Belépés
Ukrajna olimpiát rendezne
... Gutcajt sportminiszter nyilatkozott, kiemelve, hogy az Ukrán Olimpiai Bizottság elnökeként már dolgozik a terv megvalósításán Szerhij Bubka, a rúdugrás olimpiai és világbajnoka.
A rendezést támogatja az ország vezetése, amely szeretné meghívni látogatásra Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét, hogy megbizonyosodhasson róla: Ukrajna kész és képes házigazdája l...
2020-08-02 11:42:02
A magyar lakosság több mint 83 százaléka támogatja a sakkolimpia rendezést
...
Bokányi Zita vezető kutató kedden délután egy online videokonferencia keretében ismertette az ezerfős, felnőtt lakossági mintán elvégzett felmérés eredményeit.
Ebből kiderült, hogy a magyar háztartások több mint felében van sakktábla, és a férfiak közel háromnegyede, a nőknek pedig több mint egyharmada tud sakkozni. Közülük majdnem minden második ember (44,4 százalék), j...
2020-05-05 18:43:00
Tokió 2020 - Három héten belül döntenek az új időpontról
... elkerülhető lenne a hőség, ami nyáron megnehezítené a sportolók dolgát.
John Coates, a NOB tokiói szervezéssel foglalkozó koordinációs bizottságának vezetője is a júliusi, augusztusi rendezést támogatja.
Mori Josiro, a szervezőbizottság vezetője szombaton közölte, az eseményt június és szeptember között, tehát egy nyári időpontban kellene megtartani.
Az olimpiát ere...
2020-03-28 10:01:33
Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét
...
Az Indiana Jones-sorozat 39 éves történetében Spielberg először engedi át a rendezést egy kollégájának. A széria első epizódja, Az elveszett frigyláda fosztogatói 1981-ben aratott sikert és gyűjtött be négy Oscar-díjat.
A hollywoodi szaklap szerint Mangolddal, aki legutóbb Az aszfalt királyai című filmet rendezte, már hamarosan meg is kötik a szerződést az Indiana Jones ...
2020-02-27 15:42:24
Líbia - Erdogan: Törökország jelenléte növelte a reményt a béke iránt
... és megteremtették a tűzszünet alapját. A török elnök jelezte, hogy országa "erősen tartja állásait" mind a terepen, mind a tárgyalóasztalnál, valamint továbbra is támogatja a politikai rendezést, illetve kiáll az ENSZ által elismert tripoli kormány mellett.
Erdogan rámutatott: ha a szemben álló felek Líbiában tartják magukat a tűzszünethez, amelyre ő és Vlagyimir Putyin orosz...
2020-01-20 15:52:32
Líbia - Erdogan és Conte reményét fejezte ki, hogy a felek tűzszüneti megállapodást kötnek Moszkvában
... osztatlan, független és szuverén Líbia jöjjön létre. Ha a líbiaiak jólétet akarnak, és készek nyitni a demokrácia felé, Olaszországban értékes szövetségesre találnak, mert Róma a politikai rendezést támogatja - nyomatékosította az olasz miniszterelnök.
Mindeközben az orosz fővárosban Fájez esz-Szarrádzs, a nemzetközi közösség által támogatott egységkormány miniszterelnöke, H...
2020-01-13 17:22:18
Líbia - Szarrádzs: a tűzszünet csak Haftar tábornok visszavonulásával lehetséges
... sajtóhírek szerint Fájez esz-Szarrádzs negatívan értékelte, hogy Conte akkor Haftart elsőként fogadta.
Az olasz kormányfő a mostani sajtótájékoztatón elmondta, hogy Róma a békés líbiai rendezést tartja az egyetlen lehetséges megoldásnak. Giuseppe Conte bejelentette, hogy hétfőn Törökországban, kedden Egyiptomban egyeztet a líbiai rendezésről.
Az olasz kormány arra töreks...
2020-01-11 20:13:12
Merkel: az európai országok nyernek az Északi Áramlat-2 gázvezeték befejezésével
... tranzitjáról Európa felé.
Putyin támogatásáról biztosította a líbiai rendezésről német kezdeményezésre Berlinben tartandó nemzetközi konferenciát. Merkel kifejezte reményét, hogy a líbiai rendezést célzó orosz-török erőfeszítések eredményhez vezetnek.
Vlagyimir Putyin és Recep Tayyip Erdogan török elnök szerdai isztambuli találkozója után egy fenntartható tűzszünet vasár...
2020-01-11 18:22:13
Márky Jenő: a teniszszövetség a csőd közelébe jutott
... megrendezhető júniusi Hungarian Grand Prix (HGP) WTA-verseny Bukarestből való hazahozatalát támogatja. A február 18-án érvénybe lépett kormányhatározatnak meg tudtam felelni már az idei budapesti rendezést illetően is, de az MTSZ mindent megtett, hogy - akár Magyarország kárára is - megakadályozza a határozat teljesülését."
A Római Teniszakadémia (RTA) vezetője a továbbiakban...
2019-11-15 12:11:17
Török offenzíva - Erdogan és Putyin a szíriai hadműveletről beszélt telefonon
... megoldást a konfliktusra.
A török és az orosz elnök telefonbeszélgetését megelőzően Moszkva felszólította Ankarát: tartózkodjon az olyan lépésektől, amelyek akadályoznák a szíriai rendezést. Moszkva reményének adott hangot azzal kapcsolatban is, hogy Törökország tiszteletben tartja Szíria területi és politikai épségét.
A Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov hétfőn közölte: ...
2019-10-09 15:32:08
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Steven Spielberg, Indiana Jones, Északi Áramlat-2, Márky Jenő, Ukrán Olimpiai Bizottság, Szerhij Bubka, Thomas Bachot, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Bokányi Zita, John Coates, Mori Josiro, Indiana Jones-sorozat, Vlagyimir Putyin, Giuseppe Conte, Recep Tayyip Erdogan, Hungarian Grand Prix, WTA-verseny Bukarestből, Római Teniszakadémia, Dmitrij Peszkov, magyar lakosság, sakkolimpia rendezést, béke iránt, felek tűzszüneti, tűzszünet csak, európai országok, csőd közelébe, szíriai hadműveletről, terv megvalósításán, rúdugrás olimpiai, rendezést támogatja, ország vezetése, online videokonferencia, magyar háztartások, férfiak közel, nőknek pedig, sportolók dolgát, szervezőbizottság vezetője, eseményt június, nyári időpontban, széria első, elveszett frigyláda, hollywoodi szaklap, aszfalt királyai, tűzszünet alapját, török elnök, politikai rendezést, szemben álló, líbiaiak jólétet, demokrácia felé, olasz miniszterelnök, orosz fővárosban, nemzetközi közösség, olasz kormányfő, mostani sajtótájékoztatón,
© 2013 TVN.HU Kft.