Belépés
Férfi kézilabda Eb - Császár nincs a bő keretben
... szövetségi kapitánynak közvetlenül a 24 csapatos Eb előtt kell kijelölnie a legfeljebb 16 játékos alkotta végleges keretet, amely a mostani listáról kerül ki.
A svéd, norvég, osztrák közös rendezésű Eb mérkőzéseit január 10. és 26. között Göteborgban, Malmőben, Stockholmban, Grazban, Bécsben és Trondheimben bonyolítják le.

A magyar válogatott 28 fős bő kerete:...
2019-12-05 20:02:30
Magyar Levente: a migráció a legnagyobb biztonsági kihívás Európában
... a múltban már nem egyszer olyan háborúkhoz vezettek, amelyeket az egész világ megszenvedett. Rámutatott: ezek a kiváltó okok, továbbra is fennállnak, mert a húsz évvel ezelőtti balkáni rendezés nem oldotta meg, csak elodázta ezek kezelését.
"Azzal, hogy az Európai Unió úgy döntött, hogy néhány tagállam miatt nem gyorsítja fel a nyugat-balkáni országok csatlakozását, egy törté...
2019-12-05 19:02:30
Polgár Judit: a 2024-es sakkolimpia "nagyon nehéz projekt"
... fontos egy ilyen kiemelkedő és magas nívójú rendezvény, melyen 12 kategóriában adtak át elismeréseket.
Az öt éve visszavonult sportolót a 2024-es sakkolimpiáról is kérdezték, melynek rendezését Magyarország szeretné elnyerni. Polgár Judit, a nemzetközi sportági szövetség tiszteletbeli alelnöke úgy látja, hogy ez egy "nagyon nehéz projekt", a tornának hatalmas a presztízse, a ...
2019-12-05 12:12:00
Csütörtökön mutatják be az Apa csak 1 van című darabot
... egy férfiról szól, akinek a két házasságából született gyerekei megismerkednek az interneten, és találkozni szeretnének egymással, a férfi ezt meg akarja akadályozni.
Hozzátette: a rendezés során azt tűzte ki célul, hogy az abszurd történeteket minél közelebb vigye a realitáshoz.
A bemutatót december 5-én 11 órakor tartják. A darabban játszik többek között Götz Anna, Saj...
2019-12-05 10:31:37
Leclerc vezeti a magyar autósport-rajongók népszerűségi listáját
... tapasztalatai alapján a magyarok egyre inkább felfedezik a Forma-1-en kívüli autósport-sorozatokat. Ennek hátterében részben a magyar versenyzők nemzetközi szereplése, valamint az egyre több hazai rendezésű világesemény állhat.
"Büszkék vagyunk a Forma-1-en kívüli autósport-sorozatokat. Ennek hátteráő.iráészbenhátent kr versenylsa-1-mzetközi mnaat. valamse,minrngyre több...
2019-12-05 10:31:16
Nőszervezetek: sehol ne játsszanak Gothár-rendezést
... Király Nóra, a Mindennapok Női Szemmel Egyesület alapítója közölte: az egyesület szerdán online petíciót indít a www.noiszem.hu honlapon, azt kérve, hogy sehol ne játsszák Gothár Péter rendezéseit. A figyelemfelkeltő akcióra azért van szükség, hogy minél több emberhez eljusson ennek az esetnek a híre - fűzte hozzá.
Király Nóra hangsúlyozta: szeretnék, hogy ne maradjon követke...
2019-12-04 13:51:46
Putyin gratulált az Európai Bizottság új elnökének
... ki.
A két vezető megvitatta a "normandiai négyek" december 9-én esedékes párizsi csúcstalálkozójának nap...
2019-12-03 14:21:28
EU-tisztújítás - Von der Leyen: hiteles európai integrációs perspektívát kell kínálni a Nyugat-Balkán számára
... közigazgatási reformokra. Várhelyi Olivérnek támogatnia kell a korrupció elleni küzdelemre irányuló minden erőfeszítést a régióban, valamint a jószomszédi viszonyt és a kétoldalú viták rendezését célzó törekvéseket - emelte ki.
Von der Leyen Törökországgal összefüggésben azt írta, mivel Ankara egyre távolodik az Európai Uniótól, a csatlakozási tárgyalások egyetlen fejezetének...
2019-12-02 19:02:21
Férfi kézilabda BL - A Veszprém és a Szeged is a második helyen telel
...
Az elmúlt hétvégén rendezték a csoportkör tizedik fordulóját, amely idén az utolsó volt, ugyanis a norvég-svéd-osztrák közös rendezésű januári Európa-bajnokság miatt téli szünet következik. A felső ágon a hátralévő négy mérkőzésüket február 8-tól játsszák le a csapatok.
Az A csoportban vasárnap a Barcelona 35-32-re győzött a Paris Saint-Germain otthonában, így immár pont...
2019-12-02 07:05:09
A nagykoalíció bírálóiként számon tartott jelöltek nyerték a német szociáldemokraták elnökjelölő pártszavazását
... közösen. A SPD balszárnyához sorolt politikus a legfontosabb témák között említette az éghajlatváltozás elleni küzdelmet, az állami beruházások élénkítését és az "újraelosztási kérdések" rendezését azzal a céllal, hogy megállítsák a társadalmi rétegek "szétsodródását".
A német szociáldemokraták a döntést a tagok kezébe helyező vezetőválasztási eljárással és a társelnöki inté...
2019-11-30 20:12:58
1 2 3 ..................450 451 ..........675 676 .........899 900 901 
Címkék: Magyar Levente, Polgár Judit, Európai Bizottság, Európai Unió, Götz Anna, Király Nóra, Mindennapok Női Szemmel Egyesület, Gothár Péter, Várhelyi Olivérnek, Leyen Törökországgal, Európai Uniótól, Paris Saint-Germain, legnagyobb biztonsági, 2024-es sakkolimpia, második helyen, nagykoalíció bírálóiként, német szociáldemokraták, mostani listáról, magyar válogatott, egész világ, kiváltó okok, húsz évvel, nyugat-balkáni országok, ilyen kiemelkedő, 2024-es sakkolimpiáról, nemzetközi sportági, tornának hatalmas, férfiról szól, rendezés során, abszurd történeteket, bemutatót december, darabban játszik, magyarok egyre, magyar versenyzők, egyre több, egyesület szerdán, figyelemfelkeltő akcióra, korrupció elleni, jószomszédi viszonyt, kétoldalú viták, csatlakozási tárgyalások, elmúlt hétvégén, csoportkör tizedik, utolsó volt, felső ágon, hátralévő négy, legfontosabb témák, éghajlatváltozás elleni, állami beruházások, társadalmi rétegek, tagok kezébe, társelnöki inté, figyelemfelkeltő, éghajlatváltozás,
© 2013 TVN.HU Kft.