Belépés
Korrupció miatt elítélték Andalúzia két korábbi szocialista elnökét
... hozzájutottak, akik arra nem voltak jogosultak. A finanszírozás átláthatatlan és önkényes volt, valamint nélkülözött mindenféle ellenőrzést.
A támogatás elnevezése után ERE-ügyre keresztelt rendkívül szövevényes korrupciós botrányban kilenc éve indult nyomozás, amelynek eredményeként további perek indultak, ez az első, amelyben ítélet született.
Az elsőfokú ítélet kihird...
2019-11-19 19:42:53
Szijjártó: magyar-amerikai közös alapot hoztak létre magyar vállalkozások exporttámogatására
... az Európai Unión kívül az első számú exportpiac az Egyesült Államok - emlékeztetett. Hozzátette: amellett, hogy az országnak ott nagy lehetőségei vannak, azt is tudni kell, hogy ez egy rendkívül nehezen bevehető piac. Utóbbi dacára Magyarország tavaly 3,5 milliárd dollár értékben exportált az Egyesült Államokba, ami 11 százalékos növekedés az előző évihez képest.
"Óriási pote...
2019-11-19 07:41:05
Nem ért véget az árveszély Velencében
... is.
Nicola Ligi, a velencei katasztrófavédelem koordinátora az MTI-nek elmondta, hogy még a kora téli árvízhez hozzászokott Velencét is térdre kényszerítette, hogy a szerda éjjeli rendkívüli, 187 centiméteres ár óta folyamatos a tetőzés, és a város egyfolytában víz alatt áll.
Pierpaolo Campostrini, a Szent Márk-bazilika művészeti felelőse az MTI-nek elmondta, hogy hiába...
2019-11-16 12:41:10
Márky Jenő: a teniszszövetség a csőd közelébe jutott
... Openen a magyar játékosok számára csak korlátozott számú szabadkártya áll rendelkezésre, és párhuzamosan az egyik legnagyobb torna zajlik Dubajban, így nehéz jó játékosokat megszerezni. A rendkívül magas bérleti díj mellett a marketing-bevételek 15-20 százalékát is át kell adni jutalékként a verseny amerikai tulajdonosának. Az eseményt ráadásul az állam évi 600 millió forinttal tá...
2019-11-15 12:11:17
A magyar gazdaság és társadalom fejlődési irányait tekintették át az NFFT ülésén
... humán tőke, népesedés, szociális helyzet, egészségügy) is.
Közölte, a hagyományos értelemben vett gazdasági mutatóknál megállapították, hogy Magyarországon a foglalkoztatási ráta rendkívül magas, a bruttó hazai termék (GDP) dinamikusan nő, illetve, hogy a beruházási ráta európai összevetésben is kiemelkedő.
Ugyanakkor arra is rámutattak, hogy a magyar gazdaság az utóbb...
2019-11-08 19:12:32
Lila hagyma gyógyító hatásairól


A lila hagymának rendkívül jótékony hatása van a rákos megbetegedésekkel szemben, megállítja az orrvérzést, védi a szívet.

Van, aki szereti és van, aki utálja erős szaga miatt. Akárhogy is, egészségre gyakorolt hatásai csodálatosak. Főként, ha nyersen esszük...
2019-11-06 21:16:59
Fővárosi Közgyűlés - A klímavészhelyzet megállapításáról és az Egészséges Budapest Program továbbfejlesztéséről
... arról, hogy milyen határidővel tűzhető ki a karbonsemlegesség, illetve a zöldenergiára való teljes átállás elérésére.
Arra is felkérték Karácsony Gergelyt, hogy vizsgáltassa felül a rendkívüli időjárási helyzetekre irányadó intézkedési terveket, valamint terjessze a közgyűlés elé a főváros klímaadaptációs és mitigációs intézkedési tervét, amely keretet ad annak, hogy a főváro...
2019-11-05 17:29:07
Ne igyunk éhgyomorra kávét !
... is felerősítheti, így azoknak a hölgyeknek, akik a menopauzába léptek, mindenképpen javasolt a kávéfogyasztásának mérséklése, illetve abbahagyása. Helyette igyon gabonakávét, mert az rendkívül egészséges. A koffein egyébként jelentősen felerősíthet egyes menopauzális tüneteket. Ilyen például az éjszakai izzadás, a hőhullámok megjelenése, de még a hüvelysorvadás folyamatának felgyo...
2019-11-04 19:30:20
Középkori falfestményeket tártak fel a kárpátaljai Visken
...
A Huszttól húsz kilométerre fekvő nagyközségben, Visken feltárt falképek rendkívüli művészettörténeti értékkel bírnak: bár falképtöredékeket több kárpátaljai és erdélyi templomban is feltártak az utóbbi években, ezek az 1400-as évek elejére kelteztethető képek nagy felületen - a templom több mint kétharmadában - fennmaradtak.
"Kivételes, határon túli, de összmagyar érték...
2019-10-30 18:21:50
Az árvízi biztonságról rendeztek konferenciát Budapesten
... magyarországi folyókon, és ezeket "csak hatalmas társadalmi összefogással lehetett mederben tartani". Ez idő alatt számos változás - például a szélsőségek gyakoribbá válása - miatt, nem kevésbé a rendkívüli események nyomására az ármentesítés és az árvízi védekezés nagy fejlődésen ment át - ismertették.
"Paradigmaváltás korszakát éljük, hogy az ármentesítés ne csak az emberi ...
2019-10-29 12:14:47
1 2 3 ..............518 519 .......777 778 .......1035 1036 1037 
Címkék: Márky Jenő, Fővárosi Közgyűlés, Egészséges Budapest Program, Európai Unión, Egyesült Államok, Egyesült Államokba, Nicola Ligi, Pierpaolo Campostrini, Szent Márk-bazilika, Karácsony Gergelyt, árveszély Velencében, csőd közelébe, magyar gazdaság, klímavészhelyzet megállapításáról, kárpátaljai Visken, árvízi biztonságról, finanszírozás átláthatatlan, támogatás elnevezése, elsőfokú ítélet, első számú, rendkívül nehezen, előző évihez, kora téli, szerda éjjeli, város egyfolytában, magyar játékosok, egyik legnagyobb, rendkívül magas, verseny amerikai, eseményt ráadásul, hagyományos értelemben, foglalkoztatási ráta, bruttó hazai, beruházási ráta, lila hagymának, rákos megbetegedésekkel, zöldenergiára való, rendkívüli időjárási, főváros klímaadaptációs, menopauzába léptek, rendkívül egészséges, koffein egyébként, éjszakai izzadás, hőhullámok megjelenése, hüvelysorvadás folyamatának, utóbbi években, 1400-as évek, templom több, szélsőségek gyakoribbá, rendkívüli események, árvízi védekezés, megállapításáról,
© 2013 TVN.HU Kft.