Belépés
Brexit - Barnier: az EU vámok és kvóták nélküli kereskedelemre ajánl megállapodást Londonnak
... jövőben is elfogadja az EU előírásait, továbbra is alkalmazva az uniós jogot.
Úgy vélte, hogy az átmeneti időszakot követően nem mehet minden a korábban megszokott módon, ezért a rendelkezésre álló tizenegy hónap alatt gondoskodni kell arról, hogy a verseny nyitott és tisztességes maradjon. Konkrét és hatékony garanciákat kell találni az egyenlő versenyfeltételek hosszú távú ...
2020-02-03 14:52:15
Márky Jenő: a teniszszövetség főtitkára menekül a felelősség elől
... felelőse a kialakult helyzetnek. Hazárdjátékot játszott és elbukott."
Márky Jenő közölte: az, hogy a nevezés elkezdődhetett és lezárulhatott a játékosok jogait biztosító adatlap és rendelkezésre álló helyszín nélkül, csak úgy fordulhatott elő, hogy a főtitkár hamis dokumentumokat nyújtott be a WTA-nak a helyszínre vonatkozóan, amiért súlyos felelősség terheli.
"Ezek után...
2020-02-02 16:32:05
Koronavírus - BM: elkészült az operatív törzs akcióterve
... maradéktalanul rendelkezik-e a megfelelő védőfelszereléssel. Szükség szerint gondoskodni kell azok pótlásáról.
Az Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetnek fel kell készítenie a rendelkezésre álló betegellátó szakterületet a betegek fogadására, továbbá intézkedési tervet kell készítenie a rendelkezésre álló elhelyezési kapacitások bővítésére.
A Büntetés-végrehajt...
2020-01-31 21:50:43
Fővárosi Közgyűlés - Áttekintik a Lánchíd felújításának terveit
... emlékeztettek: a Lánchíd, a Széchenyi István tér alatti villamos-közúti aluljáró, valamint a váralagút felújítására beérkezett ajánlatok értékelése alapján megállapították, hogy a rendelkezésre álló teljes beruházási összeg - 23 milliárd 366 millió forint - önmagában sem elegendő a Lánchíd rekonstrukciójára.
Karácsony Gergely ezért javasolta az említett feladatok kivitelezési...
2020-01-29 15:32:00
Kamatdöntés - Elemzők: nem változott a jegybank alapállása
... a forint is gyengül, az esetleges szigorítással a monetáris tanács mindenképpen megvárja a márciusi ülést, amellyel párhuzamosan megjelenik az új Inflációs Jelentés és amikor már rendelkezésre áll kéthavi inflációs adat.
A jegybanki közlemény az előző hónapokhoz képest csak minimálisan változott, erőteljes jelzés a piacok számára nem található benne - állapította meg a szake...
2020-01-28 16:22:02
Autistákat segítő applikációt mutatott be a szociális államtitkár
... kíván nyújtani a fogyatékossággal élő embereknek és a megváltozott munkaképességűeknek.
Ennek egyik részprogramja az autistákat segítő program, amelyhez 450 millió forint áll rendelkezésre - mondta a politikus.
Kővári Edit, az Autisták Országos Szövetségének (AOSZ) elnöke arról szólt, hogy az applikációt két és fél év alatt dolgozta ki az AOSZ, az Eötvös Loránd Tudománye...
2020-01-28 12:11:54
Brexit - Johnson: elérhető a szabadkereskedelmi megállapodás az átmeneti időszakban
... azon ritka alkalmak egyike, amikor tisztelettel ugyan, de eltérő véleményének kell hangot adnia azzal szemben, amit barátja, az ír kormányfő mondott.
Boris Johnson szerint a rendelkezésre álló idő alatt a végére lehet jutni a szabadkereskedelmi tárgyalásoknak.
"Nagyon gyorsak leszünk, de eközben úgy járunk el, hogy tekintettel leszünk az Ír Köztársaság érdekeire is" - t...
2020-01-27 18:22:45
Koronavírus - Orosz tisztségviselő: a halálozási ráta nem magas, de ellenőrzés alatt kell tartani a helyzetet
... Roszpotrebnadzor-igazgató, az orosz parlamenti alsóház egészségügyi bizottságának első alelnöke az Eho Moszkvi rádiónak adott interjújában azt állította, hogy már most mintegy 30 olyan készítmény áll rendelkezésre, amely alkalmazható a 2019-nCoV típusú koronavírus ellen. Ezek közül 12-t a HIV megelőzésére és gyógyítására alkalmaznak.
A koronavírus ellen hatékonyan alkalmazhat...
2020-01-27 13:41:45
Modern városok - 14 milliárdos kórházfejlesztés Székesfehérváron
... tartalom, amely minden érintett szervezettől támogatást kapott. A mintegy 13,8 milliárd forintos projekt anyagi háttere is biztosított, miután megszületett a döntés arról, hogy a rendelkezésre álló hétmilliárdhoz 6,8 milliárd forint többletforrást biztosít az állam.
Közölte: az új, háromszintes, energetikailag is korszerű épülettömbben kapnak majd helyet a pulmonológiai, onko...
2020-01-24 10:51:44
Schanda: hatalmas volt az érdeklődés a vállalkozások épületenergetikai fejlesztéseit támogató pályázat iránt
... pályázhattak, és a fejlesztéseik költségeinek legfeljebb 55 százalékára kaphattak támogatást, minimum 3 millió, maximum 100 millió forint értékben.
A felhívásra január 15-éig a rendelkezésre álló, több mint 20 milliárd forintra mintegy 24,8 milliárd forint értékben érkezett pályázat. Aprojektek értékelése még zajlik, a pályázatokat a kapott pontszámuk alapján rangsorolják, és...
2020-01-23 12:21:24
1 2 3 ..............341 342 .......512 513 .......681 682 683 
Címkék: Márky Jenő, Fővárosi Közgyűlés, Országos Hematológiai, Infektológiai Intézetnek, Széchenyi István, Karácsony Gergely, Inflációs Jelentés, Kővári Edit, Autisták Országos Szövetségének, Eötvös Loránd Tudománye, Boris Johnson, teniszszövetség főtitkára, felelősség elől, operatív törzs, jegybank alapállása, szociális államtitkár, átmeneti időszakban, halálozási ráta, vállalkozások épületenergetikai, uniós jogot, átmeneti időszakot, korábban megszokott, rendelkezésre álló, verseny nyitott, egyenlő versenyfeltételek, kialakult helyzetnek, nevezés elkezdődhetett, játékosok jogait, főtitkár hamis, helyszínre vonatkozóan, betegek fogadására, váralagút felújítására, említett feladatok, esetleges szigorítással, monetáris tanács, márciusi ülést, jegybanki közlemény, előző hónapokhoz, piacok számára, autistákat segítő, végére lehet, orosz parlamenti, 2019-nCoV típusú, koronavírus ellen, döntés arról, fejlesztéseik költségeinek, felhívásra január, kapott pontszámuk, székesfehérváron, kórházfejlesztés,
© 2013 TVN.HU Kft.