Belépés
2020-ra halasztják az északi-sarkvidéki jégkorongmérkőzést
... szervezésre kapott idő rövidségével magyarázta, azzal, hogy idén tavasszal nem tudott volna megjelenni elegendő világhírű játékos "Az utolsó jégkorongmérkőzés az Északi-sarkon" elnevezésű rendezvényen. Beszámolója szerint a szervezők elnyerték a világ tudományos közösségének támogatását és megszervezték az akció logisztikáját.
Mint mondta, az összecsapást az eredetileg tervez...
2019-02-18 10:51:20
Lezsák Sándor: Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból
... magyar falu program és a családtámogatási rendszer arra adnak reményt, hogy falun is van jövő.
Fritsch Ottó, a Krepuska család tagja, Krepuska Géza egyik unokája azt mondta a rendezvényen: a hazatérés napja annak a napnak állít örök emléket, amikor a trianoni szerződéssel elcsatolt országrészekből legalább egy kis darab visszakerült Magyarországhoz.
Tóth László, Somoskő...
2019-02-17 13:52:05
Brexit - Airbus-alelnök: "katasztrófa, ami Brexit-ügyben történik"
... százaléka máris halasztja, sőt törli nagy-britanniai beruházásait a Brexit-folyamat bizonytalanságai miatt.
Mark Carney, a Bank of England kormányzója a héten, egy londoni üzleti rendezvényen kijelentette: a kilépésről döntő, 2016-ban tartott népszavazás óta nem nőtt, sőt az elmúlt egy évben 3,7 százalékkal visszaesett a brit gazdaságban végrehajtott üzleti beruházások értéke...
2019-02-17 13:32:02
Dunai hajózás és villamostúra is lesz az idegenvezetők világnapján
... évre ingyenes városnézésekre hívják a magyar érdeklődőket - közölték az esemény szervezői az MTI-vel.
Az idei évben is több mint 100 programmal, 100 idegenvezető vesz részt a rendezvényen és mintegy 100 közreműködő partner segít a megvalósításban. Idén az Utazás kiállítással egy időben rendezik a sorozatot, így a február 24-i központi események helyszíne a Hungexpo lesz. Inne...
2019-02-16 13:51:21
MSZP-kongresszus - Timmermans: igazságos bérek kellenek az EU-ban
...
Frans Timmermans az MSZP EP-listájáról döntő rendezvényen rögzítette azt is: az Európai Bizottság elnökeként sohasem kötne megállapodást a szélsőjobboldallal.
A politikus szerint a szocialistáknak a fiatalok felé kell fordulniuk, melléjük kell állniuk, és olyan körülményeket kell teremteni Magyarországon, hogy a fiatalok ne távozzanak külföldre.
Ki kell állni a fiat...
2019-02-16 13:41:13
Az idén február 21-én nyílik az Utazás 2019 kiállítás
...
A kiállítás belföldi díszvendége Bács-Kiskun megye és Kecskemét, a külföldi Algéria lesz, a kiállítás kulturális díszvendége a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram - sorolta a vezérigazgató.
Kiemelte: az idei, immár 42 éves rendezvénysorozat fő témája az aktív kikapcsolódás, és a kaland, az eseményt a Budapest Boat Show-val együtt rendezik meg.
Szalay-Bobrov...
2019-02-15 13:11:28
Zenevarázslat: négykezes zongoraverseny és kurzus Egerben
... és nívó fokozatot is el lehet érni. A zsűri elnöke Balázs János, tagja Mocsári Károly, Eckhardt Gábor, Jónás Gabriella, Gábos Judit és Kovács Géza" - sorolta a zongoraművész.
A rendezvényen napközben zajlik a verseny, esténként koncertek lesznek, ezeken Várnagy Andrea és leánya, Farkas Lili, Gábos Judit, Eckhardt Gábor, Bogányi Gergely, Balázs János lép fel. A Zenevarázslat l...
2019-02-15 10:41:05
Berlinale - A magyar animáció új nemzedéke a Collegium Hungaricum Berlinben
... Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Animáció tanszékén készült alkotásokból összeállított válogatást vetítették a Berlini független filmes buli (The Berlin Indie Film Party) elnevezésű rendezvényen.
A CHB a legnagyobb berlini angol nyelvű kulturális magazin, az Exberliner, a Berlinaléval párhuzamosan futó Kritikusok hete (Woche der Kritik) és a város több mint 50 filmfesztiv...
2019-02-15 07:04:05
Szeptember végén lesz a 79. OMÉK Budapesten
...
A rendezvényen várhatóan ezer kiállító mutatkozik be, és mintegy százezer látogatóra számítanak. A négynapos rendezvény első napja szakmai nap lesz, azt követően várják a nagyközönséget, a családokat és a szakma diákjait.
Az agrárminiszter elmondása szerint a rendezvény legfőbb célja az üzleti szerep megerősítése és a fiatalok megszólítása. Az idén először vidéki társren...
2019-02-14 16:52:07
Hegedűkészítők Szalonja a Fonóban nyolcadszor
... (zongora), Egervári Mátyás (cimbalom). Vasárnap délután az Opera Quartet (Deák Sára és Hutás Erzsébet - hegedű; Tallián András - mélyhegedű; Nagy Domonkos - gordonka) ad műsort.
A rendezvényen Sáránszky 100 címmel hangszertárlattal és kerekasztal-beszélgetéssel emlékeznek Sáránszky Pálra (1919-2000), a 20. század második felének legjelentősebb magyar hegedűkészítőjére.
A...
2019-02-14 10:11:25
1 2 3 ..............534 535 ........801 802 .......1067 1068 1069 
Címkék: Lezsák Sándor, Collegium Hungaricum Berlinben, OMÉK Budapesten, Hegedűkészítők Szalonja, Fritsch Ottó, Krepuska Géza, Tóth László, Mark Carney, Frans Timmermans, MSZP EP-listájáról, Európai Bizottság, Nemzeti Kastélyprogram, Nemzeti Várprogram, Budapest Boat Show-val, Balázs János, Mocsári Károly, Eckhardt Gábor, Jónás Gabriella, Gábos Judit, Kovács Géza, Várnagy Andrea, Farkas Lili, Bogányi Gergely, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Berlin Indie Film Party, Egervári Mátyás, Deák Sára, Hutás Erzsébet, Tallián András, Nagy Domonkos, Sáránszky Pálra, trianoni gyászból, idegenvezetők világnapján, idén február, magyar animáció, utolsó jégkorongmérkőzés, szervezők elnyerték, világ tudományos, akció logisztikáját, eredetileg tervez, családtámogatási rendszer, hazatérés napja, napnak állít, trianoni szerződéssel, londoni üzleti, kilépésről döntő, brit gazdaságban, magyar érdeklődőket, esemény szervezői, idei évben, időben rendezik, február 24-i, politikus szerint, fiatalok felé, kiállítás belföldi, külföldi Algéria,
© 2013 TVN.HU Kft.