Belépés
Hajléktalanok - Emmi: senkinek sem kell az utcán éjszakáznia, van elég férőhely
...
Emellett a nappali melegedőkben országosan több mint 7600 férőhely, a tartósabb ellátást igénylő hajléktalan emberek részére pedig 218 férőhellyel a hajléktalanok rehabilitációs intézménye és 456 férőhellyel a hajléktalanok otthona áll rendelkezésre - közölte a tárca.
A tájékoztatás szerint a hajléktalanok ellátására az elmúlt években több mint 9 milliárd forintot költöt...
2019-11-04 14:31:22
Felgyógyult súlyos sérüléseiből, miután Márton Áron ......
... kapcsolódtak be az imádkozásba, sokan külföldről is, például Magyarországról, a Fülöp-szigetekről Manilából, Rómából, és Svédországból - sorolta. Miután a segédlelkész meggyógyult és rehabilitációs kezelését befejezték, a csíkszeredai plébános az összes orvosi dokumentumát összegyűjtötte és mindmáig megőrizte.
*
Isteni csoda történt ,,2009. szeptember 27-én, ...
2019-10-29 21:54:24
Harmincöt éves a Magyarországi Református Egyház drogmissziója
... templomban indította el a kallódó fiatalok bibliaóráját, amelyre főként drogfüggő fiatalok jártak.
A református lelkésznő 1986-ban alapította meg Magyarország legrégebbi drogrehabilitációs otthonát a Pest megyei Ráckeresztúron.
Az egyház drogmissziós szolgálata azóta komplex hálózattá fejlődött.
A Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon 18 és 35 év közötti férfiaknak segí...
2019-10-16 18:13:37
Munkaerő-kölcsönző: több kormányzati ösztönző is segíti a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását
... munkavállalóhoz viszonyítva meghaladja a 25 százalékot, a vállalat állami támogatást kérhet, a kapott összeget pedig a cég egyebek mellett munkabérre, képzésekre vagy a munkahely rehabilitációs célú átalakítására is fordíthatja. Erre a célra idén 42 milliárd forint, jövőre pedig már 43,5 milliárd forint áll rendelkezésre.
Az adócsökkentés is fontos könnyítés, a munkaadót a m...
2019-10-12 07:05:23
Rehabilitációs medicina tanszéket alapított a Semmelweis Egyetem
...
Az orvosi rehabilitáció oktatása három helyszínen: az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben (OORI), a Pető András Karon és az új egyetemi kórházként működő Szent Rókus Kórházban szerezhetik majd meg a hallgatók a szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket.
Az egyetem közleményében azt írta, az új tanszék létrehozásának köszönhetően mélyülhetnek a már létező együttm...
2019-10-03 15:58:08
Elkészült a DVTK Medical Center és a birkózóterem
... kormányhatározat biztosított csaknem másfél milliárd forintot, a tervezés és kivitelezés másfél év alatt zajlott le, amelynek köszönhetően az országban egyedülálló sportorvosi, diagnosztikai és rehabilitációs központ valósult meg, közel 2000 négyzetméter alapterületen.
A központ a legmagasabb szakmai követelményeket is kielégítő eszközökkel - MRI, röntgen, fizikoterápiás kész...
2019-10-01 15:41:38
Labdarúgó NB I - Hat hónapot kell kihagynia a megműtött Husztinak
... Abkarovits Géza főorvos hétfő délután Székesfehérváron elülső keresztszalag rekonstrukciót hajtott végre Huszti Szabolcs sérült térdén...
2019-10-01 10:21:50
Informatikai fejlesztésekre kap forrást a kormánytól az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet
...
Cserháti Péter közölte, az elmúlt években is történtek fejlesztések a sérült emberek komplex rehabilitációját végző, 422 ágyas intézetben. Felújították a központi épületet, ahol a műtők, a terápiás részleg és a kómacentrum is működik, a pavilonépületekben pedig energetikai korszerűsítés történt.
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár azt mondta, az Egészséges ...
2019-09-23 14:01:46
Megáldották a budapesti Szent Ferenc Kórház új kápolnáját ..
... hiszen a kardiológiai betegséggel küszködőknek rendszerint valami már egyszer és mindenkorra hiányzik az egészségükből, és ezzel a hiánnyal kell együtt élniük. A kórház szakemberei rehabilitációs munkájuk során ezt kiemelten szem előtt tartják. Ezt szolgálja mostantól az egészségügyi intézmény új szárnyában megáldott, Szűz Máriáról, az Egyház Anyjáról elnevezett kápolna is.
....
2019-09-11 11:14:13
Kásler: az orvos-beteg viszony alapja a bizalom és a remény
... ötletükre, hogy beengedjék a kórházba a családorvosokat, mert így együtt dolgozhatnak az egészségügyi ellátás különböző szintjei. Szintén büszkék a kórházban működő kardiológiai rehabilitációs centrumra és az ott összegyűlt tudásra.
Magyarországon minden gyógyszer rendelkezésre áll és mindent meg is tesznek a kardiológiai betegek akut ellátásáért, de a rehabilitáció során sok...
2019-09-10 15:23:31
1 2 3 ..............................97 98 ................146 147 ................194 195 196 
Címkék: Márton Áron, Magyarországi Református Egyház, Semmelweis Egyetem, DVTK Medical Center, Labdarúgó NB, Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, Szent Ferenc Kórház, Fülöp-szigetekről Manilából, Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon, Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben, Pető András Karon, Szent Rókus Kórházban, Abkarovits Géza, Huszti Szabolcs, Cserháti Péter, Horváth Ildikó, Szűz Máriáról, Egyház Anyjáról, utcán éjszakáznia, megváltozott munkaképességűek, megműtött Husztinak, budapesti Szent, orvos-beteg viszony, nappali melegedőkben, tartósabb ellátást, hajléktalanok rehabilitációs, hajléktalanok otthona, tájékoztatás szerint, hajléktalanok ellátására, elmúlt években, segédlelkész meggyógyult, csíkszeredai plébános, összes orvosi, kallódó fiatalok, református lelkésznő, egyház drogmissziós, vállalat állami, kapott összeget, munkahely rehabilitációs, célra idén, orvosi rehabilitáció, szükséges elméleti, egyetem közleményében, országban egyedülálló, legmagasabb szakmai, sérült emberek,
© 2013 TVN.HU Kft.