Belépés
Megszavazta Misusztyin miniszterelnöki kinevezését az orosz parlament alsóháza
... márciusban betöltő miniszterelnököt technokratának tartják. Kinevezésével kapcsolatban több orosz lap is rámutatott arra, hogy egyetlen hatalmi csoportosuláshoz sem tartozik, mindenkivel rendezett a viszonya, és kifejezetten jóban van az elnöki hivatal második emberével, a vezetői káderutánpótlást felügyelő Szergej Kirijenkóval, aki korábban maga is volt már kormányfő.
A köz...
2020-01-16 15:01:32
Fidesz: a szocialisták már egy éve is hazudtak a munka törvénykönyvéről, és csak politikai kampányakciókhoz has
...
Az MSZP azt állította, hogy a keddi parlamenti szavazáson a fideszes képviselők az oligarchák, a multinacionális cégekés a nagytőke pártjára álltak, amikor nem támogatták a rendezett munkaügyi kapcsolatok törvénybe iktatását.
A Fidesz erre reagálva közleményében azt írta: azok beszélnek már megint a munkavállalókról, akik kormányzásuk alatt egymillió magyar embert tettek...
2019-12-03 16:01:38
MSZP: a Fidesz a nagytőke oldalára állt
...
Korózs Lajos egy budapesti sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a parlament keddi ülésén hosszasan érvelt az úgynevezett "rabszolgatörvény" eltörlése és a rendezett munkaügyi kapcsolatok törvénybe foglalása mellett, de a fideszes többség elutasította az indítványait.
A kormánypárti politikusok háromszor tagadták meg a munkavállalókat - jelentette ki. Először, amikor kih...
2019-12-03 14:11:31
Varsóban ismét tüntettek a pedagógusok
... részvételével rendezendő kerekasztal-beszélgetésen.
Broniarz szerint a Morawiecki által javasolt formátum túl általános, az oktatás jövőjéről pedig egy, Andrzej Duda államfő védnökségével rendezett szakértői vita keretében kellene tárgyalni az RDS fórumán.
Az RDS ülése után az országos sztrájkbizottság képviselői közölték: a tiltakozás folytatódik. Egyúttal arra hívták ...
2019-04-23 18:21:59
Illegális bevándorlás - Újabb menekültügyi szigorításokról döntött a német kormány
... törvénycsomag előkészítési szakaszában azt is hangsúlyozták, hogy úgy szerveznék meg a kitoloncolásra jelölt emberek elhelyezését, hogy érintkezzenek elítélt bűnözőkkel.
A Törvény a rendezett visszatérésről elnevezésű jogszabálytervezet szerint szigorúbban lépnének fel mindazokkal az elutasított menedékkérőkkel szemben is, akiket úti okmányok hiányában nem lehet hazatoloncol...
2019-04-17 21:20:46
98 éve követték el a világtörténelem egyik legaljasabb
... Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Fejér megyei Isztiméren mond beszédet a Rákóczi Szövetségnek a Kárpát-medencei és diaszpórából érkező magyar fiatalok körében rendezett megemlékezésén.

A fővárosban Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára ünnepi köszöntőt mond a Nemzetpolitikai Kutatóintézet Nemzet és közö...
2018-06-04 09:54:21
V4 - lépéseket sürgetnek a munkaerő megtartása érdekében
... sikeres projekt legyen.

A szakszervezetek szerint ehhez konkrét intézkedésekre van szükség a szociális jogok, a munka világának demokratikus viszonyainak érvényesítésére, a rendezett munkaügyi kapcsolatok megvalósulása érdekében.

Mindezekhez szociális párbeszédre, a kollektív alku rendszerének hatékony működésére van szükség, továbbá helyre kell állítani a va...
2018-05-12 08:10:11
Választás 2018 - Gyurcsány: a választás tétje a becsület és tisztesség visszaszerzése
...
A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdán Szolnokon, a pártja és a MSZP által közösen rendezett lakossági fórumon hangsúlyozta: ennek egyik formája, hogy a választással "Orbán Viktor szemébe mondjuk", hogy a gyűlöletkeltéssel sérti esküjét és alkotmányos kötelességét.
"Van ennek az országban elég baja. Nem azt kellene keresni, hogy hogyan lehetne egymással megbékélni,...
2018-03-07 21:23:26
Heves vita után döntött a német Bundestag a német-francia barátsági szerződés megerősítéséről
... támogatásával fogadták el. A határozatot hétfőn Párizsban a Nemzetgyűlés is megtárgyalja, és szavaz róla, az ülésen részt vesz a Bundestag egy 30 fős küldöttsége.
A Bundestagban rendezett vitán a CSU részéről Alexander Dobrindt, a bajor regionális párt képviselőinek vezetője azt mondta, hogy az AfD állításaival szemben "a szülőföldek és régiók békés Európájáért küzdünk", az A...
2018-01-22 16:34:01
Hátborzongató
... és integrációját.

A katolikus egyházfő felszólította az ENSZ-t két nemzetközi szerződés kidolgozására, illetve elfogadására 2018-ban : az egyik szerződésnek a biztonságos, rendezett és szabályozott migrációt kellene garantálnia, a másiknak a menekültekre kellene vonatkoznia.

A január elsején ünnepelt béke világnapját a katolikus egyház 1967-ben vezette be. A ...
2017-11-25 14:00:39
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Megszavazta Misusztyin, Szergej Kirijenkóval, Korózs Lajos, Andrzej Duda, Rákóczi Szövetségnek, Potápi Árpád János, Nemzetpolitikai Kutatóintézet Nemzet, Demokratikus Koalíció, Orbán Viktor, Alexander Dobrindt, orosz parlament, munka törvénykönyvéről, nagytőke oldalára, német kormány, világtörténelem egyik, munkaerő megtartása, választás tétje, német Bundestag, német-francia barátsági, elnöki hivatal, vezetői káderutánpótlást, keddi parlamenti, fideszes képviselők, multinacionális cégekés, nagytőke pártjára, rendezett munkaügyi, budapesti sajtótájékoztatón, parlament keddi, fideszes többség, kormánypárti politikusok, oktatás jövőjéről, országos sztrájkbizottság, tiltakozás folytatódik, kitoloncolásra jelölt, rendezett visszatérésről, elutasított menedékkérőkkel, fővárosban Potápi, szakszervezetek szerint, szociális jogok, munka világának, kollektív alku, gyűlöletkeltéssel sérti, országban elég, határozatot hétfőn, ülésen részt, bajor regionális, katolikus egyházfő, egyik szerződésnek,
© 2013 TVN.HU Kft.