Belépés
Szili: a Csemadok az összefogás megjelenítője a Felvidéken
...
Az ünnepséget a pozsonyi Prímás Palotában tartották. A rendezvény vendégeivel - akik közt ismert közéleti személyiségeket és politikusokat egyaránt látni lehetett - megtelt a történelmi épület tükörterme.
A miniszterelnöki megbízott felidézve a Csemadok megalakulásának körülményeit, rámutatott: a szervezet kezdetekben azt biztosította, hogy a lakosságcsere által "lefejez...
2019-09-16 20:22:59
Palóc húsvét Füleken
... füleki Foncsik énekegyüttes, a helyi File Banda, valamint a Rakonca és a Kis Rakonca néptáncegyüttes. Koncertet ad Herczku Ági és a Banda, valamint a besztercebányai Ján Mak zenekara vendégeivel.
A rendezvényen közreműködnek fazekaszsaluzsányi kézművesek, a helyi Motolla Kézműves Baráti Kör, a BANYA-társaság, a Füleki Farkasok és a Pro Gaudio polgári társulás, valamint a VMK ...
2019-04-19 08:21:00
Dzsesszfesztivált rendeznek Pilisborosjenőn
... borászok legjobb borait kóstolhatják meg. A sakkozni vágyók kihívhatják egy partira Gara Anita nemzetközi sakknagymestert, aki ötasztalos szimultánban méri össze tudását a JazzFest vendégeivel.
A fesztivál ingyenes, ugyanakkor a rendezvény költségeinek fedezéséhez a szervezők számítanak a közönség és a helyi közösség támogatására.
A programról további információ a http:/...
2018-06-03 21:07:55
A magyar gasztronómia és lóversenysport legjobbjai a Derby és Gasztroangyal Fesztiválon
... tradicionális és a korszerű táplálkozás egyaránt helyet kapjon a kínálatban, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételeket" - emelte ki.
A gasztroszínpadon B...
2015-06-16 16:42:31
Május 1. - Varga Mihály: Székelyföldet is be kell kapcsolni a gazdasági vérkeringésbe
... Székelyföldön. Valamint szükség van arra is, hogy ezek a közösségek meg tudjanak jelenni Magyarországon - tette hozzá.
A megnyitó beszéd előtt a miniszter Székelyföldről érkezett vendégeivel közösen hargitai vörösfenyő-csemetét ültetett a fesztiválnak otthont adó Millenáris Parkban.
A háromnapos fesztiválon kulturális programok, köztük táncház, bál és bábszínház, valamin...
2015-05-01 13:21:54
Ukrán válság - Merénylet a harkivi felvonuláson, Kijevben imával emlékeztek a Majdan-tüntetések áldozataira
... mécsesekből.
A felvonulók megérkezése után - több keresztény egyház képviselőjével együtt - közös imával emlékeztek az elhunytakra.
A rendezvény előtt Porosenko elnök külföldi vendégeivel együtt megtekintette a Jelenlét című kiállítást a belvárosi Szent Mihály téren. Ezen több olyan tárgyat - például becsapódott rakéta darabját, lelőtt drónt, azaz pilóta nélküli repülő...
2015-02-22 16:32:58
Hét egész estés animáció versenyez az Anilogue animációs filmfesztiválon
... Mint hozzáfűzte, Zaramella előadást is tart a fesztiválhoz kapcsolódó műhelymunka keretében, ahol a Budapesti Kommunikációs Főiskola magyar hallgatói együtt dolgoznak majd a fesztivál vendégeivel és cseh, lengyel, szlovák kollégáikkal.
Az Anilogue már hagyományosan külön válogatásban enged betekintést a fesztiválon a kortárs japán animáció izgalmas munkáiba, ez a szekció az A...
2014-11-12 14:42:22
Békemenet
... Fidesz nagygyűlés végén a Csík zenekar zendített rá a Kossuth Lajos azt üzente kezdetű dalra és a kormányfő ezt hallva kiment a múzeumból, ahol együtt énekelt a gyűlésen felszólaló vendégeivel.


Képgaléria
http://galeria.index.hu/belfold/2014 /03/29/bekemenet_2014/

...
2014-03-29 20:00:12
Világújdonság is szerepel a szombati szegedi Csokiünnepen
... Balázs, a szervező Starlight Rendezvény & Marketing Stúdió munkatársa.
A program során jeles magyar csokoládékészítő mesterek váltják egymást a "Csokoládégyárban", ahol a rendezvény vendégeivel közösen egész nap bonbont, trüffelt és táblás csokoládét készítenek első osztályú belga és madagaszkári alapanyagokból.
A gyerekeket több ezer csomag édességgel megpakolt csoki-l...
2014-02-06 15:47:38
Hagyományőrzés 2013-ban
... Erdélyi János és Zsigmond Dezső filmművészeknek köszönte meg '56-os tényfeltáró munkájukat.

A Mosonvármegye és a Kisalföld is méltó interjúkat készített a kollégium vendégeivel, Wittner Máriával és Székely Kornél grafikussal. A helyi közéleti lap még megjelentette az általam tervezett dupla 56-os oldalt is, mely az emlékeinket mutatta be, a m...
2014-01-03 05:13:33
1 2 3 
Címkék: Gasztroangyal Fesztiválon, Varga Mihály, Prímás Palotában, File Banda, Herczku Ági, Motolla Kézműves Baráti Kör, Füleki Farkasok, Gara Anita, Millenáris Parkban, Szent Mihály, Budapesti Kommunikációs Főiskola, Kossuth Lajos, Starlight Rendezvény, Marketing Stúdió, Erdélyi János, Wittner Máriával, Székely Kornél, összefogás megjelenítője, magyar gasztronómia, gazdasági vérkeringésbe, harkivi felvonuláson, szombati szegedi, pozsonyi Prímás, rendezvény vendégeivel, történelmi épület, miniszterelnöki megbízott, szervezet kezdetekben, lakosságcsere által, helyi File, rendezvényen közreműködnek, helyi Motolla, sakkozni vágyók, partira Gara, fesztivál ingyenes, rendezvény költségeinek, szervezők számítanak, helyi közösség, programról további, korszerű táplálkozás, ízlésének megfelelő, megnyitó beszéd, miniszter Székelyföldről, fesztiválnak otthont, háromnapos fesztiválon, felvonulók megérkezése, rendezvény előtt, belvárosi Szent, fesztiválhoz kapcsolódó, fesztivál vendégeivel, kortárs japán,
© 2013 TVN.HU Kft.