Belépés
Horváth Ildikó: a létszámstop nem vonatkozik az egészségügyi intézményekre
...
Horváth Ildikó a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) rendezvényén ezzel kapcsolatban azt mondta: egy félreértésről volt szó, és az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója már eljuttatta azt a levelet, amelyben tisztázza, hogy ez a rendelkezés csak a közigazgatásra vonatkozik, a közszférára nem.
Ficzere Andrea, az MKSZ elnöke, az Uzsoki utcai Kórház főigazgatója úgy fog...
2019-11-15 15:12:16
Több mint 40 magyar és nemzetközi márka kollekciója mutatkozik be a Fashion Weeken
... bemutatókat a nagyközönség online követheti majd.
Forintos-Szűcs Anita elmondta azt is, hogy az Olasz Divat Nemzeti Intézete (Camera Nazionale della Moda Italiana) is ott lesz az idei rendezvényen. Az ügynökség hároméves stratégiai megállapodást kötött a szervezettel, amely a milánói divathét főszervezője is egyben. A szakmai együttműködés keretében hét magyar márkának tarta...
2019-11-06 16:12:24
Őrtüzet gyújtottak a székelyek melletti kiállást jelképezve Budafok-Tétényben
...
Németh Zsolt (Fidesz), az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a rendezvényen hangsúlyozta: az egyes nemzetrészek felelősséggel tartoznak egymásért, az anyaország polgárai pedig különös felelősséggel tartoznak a határon túli magyar közösségekért. Támogatni kell követeléseiket, erőfeszítéseiket, amelyek sorában kiemelkedő helyet foglal el közösségi önkormányzatiságra való...
2019-10-27 18:52:17
Várnai Gyula fényinstallációja Rómában
... is.
A One of the Few Moments II című fényinstallációt a RomaEuropa fesztivál keretében mutatják be. Tavaly Dobri Dániel A másik Róma című melodrámájának premierjével szerepelt a rendezvényen a Római Magyar Akadémia szervezésében.
Az 1986-ban alapított fesztivál mára az egyik legrangosabb nemzetközi kortárs összművészeti rendezvénnyé vált. Idén november 24-ig több mint 37...
2019-10-22 13:23:11
Kürtőskalács Fesztivál hétvégén a Városligetben
...
A szervezők közleménye szerint a hétvégi rendezvényen a vendégek megkóstolhatják a legváltozatosabb ízesítésű kürtőskalácsokat.
Az elmúlt évek tapasztalatai azonban azt mutatják, hogy még mindig a hagyományos méretű és ízesítésű, faszénparázson sült kürtőskalács a legkelendőbb, ezért idén már 5 kürtőskalács-készítőt hívtak meg Székelyföldről.
A tavalyihoz hasonlóan ...
2019-10-11 16:02:10
Önkormányzat 2019 - Tarlós: Borkai Zsolt méltatlanná vált tisztségére
...
"Ez védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan" - fogalmazott, majd kifejtette, sokan, sokat és tisztességen dolgoztak azért, hogy teljesítményt mutassanak fel, erre most Borkai Zsolt "előállítja ezt a helyzetet, mások, bizonyos mértékig az egész közössége kontójára".
"Nem érzi, hogy mi lenne a kötelessége?" - kérdezte Tarlós István, aki azt is megjegyezte, attól fél, hog...
2019-10-10 21:12:35
Desigh Hét - Művészeti és designképzőhelyek országos börzéje az Óbudai Egyetemen
...
A felsőoktatási intézmény MTI-hez eljuttatott tájékoztatója szerint a rendezvényen, amely a Design Hét Budapest programsorozat része, felsőoktatási intézmények, művészeti és műszaki karok, kreatív képzést nyújtó iskolák mutatkoznak be.
Az eseményen lehetőség nyílik arra is, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok, a designszakmák iránt érdeklődők kötetlenül és közvetl...
2019-10-10 07:04:43
Ma kezdődik a Margó Fesztivál
... Lovasi András koncertjével zárul. A Rossz versek című film DVD-kiadásához készült novelláskötetet koncertbe ágyazott felolvasószínházzal mutatják be.|...
2019-10-10 07:04:20
Pénteken kezdődik Gyergyószentmiklóson a romániai nemzetiségi színházak fesztiválja
... az udvarhelyi Tomcsa Sándor Színház saját előadását mutatja be a székhelyén, a csíkszeredai Csíki Játékszín pedig az Aradi Kamaraszínház produkcióját látja vendégül.
A tíznapos rendezvényen a szervezők színházi előadásokkal, kiállításokkal, filmvetítéssel, műhelymunkával, felolvasószínházzal, könyvbemutatóval és könyvvásárral várják az érdeklődőket.
Előadásokat mutat be...
2019-10-08 15:51:21
Csütörtökön kezdődik a Margó Fesztivál
... csatorna műsorában elmondta: az őszi Margó Fesztiválon négy napon át változatos programokon keresztül ismerheti meg a közönség a hazai irodalmi élet legizgalmasabb újdonságait. Így a rendezvényen mutatja be legújabb könyvét többek között Bödőcs Tibor, Nádas Péter és Krasznahorkai László is - tette hozzá.
Valuska László hozzátette: a rendezvényen szerepelnek megjelenéstől függ...
2019-10-07 11:41:35
1 2 3 ................54 55 ........81 82 ........108 109 110 
Címkék: Horváth Ildikó, Fashion Weeken, Várnai Gyula, Kürtőskalács Fesztivál, Borkai Zsolt, Desigh Hét, Óbudai Egyetemen, Margó Fesztivál, Magyar Kórházszövetség, Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Ficzere Andrea, Forintos-Szűcs Anita, Olasz Divat Nemzeti Intézete, Camera Nazionale, Moda Italiana, Németh Zsolt, Moments II, Tavaly Dobri Dániel, Római Magyar Akadémia, Tarlós István, Design Hét Budapest, Lovasi András, Tomcsa Sándor Színház, Csíki Játékszín, Aradi Kamaraszínház, Margó Fesztiválon, Bödőcs Tibor, Nádas Péter, Krasznahorkai László, Valuska László, egészségügyi intézményekre, székelyek melletti, romániai nemzetiségi, félreértésről volt, rendelkezés csak, közigazgatásra vonatkozik, nagyközönség online, idei rendezvényen, ügynökség hároméves, milánói divathét, szakmai együttműködés, rendezvényen hangsúlyozta, egyes nemzetrészek, anyaország polgárai, határon túli, másik Róma, 1986-ban alapított, egyik legrangosabb, szervezők közleménye, hétvégi rendezvényen, vendégek megkóstolhatják,
© 2013 TVN.HU Kft.