Belépés
Novemberben rendezik meg az Ökoindustria szakkiállítást
... hulladékgazdálkodás, a megújuló zöld energia, a zöld mobilitás, illetve készülnek környezetipari startup piaccal és zöld állásbörzével is.
Az expóra már zajlik a kiállítók és a szakmai rendezvényt szervező cégek regisztrációja, eddig 28-an jelezték részvételüket. A kiállításnak 2009-es indulása óta 30 országból 15 ezer látogatója volt, emellett eddig 580 kiállítót és 79 kísé...
2020-06-23 21:49:34
Március 16-án kezdődik a Bach Mindenkinek Fesztivál
... verseny is szerepel - a hangversenytermek mellett mintegy 80 templomban, 50 iskolában és 20 kórházban várják a közönséget - mondta el Kovács Zalán László tubaművész, fesztiváligazgató a rendezvényt beharangozó csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.
Kitért arra is, hogy az idei fesztiválon a közönség a Magyar Gyermekmentő Alapítvány lélegeztetőgép-vásárlását támogathatja adom...
2020-03-05 13:12:16
Ötödik alkalommal rendezik meg a DesignPécs programsorozatot
... összegzésben.
Az iparkamarával a Pécsi Tudományegyetem (PTE) művészeti, valamint műszaki és informatikai kara, a pécsi Kreatív Ipari Klaszter és a kreatív iparágak 2014 óta szervezik meg a rendezvényt, amelyhez idén a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK) két kiállítással csatlakozik.
Komor István, a ZSÖK üzemeltetési igazgatója az eseményen közölte: intézményük s...
2018-09-14 13:11:31
Hatvanezres közönségre számítanak a Fehérvári Zenei Napok szervezői július 25-28. között
...
Kovács Antal főszervező a rendezvényt beharangozó pénteki sajtótájékoztatón azt mondta: tavaly nézőcsúccsal zárták a jubileumi huszadik fesztivált, amelynek befogadóképességét tovább növelték. A huszonegyedik fesztiválon több mint száz program várja a vendégeket, Kovács Antal szerint az eddigi legerősebb és legszínesebb felhozatal lesz az idei Fezenen.
Az idei fesztivált...
2018-06-15 18:22:06
Először rendeznek kézműves sör és street food fesztivált Gyulán
...
A négy nap alatt a kézműves sörremekek és a street food ételek lesznek a figyelem középpontjában, emellett meghirdették a Central European Beer Awards 2018 sörversenyt is. Magyarország mellett Belgiumból, Ausztriából, Szlovéniából, Szerbiából, Csehországból és Szlovákiából is neveztek kereskedelmi-kisüzemi sörfőzdék, házi sörfőzők a megmérettetésre, tizennégy kategóriában öss...
2018-06-05 14:42:15
Júniusban rendezik meg a miskolci operafesztivált
... minél szélesebb közönségréteg megszólítása, és a műfaj megkedveltetése - mondta el Krucsainé Herter Anikó kulturális kapcsolatokért és fejlesztésekért felelős helyettes államtitkár a rendezvényt beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón.
Kiemelte, hogy az állam idén 320 millió forinttal támogatja a rendezvényt, ezen belül a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) 20 millió forint...
2018-03-21 14:52:45
Színháztörténeti séták is lesznek az idei Színházak éjszakáján
... színháztörténeti sétákon is részt vehetnek a jól megszokott bemutatók, nyílt próbák, beszédtechnikai és részvételi színházas workshopok mellett - emelte ki Komáromi György projektvezető a rendezvényt beharangozó pénteki sajtótájékoztatón Budapesten.
Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes kiemelte, hogy idén a játéké lesz a főszerep, erre utal a "Rakjuk össze!"...
2017-09-01 13:12:27
Rakparti filmvetítés és futószínház is lesz a hétvégi Dunapest fesztiválon
... szervezték meg először a kulturális és urbanisztikai témájú fesztivált, hogy a fővárosiak körében népszerűsítsék a folyót - emelte ki Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a rendezvényt beharangozó keddi sajtótájékoztatón Budapesten.
"A cél, hogy jobban használjuk, jobban megéljük a Dunát és sokkal inkább a mindennapok részévé váljon" - hangsúlyozta.
A h...
2017-08-29 18:53:41
Hétvégén rendezik meg Bugacon az Ősök napja hagyományőrző fesztivált
... seregszemle, harci bemutatók, lovas versenyek és vetélkedők, íjász programok, a magyar-hun-avar örökséget bemutató kiállítások, népzenei és magyar táltos-zenei programok lesznek - mondta el a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Bíró András Zsolt, a rendezvény főszervezője. Az eseményt a Magyar Turán Alapítvány által létrehozott Magyar Turán Szövetség rendezi.
Kiemelte, ...
2017-08-07 13:42:34
Népzenei koncertek és pálinkaverseny a 12. Panyolafeszten
...
Mint a rendezvényt beharangozó szerdai sajtótájékoztatón elhangzott, a fesztivált falunap helyett találta ki 2006-ban Muhari Zoltán, a település jelenlegi polgármestere vezetésével egy civilekből, lelkes fiatalokból álló csapat. Kezdeményezésük sikeres volt, a fesztivál évről évre egyre több és egyre messzebbről érkező látogatót fogad.
Muhari Zoltán elmondta, hogy a prog...
2017-07-26 18:35:18
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Bach Mindenkinek Fesztivál, Fehérvári Zenei Napok, Kovács Zalán László, Magyar Gyermekmentő Alapítvány, Pécsi Tudományegyetem, Kreatív Ipari Klaszter, Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft, Komor István, Kovács Antal, Central European Beer Awards, Krucsainé Herter Anikó, Nemzeti Kulturális Alap, Komáromi György, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Bíró András Zsolt, Magyar Turán Alapítvány, Magyar Turán Szövetség, Muhari Zoltán, miskolci operafesztivált, idei Színházak, hétvégi Dunapest, megújuló zöld, zöld mobilitás, szakmai rendezvényt, kiállításnak 2009-es, hangversenytermek mellett, rendezvényt beharangozó, idei fesztiválon, pécsi Kreatív, kreatív iparágak, eseményen közölte, jubileumi huszadik, huszonegyedik fesztiválon, eddigi legerősebb, idei Fezenen, idei fesztivált, kézműves sörremekek, street food, figyelem középpontjában, műfaj megkedveltetése, állam idén, játéké lesz, fővárosiak körében, mindennapok részévé, magyar-hun-avar örökséget, rendezvény főszervezője, fesztivált falunap,
© 2013 TVN.HU Kft.