Belépés
Koronavírus - A francia rendőrség megerősített erőkkel ellenőrzi a kijárási korlátozásokat a tavaszi szünet kez
...
A belügyminisztérium az eddig 100 ezer helyett mintegy 160 ezer rendőrt és csendőrt mozgósított pénteken.
"Rendkívüli ellenőrzési intézkedést vezettünk be" - mondta Laurent Nunez belügyi államtitkár az RTL kereskedelmi rádióban.
Tájékoztatása szerint a karantén március 17-i életbe lépése óta a biztonsági erők 6,7 millió ellenőrzést hajtottak végre és 406 ezer esetb...
2020-04-03 15:21:50
A hatósági házi karantén adatok is láthatóak
... lapot") kiragasztani, amely arra figyelmeztet, hogy a lakásban olyan ember tartózkodik, aki járványügyi megfigyelés alatt van. A hatósági házi karanténra vonatkozó szabályok betartását a rendőrség ellenőrzi. Ha valaki megszegi a karantén szabályait, az bűncselekményt követ el.

A hatósági házi karanténra kötelezett személy a járványügyi megfigyelés időtartama alat...
2020-04-03 08:19:26
Koronavírus - A hatósági karantén adatait is közlik csütörtöktől a hivatalos honlapon
... lapot") kiragasztani, amely arra figyelmeztet, hogy a lakásban olyan ember tartózkodik, aki járványügyi megfigyelés alatt van. A hatósági házi karanténra vonatkozó szabályok betartását a rendőrség ellenőrzi. Ha valaki megszegi a karantén szabályait, az bűncselekményt követ el - derül ki a közleményből.
A hatósági házi karanténra kötelezett személy a járványügyi megfigyelés id...
2020-04-02 23:23:06
Koronavírus - Missouriban terrorizmus gyanújával vádat emeltek egy férfi ellen, mert ráköhögött másokra
... betegség), és szándékosan ráköhögött néhány vásárlóra. Az egyik eladó azonnal rendőrt hívott. Elmondása szerint a férfi a hűtőpultra többször rá is lehelt.
Az eset kedden este történt. A rendőrség védőruhában érkezett, a férfit őrizetbe vette, aki 25 ezer dollár óvadék ellenében védekezhet szabadlábon. Szerdán emeltek ellene vádat terrorcselekmény gyanújával.
Doug Shel...
2020-04-02 07:04:23
Koronavírus - Az amerikai haditengerészeti tárca nem menekíti ki a Guamnál lévő hadihajó teljes legénységét
... szállásolják el a helyi szállodákban, akiknek negatív lett a vírustesztjük, de nekik is kéthetes karanténba kell vonulniuk. Pontosította azt is, hogy a szállodákban minden emeleten katonai rendőrség vigyáz majd a karantén és más óvintézkedések betartatására.
A Theodore Roosevelt hadihajó március elején a vietnami Danang kikötőjében járt, amikor Ázsiában már terjedt a koronav...
2020-04-01 22:33:58
Koronavírus - Csehországban, Lengyelországban és Ukrajnában is terjed a járvány
... amelyek még péntek éjfél előtt elindultak, Ukrajna beengedi a területére. A járatokon érkező utasoknak alá kell írniuk, hogy hajlandóak önkéntes karanténba vonulni, aminek betartását a rendőrség ellenőrizni fogja.
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök péntek este a mögötte álló Nép Szolgája párt parlamenti frakciójával tartott egyeztetés után közölte, hogy a vezetés már megállapo...
2020-03-28 10:51:31
Koronavírus - Az országos tisztifőorvos tiltó és kötelező határozata a járványügyi helyzetre tekintettel
... folyosó nyitva tartását az áthaladó külföldi magánszemélyeknek, valamint könnyítést tartalmaz a ne...
2020-03-26 22:43:36
Koronavírus - Nagy-Britanniában ezentúl csak a legszükségesebb esetekben lehet az utcára lépni
... gondoskodni, vagy ha a munkahelyére utazik, de ez utóbbi is csak akkor, ha feltétlenül szükséges, és ha az adott munkát otthonról nem lehet elvégezni.
Johnson közölte: az előírásnak rendőrségi úton is érvényt lehet szerezni, például bírságokkal vagy a nem engedélyezett gyülekezések feloszlatásával.
Nagy-Britanniában hétfő estétől kettőnél több, nem egy háztartásban élő e...
2020-03-23 23:23:13
Koronavírus - ORFK: csalók igyekeznek hasznot húzni a járványhelyzetből
... idegent ne engedjenek be a lakásba, házba, kertbe - írja az ORFK, hozzátéve, hogy ez nemcsak a csalók elkerülése, hanem a betegség terjedésének megelőzése érdekében is fontos.
A rendőrség az úgynevezett unokázós csalások veszélyére is felhívja a figyelmet.
AZ ORFK szerint a legfontosabb, amit megtévesztés ellen tehetnek az emberek, az a hiteles forrásból való tájékozód...
2020-03-23 18:02:31
Koronavírus - Merkel: nem tartózkodhat kettőnél több ember együtt közterületen, csak ha ugyanabban a háztartásb
... családok és közös háztartásban élők kivételével csoportos tevékenységet magánterületen sem lehet végezni.
Az új szabályok egyelőre két hétig érvényesek. Betartásukat ellenőrzi a rendőrség és a közterület-felügyelet, megsértésükért büntetés jár.
Küzdeni kell az új típusú koronavírus terjedésének feltartóztatásáért és az egészségügyi ellátórendszer teljesítőképességének fe...
2020-03-22 20:02:20
1 2 3 ......................275 276 ............413 414 ...........550 551 552 
Címkék: Laurent Nunez, Doug Shel, Theodore Roosevelt, Volodimir Zelenszkij, francia rendőrség, kijárási korlátozásokat, tavaszi szünet, hatósági házi, hatósági karantén, hivatalos honlapon, férfi ellen, amerikai haditengerészeti, országos tisztifőorvos, járványügyi helyzetre, legszükségesebb esetekben, utcára lépni, karantén március, biztonsági erők, lakásban olyan, rendőrség ellenőrzi, karantén szabályait, bűncselekményt követ, járványügyi megfigyelés, egyik eladó, hűtőpultra többször, eset kedden, rendőrség védőruhában, férfit őrizetbe, helyi szállodákban, szállodákban minden, vietnami Danang, járatokon érkező, rendőrség ellenőrizni, mögötte álló, áthaladó külföldi, munkahelyére utazik, adott munkát, előírásnak rendőrségi, csalók elkerülése, betegség terjedésének, úgynevezett unokázós, egészségügyi ellátórendszer, lengyelországban, terrorcselekmény, haditengerészeti, legszükségesebb, feloszlatásával, magánterületen, korlátozásokat, bűncselekményt, ellátórendszer, megsértésükért, óvintézkedések,
© 2013 TVN.HU Kft.