Belépés
Őrizetbe vettek egy férfit, akit négyéves kislánya megerőszakolásával gyanúsítanak
...
A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint egy ceglédi négyéves kislány sérelmére elkövetett szexuális erőszak gyanúja miatt október 7-én indult nyomozás ismeretlen tettes ellen.
A Pest megyei nyomozók szerdán az üggyel összefüggésben gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a kislány 36 éves apját. A rendőrök a gyanúsított letartóztatását javasolják....
2018-12-12 17:22:19
Gyurcsány: a magyar kormány az erő nyelvét beszéli
...
Kiemelte, nagyon bátran viselkedtek az ellenzéki képviselők az Országházban. Erre válaszul a téren összegyűltek közül többen azt kiabálták, hogy "szép volt fiúk!".
Gyurcsány Ferenc a munka törvénykönyvének a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról szóló módosításáról, amely a túlmunka órák számát 400 órában maximálta, azt mondta, hogy a 400 óra a napi 8 óra munka h...
2018-12-12 15:32:03
Újabb szakvélemények elkészítését rendelte el a bőnyi rendőrgyilkosság perében a bíróság
...
A 78 éves Győrkös Istvánt, aki a hungarista Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezet alapítója, emberöléssel és lőfegyverrel való visszaéléssel vádolja az ügyészség.
A per tárgyalása szerdán a vádlott felszólalásával, tanúk meghallgatásával és újabb bizonyítási indítványok előterjesztésével folytatódott.
Győrkös István szerint az ellene felhozott vád - az ő gépkarabél...
2018-12-12 13:42:12
Illegális bevándorlás - Rendőrökre támadtak Németországban egy menedékkérőket befogadó állomáson
...
A közlemény szerint hajnalban többen rátámadtak a biztonsági szolgálat munkatársaira, majd elbarikádozták magukat az állomás egyik épületében, egy lakásban. Az összetűzés miatt csaknem 100 rendőrt vezényeltek a helyszínre, köztük egy különleges bevetési egységet.
A rendőröket a többi között utcakövekkel dobálták meg. Az incidens közben tűz keletkezett az épületben, amely...
2018-12-11 17:15:33
Speciális egységek keresik a katonai behívó elől bujkáló sorköteleseket Kárpátalján
...
A rendőrök a speciális egységek utcai, pályaudvari vagy munkahelyi razziái során ügyelnek arra, hogy ne történhessen törvénysértés a hadseregbe történő bevonulást megtagadókkal szemben. Csak Ungváron hat sorköteles ellen indult büntető - és 250 esetben közigazgatási eljárás - adta hírül kedden a zakarpattya.net.ua kárpátaljai hírportál.
A munkácsi Sirius tévécsatorna ked...
2018-12-11 15:58:05
Illegális bevándorlás - Szerb embercsempészek ellen emeltek vádat Szegeden
...
A vádirat szerint a férfiak 2017. szeptember 16-án azért jöttek Magyarországra, hogy a társaik által a zöldhatáron korábban átjuttatott, és négy napig az Ásotthalom környéki erdőkben bujkáló migránsokat Ausztriába szállítsák. Ketten sofőrként vettek részt a bűncselekményben, a többiek utasként ültek a járművekben.
Az egyik autóban tizenegy afgán és egy bangladesi határsé...
2018-12-11 09:41:07
Francia zavargások - Macron: jogos az elégedetlenség, az erőszak elfogadhatatlan
...
A köztársasági elnök 13 perces beszédét nagy várakozás előzte meg, miután a december 1-jei erőszakos zavargásokba torkollott tüntetőnap után most először szólalt meg az ügyben.
Emmanuel Macron jelképesen "gazdasági és szociális rendkívüli állapotot" hirdetett ki, és elmondta: az a célja, hogy Franciaországban ezentúl mindenki méltó módon élhessen meg a munkájából.
...
2018-12-10 22:22:23
Francia zavargások - A párizsi tüntetők tíz százaléka került őrizetbe
...
A szombati, negyedik tiltakozónapon országszerte 136 ezren vonultak utcára, hasonló számban, mint a december 1-jei megmozdulás során. Párizsban mintegy 10 ezren tiltakoztak.
Nicole Belloubet igazságügyi miniszter tájékoztatása szerint a párizsi ügyészségnek mintegy ezer esetet kell kivizsgálnia, közülük száz kiskorúakat érint. A fővárosban őrizetbe vettek nyolcvan százal...
2018-12-10 07:04:01
Halálos baleset az 58-as úton
...
Eddig tisztázatlan okból és körülmények között vasárnap 20 óra körül az 58-as úton Szalánta és Túrony között egy személygépkocsi elütött egy gyalogost - közölte honlapján a rendőrség vasárnap.
Az 51 éves siklósi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
A rendőrök a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett helyszínelnek, k...
2018-12-09 22:31:18
Francia zavargások - A gazdasági miniszter szerint katasztrofális a zavargások hatása a gazdaságra
...
"Katasztrófa a kereskedelem és katasztrófa a gazdaságunk számára. A károk számláját az állam állja szolidaritásból, és a biztosítóknak, mindenkinek bele kell tennie a magáét" - fogalmazott a miniszter újságíróknak. Emlékeztetett arra, hogy a karácsony előtti időszak az egyik legfontosabb a kereskedelem számára, és hozzátette, hogy a tüntetők által okozott rongálások miatti, a...
2018-12-09 15:25:25
1 2 3 ...........1196 1197 ......1794 1795 ......2392 2393 2394 
Címkék: Gyurcsány Ferenc, Győrkös Istvánt, Magyar Nemzeti Arcvonal, Győrkös István, Csak Ungváron, Emmanuel Macron, Nicole Belloubet, magyar kormány, bőnyi rendőrgyilkosság, menedékkérőket befogadó, katonai behívó, erőszak elfogadhatatlan, párizsi tüntetők, 58-as úton, gazdasági miniszter, zavargások hatása, rendőrség honlapján, ceglédi négyéves, üggyel összefüggésben, gyanúsított letartóztatását, ellenzéki képviselők, téren összegyűltek, munka törvénykönyvének, munkaidő-beosztás önkéntes, túlmunka órák, hungarista Magyar, vádlott felszólalásával, ellene felhozott, közlemény szerint, biztonsági szolgálat, állomás egyik, összetűzés miatt, különleges bevetési, többi között, incidens közben, speciális egységek, hadseregbe történő, munkácsi Sirius, vádirat szerint, férfiak 2017, társaik által, zöldhatáron korábban, többiek utasként, egyik autóban, bangladesi határsé, köztársasági elnök, december 1-jei, párizsi ügyészségnek, fővárosban őrizetbe, személygépkocsi elütött, rendőrség vasárnap, helyszínen meghalt,
© 2013 TVN.HU Kft.