenekar, Nemzeti Színházban, Károsultak Kárrendezési Alapjához, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, Áder János, Bálványosi Nyári Szabadegyetem, Földművelésügyi Minisztérium, határon túli, magyar közigazgatás, Quaestor Károsultak, pécsi önkormányzat, kötvény számával, tanfolyamot online, drónra ragasztani, jogszabályok szerint, meghívást erősítette, megkezdődött regisztrációról, államfő szintén, miniszteri biztos, visszahonosított magyarok, számukra megfelelő, kezdési időpontra, szemétgyűjtéshez szüksége, válságkezelésről folytatott, határok lezárásáról, újabb konferencia, jogszabályban megjelölt, beérkezést követően, regisztrációról értesíteni, határidőn belül, folyamat állásáról, regisztrációs értesítést, postai kézbesítés, péntektől vasárnapig, számára megfelelő, kezdésre jelenjen, válságkezelésről, szemétgyűjtéshez, fesztiválzenekar, előkészületeiről, visszahonosított, külügyminiszter, regisztrációról,
© 2013 TVN.HU Kft.