Belépés
Koronavírus - Polt Péter: az ügyészség munkája minden eddiginél fontosabb
... március 12-étől elrendelték, hogy a hatvanévestől idősebb, a krónikus megbetegedésben szenvedő és várandós munkatársaik elsősorban otthoni munkavégzésre térjenek át, másodsorban pedig a rendelkezésre állás lehetőségét biztosítják vagy kiadják az érintett munkavállaló szabadságát.
Ismertette: több mint 1200 ügyészségi munkavállaló van távol hivatali munkahelyétől. A legfőbb ü...
2020-04-01 16:22:41
Koronavírus - Nógrádban a helyi gazdaságot erősítő programcsomagot állít össze a megyei önkormányzat
... a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat - ismertette.
Az elnök hangsúlyozta: a legfontosabb cél, hogy minél több munkahely megmenthető legyen a veszélyhelyzet alatt és után, ezért a rendelkezésre álló - elsősorban pénzügyi - erőforrásokat a lehető leghatékonyabban kell felhasználni.
Szólt arról is, hogy a gazdasági szereplőket segítő információs platformot hoznak létre. A munkaü...
2020-04-01 14:32:28
Koronavírus - Stoltenberg: a NATO elsődleges célja, hogy az egészségügyi krízis ne váljon biztonságot érintő vá
... ellenség ellen vívott világméretű harcból", egyebek mellett légi ereje számos országba szállít szükséges orvosi felszereléseket, segít a határvédelmi feladatok ellátásában, valamint rendelkezésre bocsátja a koordinációs központjait - mondta.
"Világjárvány okozta krízis csak közösen győzhető le. Ha közösen cselekszünk, reagálásunk még hatékonyabb lesz" - fogalmazott.
A fő...
2020-04-01 12:42:06
Koronavírus - Továbbra is fogadja az áldozatok hívását a kríziskezelő szolgálat
... veszélyhelyzetben különösen fontos tudnia mindenkinek, aki fizikai vagy lelki bántalmazást szenved el, hogy van segítség: az ellátórendszer szakképzett munkatársaival továbbra is az áldozatok rendelkezésre áll, az éjjel-nappal hívható telefonszolgálat a nap 24 órájában fogadja a hívásokat. A szolgálatot a 80-20-55-20-as telefonszámon lehet elérni.
Emlékeztettek: 15 évvel eze...
2020-04-01 10:21:46
Koronavírus - Fürjes: ne a szombati menetrend szerint közlekedjenek a budapesti járatok!
... járatokon lehetetlen a távolságtartás reggelente, így joggal "akadtak ki" az utasok.
Hozzátette, felkérte Vitézy Dávidot, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatóját, hogy álljon rendelkezésre és segítse a munkát.
Vitézy Dávid a Facebookon azt írta, sok tízezer ember háborodott fel szerda reggel, amikor szembesült azzal, hogy a BKK mostantól a szombati menetrend sze...
2020-04-01 10:11:52
Koronavírus - Schanda: a kormány mindent megtesz a magyar emberekért
... dolgoztak azon, hogy a cégek át tudjanak állni a védekezést segítő termékek gyártására.
Kitért arra: ma még nem lehet megmondani, hogy mennyibe fog kerülni a védekezés, de a rendelkezésre álló keret felülről nyitott, a kormány minden pénzt biztosít, ami a védekezéshez szükséges.
Az államtitkár elmondta: zajlik a költségvetés áttervezése, és jelezte, hogy a kormány számár...
2020-03-31 23:34:03
Veszélybe került a 2021-es lovas Eb budapesti rendezése
... megkereste a magyar szövetséget "a jövő augusztus végére tervezett verseny időpontjának megváltoztatására vonatkozóan".
"A lehetőségek mérlegeléséhez sajnos nem áll hosszú idő a rendelkezésre" - áll a közleményben, amelyből kiderül, a szervezők vizsgálják annak lehetőségét, hogy esetleg további helyszínek bevonásával a nem olimpiai szakágak versenyeit az eredeti időpontban re...
2020-03-31 19:43:31
Megnyíltak a Magyar falu program első pályázatai
...
A tárca közleményében hangsúlyozta, a három alprogramra összesen 7 milliárd forint támogatási keretösszeg áll rendelkezésre.
A szolgálati lakás alprogram orvosi szolgálati lakások létrehozásához nyújt támogatást olyan településeken, amelyeken az orvosi praxis a pályázat benyújtásától számított legalább 6 hónapja tartósan betöltetlen, a programnak 3 milliárd forint a kere...
2020-03-31 17:53:09
Koronavírus - Elutasították a kiutasított irániak azonnali jogvédelem iránti kérelmét
... koronavírus-járvány világszerte elterjedt, és minden ország rendkívüli erőfeszítéseket tesz a következményeinek elhárításáért.
Az iráni egészségügyi helyzettel kapcsolatban a hatóság által rendelkezésre bocsátott országinformáció a járvány miatt elrendelt, a lakossági érintkezést korlátozó intézkedésekről és egészségügyi főparancsnokság felállításáról szól. A bíróság megítélé...
2020-03-31 16:12:39
Koronavírus - Gyurcsány: a kiesett jövedelmeket az EU-s támogatásból lehet pótolni
...
Gyurcsány Ferenc keddi, online sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az EU most kivételesen gyorsan döntött, a pénz akár "mától vagy holnaptól" rendelkezésre állhat arra, hogy a kormány segítse a munkahelyüket elvesztőket. A kabinet azonban mégsem tett ilyen lépést - jelentette ki.
A pártelnök úgy számolt, hogy amennyiben egymillióan veszítik el a munkájukat, akkor az uni...
2020-03-31 13:31:47
1 2 3 ................795 796 ........1193 1194 .........1590 1591 1592 
Címkék: Polt Péter, Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, Vitézy Dávidot, Budapest Fejlesztési Központ, Vitézy Dávid, Gyurcsány Ferenc, ügyészség munkája, helyi gazdaságot, megyei önkormányzat, egészségügyi krízis, áldozatok hívását, kríziskezelő szolgálat, szombati menetrend, budapesti járatok, kormány mindent, magyar emberekért, 2021-es lovas, kiutasított irániak, kiesett jövedelmeket, hatvanévestől idősebb, krónikus megbetegedésben, rendelkezésre állás, érintett munkavállaló, elnök hangsúlyozta, veszélyhelyzet alatt, rendelkezésre álló, lehető leghatékonyabban, gazdasági szereplőket, határvédelmi feladatok, koordinációs központjait, ellátórendszer szakképzett, áldozatok rendelkezésre, éjjel-nappal hívható, 80-20-55-20-as telefonszámon, távolságtartás reggelente, védekezést segítő, kormány minden, védekezéshez szükséges, államtitkár elmondta, költségvetés áttervezése, kormány számár, magyar szövetséget, jövő augusztus, lehetőségek mérlegeléséhez, szervezők vizsgálják, eredeti időpontban,
© 2013 TVN.HU Kft.