Belépés
Jubileumi nemzetközi mézvásár és méhésztalálkozó lesz Jászberényben
... bemutatón láthatják a méhszúrás veszélye nélkül egy élő méhcsalád kezelését, továbbá füstőlőgyújtó és keretszegő versenyt is rendeznek a vállalkozó kedvűeknek.
A rendezvényt sztárvendégek, méhészeti eszközök kiállítása és vására színesíti. Lehetőség lesz méz és méhészeti termékek kóstolására, az érdeklődők megismerkedhetnek a mézeskalácsdíszítés és a gyékénykas-készítés tech...
2017-07-25 11:25:15
Külföldi sztárvendégek, budapesti bemutatók és premierek az idei Budapest Táncfesztiválon
...
A rendezvényt beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón Ertl Péter, a Nemzeti Táncszínház igazgatója elmondta, hogy a külföldi vendégfellépők, a Nederlands Dans Theater 2, a Scottish Dance Theatre és a spanyol La Veronal mind hatalmas nemzetközi koreográfusok produkcióit hozzák el Budapestre.
A holland társulat Sad Case című darabját Sol León és Paul Lightfoot jegy...
2017-01-25 15:32:53
Gasztroprogramok
... nagyokat: Színes felvonulás; malacsütés, grill és bogrács ételek, boros gazdák, kézművesek; gyermek programok (vásári játékok, légvárpark, bábszínház); süti verseny; színpadi programok, sztárvendégek szórakoztatják a nagyközönséget egész nap.
www.hotelsopron.hu/hu/programok/155- vi-soproni-kekfrankos-szakacskiraly- valasztas -es-utcafesztival

2012. szeptember 21-23. ...
2012-09-01 14:39:38
Szeptemberi gasztroprogramok
...
Szeptemberi gasztroprogramok

A szeptemberi iskolakezdéssel járó izgalmak kipihenésére, az őszre való hangolódás megkezdésére tökéletesen alkalmasak a szeptemberi fesztiválok. Lesz jó sok borfesztivál és szüreti mulatság, főzőversenyekkel tarkított rendezvények, és némi édesség is - csokoládé és szilvalekvár formájában.

2012. szeptember 01. Országos vadga...
2012-08-31 16:06:59
Országos bárzenész találkozó lesz Egerben
...
Július 26-án és 27-én az Agria Park Bevásárló és Szabadidő Központban, valamint az Érsekkertben összesen 41 előadó és együttes lép fel, rajtuk kívül sztárvendégek is szórakoztatják a közönséget.
Mint azt Gonda László főszervező az eseményt beharangozó csütörtöki egri tájékoztatón elmondta, alapvető céljuk az élő, hangszeres zene terjesztése egy olyan időszakban, amikor e...
2012-07-19 17:04:02
Jótékonysági napot tartanak szombaton a Magyar Színházban
... előadásában, mint Csernus Mariann, Kubik Anna, Őze Áron vagy Szalay Kriszta.
A rendezvényt a Magyar Színház színészzenekara, a Harmadik Figyelmeztetés koncertje zárja, amelyen sztárvendégek is közreműködnek.
A rendezvényen mintegy száz színész lép színpadra, a színiakadémia jelenlegi és egykori növendékei, tanárai, valamint a színház vendégei.
Kovács Gábor Dénes, a ...
2011-11-04 19:34:51
SzínéSziget - Jótékonysági nap a Magyar Színházban
... előadásában, mint Csernus Mariann, Kubik Anna, Őze Áron vagy Szalay Kriszta.
A rendezvényt a Magyar Színház színészzenekara, a Harmadik Figyelmeztetés koncertje zárja, amelyen sztárvendégek is közreműködnek - áll a közleményben.
A meghívón olvasható információ szerint az egész napos rendezvényen mintegy száz színész lép színpadra, a színiakadémia jelenlegi és egykori növ...
2011-10-23 12:35:41
1 
Címkék: Budapest Táncfesztiválon, Magyar Színházban, Ertl Péter, Nemzeti Táncszínház, Nederlands Dans Theater, Scottish Dance Theatre, Paul Lightfoot, Agria Park Bevásárló, Szabadidő Központban, Gonda László, Csernus Mariann, Kubik Anna, Szalay Kriszta, Magyar Színház, Harmadik Figyelmeztetés, Kovács Gábor Dénes, idei Budapest, méhszúrás veszélye, vállalkozó kedvűeknek, rendezvényt sztárvendégek, érdeklődők megismerkedhetnek, rendezvényt beharangozó, külföldi vendégfellépők, holland társulat, nagyközönséget egész, szeptemberi iskolakezdéssel, őszre való, szeptemberi fesztiválok, eseményt beharangozó, olyan időszakban, rendezvényen mintegy, színiakadémia jelenlegi, színház vendégei, meghívón olvasható, egész napos, gasztroprogramok, főzőversenyekkel, színészzenekara, méhésztalálkozó, táncfesztiválon, iskolakezdéssel, szórakoztatják, figyelmeztetés, vendégfellépők, nagyközönséget, sztárvendégek, utcafesztival, füstőlőgyújtó, jászberényben, közreműködnek, színiakadémia, szakacskiraly, koreográfusok,
© 2013 TVN.HU Kft.