Belépés
Koronavírus - Több nyugat-balkáni ország is megnyitotta a határait
... fertőzöttek száma, a halálos áldozatok száma pedig tizenegg...
2020-08-15 09:31:48
Jótékonysági kézilabdatornát rendeznek Rácalmáson
...
Az esemény pénteki sajtótájékoztatóján kiderült, hogy négy élvonalbeli női csapat - Békéscsabai Előre NKSE, Kisvárda Master Good SE, MTK Budapest és az ötletgazda DKKA - vesz részt a Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnokban sorra kerülő tornán.
Az együttesek a koronavírus-járvány miatt nehéz anyagi helyzetbe került családok sportoló gyerekeinek támogatására fogtak ...
2020-08-14 13:22:40
Többhetes programsorozattal pótolják Szombathelyen az elmaradt rendezvényeket
... lesznek események.
A kínálatban szerepel például auguszt...
2020-08-14 12:42:24
Irodalmi és színházi napokat rendeznek az esztergomi Babits-kertben
... Balla Zsófia, Báthori Csaba, Vörös István és Bartusz-Dobosi László olvas fel saját műveiből Ferge Liza hárfaművész közreműködésével.
Szombaton a Babits-ház kertjében Térzene koncertet rendeznek, amelyen közreműködik az Óbudai Danubia Zenekar Vonósnégyese. Látható lesz a Babits Mihály Színház Jónás könyve című produkciója is Báhner Péter és Kéner Gabi előadásában. A rendezvény...
2020-08-13 12:52:25
Az RMDSZ nem támogatja bizalmatlansági indítvány beterjesztését a bukaresti kormány ellen
... bizalmatlansá...
2020-08-13 11:21:46
Nehéz ágra került a női címvédő Vasas a röplabda Magyar Kupában
... összecsapás győztesével játszhat majd a fináléba kerülésért. A másik ágon - amennyiben minden extraligás együttes bejut a negyeddöntőbe - MTK-UTE és Balatonfüred-Nyíregyháza párharcokat rendeznek majd.
A férfiaknál a címvédő Pénzügyőrre a DEAC várhat a negyeddöntőben, míg ezen az ágon a másik párharcban a papírforma alapján a Dunaferr és a Kazincbarcika meccselhet az elődöntő...
2020-08-13 11:11:38
Kulturális napokat rendeznek Füleken
...
Illés Kósik Andrea elmondta: a nagykoncertek a létszámkorlátozás miatt elmaradnak, viszont láthatja a közönség a Mágnás Miska című operettet, a Magyar Állami Népi Együttes műsorát, Igor Kmeto, valamint a Cimbaliband és Danics Dóra koncertjét.
A vasárnapig tartót programsorozat, amelyet az önkormányzat és a Füleki Városi Művelődési Központ több partnerrel együtt rendez me...
2020-08-12 13:01:33
Operagálát rendeznek az Eiffel Műhelyház parkjában augusztus 19-én
...
Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója elmondta: a szabadtéri esten 20 magyar operaénekes lép fel, egy-egy népszerű ária előadásával. A Parkfoglaló gála vendége napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, Jonas Kaufmann lesz. Az Erkel Műhelyház parkját, amelyet Kodály Zoltánról neveznek el, ezzel az eseménnyel avatják fel.
Szántó Andrea operaénekes elmondta...
2020-08-12 12:11:38
Vasárnap kezdődik a Nemzeti Vágta idei versenysorozata
... vasárnapi gyenesdiási megmérettetést követően augusztus 20-án Orosházán, 21-én Zircen, 29-én Érden, 30-án Hernádkak-Belegrádban, szeptember 12-én Sarkadon, 19-én Hevesen, 26-án pedig Vácdukán rendeznek előfutamot.
Minden helyszínről az első négy helyezett indulhat a budapesti döntőben, az elővágta rendezői pedig további két települést juttathatnak be.
A négy határon túl...
2020-08-12 07:06:01
Harminc zenei esemény a Nemzetközi Fúvósnapok Fesztivál programjában
... Németországból és Törökországból is érkeznek művészek az eseményre, amely abból a szempontból is egyedülálló, hogy felhívja a figyelmet az utánpótlás fontosságára, hiszen három kurzust is rendeznek.
Szabó Péter, Paks polgármestere hangsúlyozta: öröm, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások után megtartható a nemzetközi fesztivál.
Kovács Zalán László tubaművész, f...
2020-08-12 07:04:16
1 2 3 ................404 405 .........606 607 ........807 808 809 
Címkék: Magyar Kupában, Eiffel Műhelyház, Nemzeti Vágta, Nemzetközi Fúvósnapok Fesztivál, Békéscsabai Előre NKSE, Kisvárda Master Good SE, Rácalmási Rendezvényközpont, Balla Zsófia, Báthori Csaba, Vörös István, Bartusz-Dobosi László, Ferge Liza, Óbudai Danubia Zenekar Vonósnégyese, Babits Mihály Színház Jónás, Báhner Péter, Kéner Gabi, Illés Kósik Andrea, Mágnás Miska, Magyar Állami Népi Együttes, Igor Kmeto, Danics Dóra, Füleki Városi Művelődési Központ, Ókovács Szilveszter, Magyar Állami Operaház, Jonas Kaufmann, Erkel Műhelyház, Kodály Zoltánról, Szántó Andrea, Szabó Péter, Kovács Zalán László, elmaradt rendezvényeket, esztergomi Babits-kertben, bukaresti kormány, röplabda Magyar, halálos áldozatok, esemény pénteki, ötletgazda DKKA, kínálatban szerepel, fináléba kerülésért, másik ágon, címvédő Pénzügyőrre, másik párharcban, papírforma alapján, létszámkorlátozás miatt, vasárnapig tartót, szabadtéri esten, eseménnyel avatják, első négy, budapesti döntőben, elővágta rendezői, négy határon, utánpótlás fontosságára,
© 2013 TVN.HU Kft.