Belépés
Illegális bevándorlás - Románia tíz menedékkérőt vesz át Máltától
... sajtótájékoztatóján közölte: a bizottság arra szólítja fel az európai uniós tagországokat, hogy mutassanak szolidaritást a Proactiva Open Arms spanyol civil szervezet hajóján rekedtekkel és a sorsuk rendezésén fáradozó tagállamokkal. A szóvivő szerint hat tagállam - Franciaország, Németország, Luxemburg, Portugália, Románia és Spanyolország - már felajánlotta részvételét a Proacti...
2019-08-17 11:09:26
Női röplabda Eb - De Brandt szerint tökéletes volt a társházigazda magyar válogatott felkészülése
... akkor találkozhatunk a világbajnoki címvédő szerbekkel, ami nagy hírverés lenne Magyarországon a sportágnak és nagy élmény a magyar játékosoknak" - nyilatkozta.
A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság jövő pénteken kezdődik, a magyarországi mérkőzéseket a Papp László Sportarénában rendezik. A társrendező magyar együttes sorrendben az észtekkel, a románokkal, az azeriek...
2019-08-17 11:02:26
Torre del Lagóban mutatják be Káel Csaba Puccini-rendezését
...
A toszkán tengerpart és a zeneszerző szülővárosa, Lucca között található Torre del Lago különleges helyszín, mert itt áll Puccini egykori nyaralója, ahol több művét is komponálta - mondta el az MTI-nek Káel Csaba.
A rendező emlékeztetett arra, hogy a Puccini-villa szomszédságában 65 esztendeje rendezik meg évről évre a mester életművét bemutató nyári programsorozatot, am...
2019-08-17 10:49:41
Unalmas éjszaka
Kevés a vonat, mert Hegyeshalomban átépítés van, ezért csak azok a vonatok jönnek erre, amik rendezés nélkül mennek ki. Ezért éjszaka alig van mit tenni, így viszont nagyon lassan telik az idő.
Ennek ellenére elfáradtam. Reggel 7 től d.u. 3-ig aludtam....
2019-08-14 20:41:33
Harmónia......
... újabb pénzforrásokat, pénztermelő esélyeket, ötleteket. Vállalkozz, ha megteheted.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a családi kassza rendbetétele, a családi vagyon rendezése, a pénzügyi helyzet átgondolása aktuális. Párkeresőknek a gazdag partner ígéretét hozhatja.

Ezt mondja neked:
Engedd el a pénzzel kapcsolatos félelmeidet, a gyarapodás eg...
2019-08-04 16:12:19
Támadás érte a futballvilágot!
... labdarúgóinknak folyamatos félelemben kellett futballozniuk.
A történtek után szabályellenes volt, hogy folytatódott a mérkőzés, amely ellentétes az UEFA rendelkezéseivel. A stadionban súlyos rendezési hiányosságokkal szembesültünk, továbbá a román drukkerek Trianonra utaló molinókat is feszítettek ki, amely sértő és megalázó a számunkra.
A Budapest Honvéd a fentiek okán...
2019-08-02 20:26:09
Maccabi Európa Játékok - Hat aranyéremnél tartanak a magyarok
... Magyarországnak is, hogy házigazda lehet.
Szó esett arról is, hogy számos kulturális program kíséri a versenyeket, illetve a védnöki testület vezetője kiemelte, üzletileg is hasznos a rendezés.
"A Maccabi Európa Játékok budapesti megrendezése több mint másfél milliárd forintnyi költségvetési bevételt jelent, adóbevételt" - közölte, majd hozzátette: öt és fél milliárd for...
2019-08-02 10:41:41
Magyar Nagydíj - Magyarország csatlakozott az ENSZ közlekedésbiztonsági programjához
...
A miniszter kiemelte, a csatlakozással Magyarország azt vállalta, miszerint a közlekedésbiztonság területén olyan akciókat hajt végre, amelyekkel elérhetővé válik az a cél, hogy 2050-re Európában egyáltalán ne történjen halálos kimenetelű közlekedési baleset.
"A programban való részvételünk három elemre osztható, egyrészt a rendőri eszközök alkalmazására, másrészt a tech...
2019-08-01 19:55:42
Szigorú sportértéke nincs sok, ez inkább egy fesztivál
A kedd esti nyitóünnepséggel vette hivatalosan kezdetét és augusztus 7-ig tart 2019 legnagyobb hazai rendezésű nemzetközi sporteseménye, az Európai Maccabi Játékok (European Maccabi Games, avagy EMG). A “legnagyobb" jelzőt a budapesti programban szereplő huszonkét sportág versenyeire nevező sportolók mennyiségével érdemelte ki az esemény, amely az Izraelben négyévente r...
2019-07-31 23:08:26
Maccabi Európa Játékok - A Mi Hazánk és a MIÉP tiltakozik
... elfogadhatatlan, hogy amíg az előző házigazda Németország 1,4 milliárd forintból rendezte meg az "európai zsidóság olimpiáját", addig Budapesten - mint mondta - mintegy 30 milliárd forintra rúg a rendezés költsége.
Ebben a helyzetben azonnali elszámolást követelnek a kormányzattól, mert a játékok a "korrupció melegágya" - tette hozzá.
Úgy vélekedett: ha a zsidóságnak van...
2019-07-31 12:22:19
1 2 3 ..................440 441 .........660 661 .........879 880 881 
Címkék: Káel Csaba Puccini-rendezését, Maccabi Európa Játékok, Magyar Nagydíj, Proactiva Open Arms, Papp László Sportarénában, MTI-nek Káel Csaba, Budapest Honvéd, Európai Maccabi Játékok, European Maccabi Games, társházigazda magyar, bizottság arra, európai uniós, sorsuk rendezésén, szóvivő szerint, világbajnoki címvédő, magyar játékosoknak, részben budapesti, magyarországi mérkőzéseket, társrendező magyar, toszkán tengerpart, zeneszerző szülővárosa, rendező emlékeztetett, mester életművét, vonatok jönnek, családi kassza, pénzügyi helyzet, gazdag partner, pénzzel kapcsolatos, történtek után, stadionban súlyos, román drukkerek, fentiek okán, védnöki testület, miniszter kiemelte, csatlakozással Magyarország, programban való, rendőri eszközök, kedd esti, budapesti programban, előző házigazda, rendezés költsége, helyzetben azonnali, nyitóünnepséggel, rendelkezéseivel, programsorozatot, szomszédságában, párkapcsolatban, hiányosságokkal, magyarországnak, elfogadhatatlan, labdarúgóinknak, találkozhatunk,
© 2013 TVN.HU Kft.