Belépés
Seneca idézetek
... betegség, akár az ember kegyetlenségét, noha a kínokon keresztül kijuthatok, és lerázhatom béklyóimat? Az egyetlen, amiért nem panaszkodhatunk az életre: senki sem tart vissza. Jól vannak rendezve az emberi dolgok: senki sem boldogtalan, csak saját hibájából. Ha tetszik: élj. Nem tetszik: szabadságodban áll oda visszatérni, ahonnan jöttél.

Egyetlen helyes gondolat megfo...
2023-03-03 10:36:36
Tréfás matekversek
... hagyott dolgok D-halmazából kiválasztjuk:
a. a ,,szemétnek minősülő valamik" valódi részhalmazát.
b. az ,,elrakni való dolgok" kiegészítő halmazát nagyjából rendezve, a szoba közepén szétkupacoljuk (más-más tér-cellába helyezzük).

6. lépés. Meghatározunk valamely függvényt imígyen: rendelje hozzá a szemétnek minősülő dolgok halmazát a tár...
2022-05-09 20:00:31
Menhelyi gyerekek
... város
várfalait, hol cicomás kis
apródok élnek kacagás közt,
tündérszavú édesanyákkal.

Elnézem őket szomorún, míg
törékeny, sző...
2020-11-25 22:01:27
A világ egyetlen oldala sötétség, sárga rózsájával Hunniának
... emberré nemesítése érdekében tetteik végrehajtásával. Kezdték a Kelet áldozását Ízisz néven Cseh Károly könyvei miatt, amiből emberré vált Kelet összes tagjával együtt, végtelen hosszabbítást rendezve véráldozásuk és gyalázásuk idejére, amiatt a mondat miatt, hogy Magyarországnak kell helyettem szégyellnie magát és hogy mindent meg fogok tudni egyszer, az írásaikból. Így állottak ...
2020-08-01 19:40:52
BKK: csaknem kétmillió forint pótdíjat fizetett be egy budapesti bliccelő
... befizetések elmulasztása miatt nyolc végrehajtási eljárás indult ellene.
Hangsúlyozták, hogy nemcsak a közlekedési társaságoknak, hanem az utasnak is az az érdeke, hogy minél előbb rendezve legyen a kiszabott pótdíj. Bár a 8 ezer vagy a 16 ezer forintos kezdeti összegek elsőre soknak tűnnek, ennek ellenére nem éri meg halogatni a befizetést.
Nem érdemes abban sem remén...
2020-06-25 08:01:17
Megszavazta a román szenátus az önkormányzati tisztségviselők mandátumának meghosszabbítását
... meghosszabbításáról csak a parlament dönthet. A járványhelyzet miatt széles körű konszenzusra van szükség a helyhatósági választások dátumát illetően, így a parlament hivatott ebben a kérdésben dönteni. Rendezve lenne már a kérdés, ha a kormány nem adta volna ki a 44-es rendeletet" - hangsúlyozta Cseke Attila.
A tervezetről jövő héten szavaz a bukaresti képviselőház. Sajtóért...
2020-06-12 13:02:01
Turul - Békesség madár - Trianoni biblia olvastatással
... Pannónia idejében ment az erdőbe elbújtatni a Napot, találkozott közben a rókával, farkassal, varjúval, akinek a világkönyvtára volt a gönczi Bibliában a világ minden részén szereplőkkel berendezve, meg a Turullal, amelyik romániai békesség madár volt egykor. A rókáknál felvonultatta a Hunnia börtön szentháromságával, mint Illés-Omega-Metro állandó világapokalipszis végrehajtóiva...
2020-06-06 19:58:58
Alkotóművészeti pályázat indul Szolnokhoz köthető művészeknek
... alcímű pályázat az emberi test harmóniáját, az emberi mozdulat esztétikumát ábrázoló alkotások létrehozását célozza meg. Miskolcon a Teljesítmény alcímű pályázati kiírás a sport témája köré rendezve a test teljesítőképességének bemutatását célozza meg a sport kulturális, szociokulturális, történelmi vetületeire reflektálva, pszichológiai hatásaira is figyelmet fordítva.
A ré...
2020-06-03 12:42:05
Alkotóművészeti pályázatot hirdet a MANK vidéki városokban
... bemutatni, ábrázolni, középpontba helyezve az artista hagyományokat és a testi erőt igénybe vevő műfajok bemutatását.
Miskolcon a Teljesítmény alcímű pályázati kiírás a sport témája köré rendezve a test teljesítőképességének bemutatását célozza meg a sport kulturális, szociokulturális, történelmi vetületeire reflektálva, pszichológiai hatásaira is figyelmet fordítva.
"A...
2020-05-20 13:27:59
Koronavírus - Orbán: megvannak az élet újraindításának feltételei
... gyerekeket, ahova egyébként is járnak, de meg kell egyezni a polgármesterekkel, mert az óvodák nagy része önkormányzati fenntartású - közölte. Hozzátette: amíg az óvodák és a bölcsődék ügye nincs rendezve, nem lehet az iskolákkal foglalkozni.
Az iskolák újranyitásáról azt mondta, ma még nem lehet választ adni arra, hogy erre idén sor kerül-e, néhány nap alatt is változhat a h...
2020-05-15 09:51:31
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 ......91 92 93 
Címkék: Cseh Károly, Cseke Attila, világ egyetlen, budapesti bliccelő, román szenátus, önkormányzati tisztségviselők, élet újraindításának, ember kegyetlenségét, kínokon keresztül, emberi dolgok, szoba közepén, szemétnek minősülő, mondat miatt, közlekedési társaságoknak, kiszabott pótdíj, parlament dönthet, járványhelyzet miatt, helyhatósági választások, parlament hivatott, kérdésben dönteni, 44-es rendeletet, tervezetről jövő, bukaresti képviselőház, erdőbe elbújtatni, világkönyvtára volt, gönczi Bibliában, világ minden, rókáknál felvonultatta, emberi test, emberi mozdulat, sport témája, sport kulturális, artista hagyományokat, testi erőt, óvodák nagy, bölcsődék ügye, iskolákkal foglalkozni, iskolák újranyitásáról, szociokulturális, tisztségviselők, magyarországnak, alkotóművészeti, panaszkodhatunk, újraindításának, végrehajtásával, szabadságodban, szétkupacoljuk, kegyetlenségét, újranyitásáról, világkönyvtára, járványhelyzet, önkormányzati, felvonultatta, olvastatással, társaságoknak, végrehajtóiva,
© 2013 TVN.HU Kft.