Belépés
Holtan találtak egy katolikus fiatalt Nicaraguában
... elkeserítő méreteket öltött Nicaraguában: négy nőt és három fiatal férfit gyilkoltak meg csak Matagalpában. Bryan José halálának körülményei mind ez idáig tisztázatlanok, az ügyet a városi rendőrség vizsgálja.
A katolikus fiatalember erőszakos halála megdöbbenést keltett országos és nemzetközi szinten egyaránt. A Fides hírügynökséget tájékoztatva Elvira Cuadra városbiztonsági...
2020-09-22 17:27:25
Halálos baleset miatt leállították a Miskolc-ralit
... társadalom minden tagja együtt érez a versenyző hozzátartozóival, és ezúton is őszinte részvétét fejezi ki Tóth Zsolt közvetlen családjának.
A baleset pontos körülményeinek vizsgálata a rendőrség bevonásával még zajlik. Dudás Gergő a baleset következtében nem szenvedett sérüléseket.
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) közleménye szerint a Rally1-es kategóriában ...
2020-08-15 21:08:21
Miskolc-rali - Halálos baleset, leállították a versenyt
... volt.
"Zsolt régóta tagja a ralis társadalomnak, halála óriási veszteség mindannyiunk számára" - írta Facebook-oldalán az MNASZ, amelynek tájékoztatása szerint a baleset körülményeit a rendőrség bevonásával még vizsgálják.
Az MNASZ, a versenyigazgatóság, a rendező és a versenyzők képviselőjének javaslata alapján a felügyelő testület azt a döntést hozta, hogy a rendezvény...
2020-08-15 12:01:30
Ókori kincseket foglaltak le a spanyol hatóságok egy feltételezett fosztogatónál
...
Az ügyben akkor indult nyomozás, amikor a spanyol rendőrség szakemberei régészeti leletekről és kulturális javakról készített képeket fedeztek fel különböző internetes oldalakon - olvasható a The Guardian című brit napilap online kiadásában.
A tárgyak között található egy feltehetőleg föníciai eredetű arany fülbevaló, amely 2500-3200 éves lehet.
A rendőrség közlemén...
2020-08-03 15:32:35
Bálnákkal úszó nő szenvedett súlyos sérülést Nyugat-Ausztráliában
... ütéstől szenvedett sérülés miatt. Meg nem erősített jelentések szerint a nő beszorult két gigászi bálna közé, melyek akár 19 méter hosszúra is megnőhetnek.
A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, hogy a szervezők felelősségét megállapítsa.
A régióban még tart a hosszúszárnyú bálnákkal való szervezett búvárkodás ötéves próbaidőszaka, melyet a környezetvédelmi minis...
2020-08-03 14:01:52
A lengyel ügyészség vizsgálja a varsói emlékművekre kifüggesztett LMBT-zászlók eseteit
... ismeretlen tettesek a melegjogi mozgalmat jelképező hatszínű szivárvány zászlókat rögzítettek, valamint szájmaszkokat az anarchista mozgalomra utaló jelképekkel. A szoborrongálásról több rendőrségi bejelentés is érkezett.
Az eljárás előkészítő szakaszában az ügyészség próbálja azonosítani az elkövetőket. A tettért két évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.
A szóban...
2020-07-30 17:11:52
Lezuhant és meghalt egy ejtőernyős Somogy megyében
...
Batta Zsolt Iván tájékoztatása szerint az áldozat egy 38 éves fóti nő.
Hozzátette, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. ...
2020-07-19 14:22:14
Három embert ütött el egy járdára felhajtó autó Budapesten
...
A rendőrség tájékoztatása szerint a gyalogosok egy gyalogátkelőhelynél várakoztak, amikor a járdára felhajtott egy autó és elgázolta őket. Mindhármukat kórházba vitték a mentők.
A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. ...
2020-07-19 11:41:41
Halálos baleset történt Hodászon
...
A tájékoztatás szerint két embert a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak, a gépkocsi 14 éves utasa azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit....
2020-07-13 23:32:54
Szándékosan idézte elő a sofőr a délnyugat-kínai atóbusz-szerencsétlenséget
... a helyi kormányzat felé az ügyben, és azt kérte, hogy ne bontsák le az otthonát anélkül, hogy másikat biztosítanának helyette. Az épületet a tragédia reggelén rombolták le - közölte a rendőrség.
A hatóságok közleményéből kiderül, hogy a férfi aznap vezetés előtt és közben is alkoholt fogyasztott, és mielőtt a volán mögé ült volna, felhívta barátnőjét, akivel "cinikus és pessz...
2020-07-13 07:04:17
1 2 3 ......................138 139 ...........208 209 ...........276 277 278 
Címkék: Bryan José, Elvira Cuadra, Tóth Zsolt, Dudás Gergő, Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, Batta Zsolt Iván, katolikus fiatalt, spanyol hatóságok, feltételezett fosztogatónál, lengyel ügyészség, varsói emlékművekre, ejtőernyős Somogy, járdára felhajtó, városi rendőrség, katolikus fiatalember, versenyző hozzátartozóival, baleset pontos, rendőrség bevonásával, baleset következtében, ralis társadalomnak, baleset körülményeit, versenyzők képviselőjének, felügyelő testület, döntést hozta, ügyben akkor, spanyol rendőrség, tárgyak között, feltehetőleg föníciai, rendőrség közlemén, rendőrség vizsgálja, szervezők felelősségét, hosszúszárnyú bálnákkal, környezetvédelmi minis, melegjogi mozgalmat, anarchista mozgalomra, szoborrongálásról több, eljárás előkészítő, ügyészség próbálja, eset körülményeit, rendőrség tájékoztatása, járdára felhajtott, tájékoztatás szerint, mentőszolgálat munkatársai, helyszínen életét, rendőrség szakértők, helyi kormányzat, otthonát anélkül, tragédia reggelén, hatóságok közleményéből,
© 2013 TVN.HU Kft.