Belépés
Az endomorfinról
... hatására szabadulnak fel a szervezetünkben. Cikkünkben most az endorfin különböző hatásairól és a termelődésének fokozásáról olvashat.

Az endorfin hormonokat az agy, az idegrendszer termeli, amelyre nagy szükségünk van, hiszen számos pozitív hatást gyakorol testünk működésére, de a jó közérzet kialakulására is.

Az endorfin hormonok ideiglenesen befolyásolni t...
2021-04-27 22:34:35
A vashiányos vérszegénység otthoni kezelése
... lehetővé teszik. Ha a normálisnál kevesebb a vörösvérsejtek száma, akkor sem a szervek, sem a szövetek nem kapnak elegendő oxigént. Ha nem kezelik időben ezt a problémát, gyengülhet az immunrendszer, ami viszont hajlamosabbá tehet bennünket a fertőzések és a betegségek kialakulására.

A vashiányos vérszegénységben szenvedő ember nagyon sok és sokféle tünetet produkál. A ...
2021-04-15 18:48:53
5 reggeli rutin, amit mindenkinek meg kellene tennie
... működésére.

Az egyik legjobb kora reggeli torna az agyunk számára, ha olvasunk. Az olvasás rengeteg információval gazdagít bennünket. A reggeli olvasás nemcsak nyugtatólag hat ránk, az idegrendszerünkre, hanem segít rendszerben gondolkodni. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy pozitívabb legyen a hangulatunk, könnyebben tervezzük meg az életünket, így tudni fogjuk, hogy m...
2021-04-07 22:55:05
Diabétesz problémák-interjú Soltész Erzsébet, dietetikussal
... egyfajta válaszreakciót indít el a szervezetünkben, így ezt akár egyfajta ,,becsapásként" élheti meg az anyagcserénk. Egyes kutatások azt mutatták, hogy az energiamentes üdítők rendszeres fogyasztása plusz energiabevitelre ösztönöz, így hosszú távon semmiképp sincs ,,fogyókúrás" hatása.

Úgy érti, éhesebbek leszünk a light dolgoktól?

Igen...
2021-03-30 19:26:09
Stresszoldás 5 módszerrel
... csendesednie és az agyunknak is szüksége van kikapcsolódásra, nem beszélve a testi regenerációról. A stressz akkor tud eluralkodni rajtunk, ha tartunk úgynevezett énidőket, azaz szánunk rendszeresen időt magunkra. Ilyenkor csináljuk azt, amit szeretünk. Hallgassunk zenét, olvassunk el egy érdekes könyvet, menjünk el egy masszázsra vagy csak sétálgassunk a közeli parkban.
...
2021-02-26 20:12:19
Ferenc pápa a betegek világnapján 02.09
... magukat és akik olyan társadalmi igazságtalanságok áldozatává válnak, amelyek megtagadják számukra az alapvető jogokat (vö. Fratelli tutti, 22). A jelenlegi világjárvány az egészségügyi rendszerek egyenlőtlenségeit, valamint a betegellátás terén mutatkozó hiányokat is felszínre hozta. Az idős, gyenge és kiszolgáltatott emberek nem mindig kapnak méltányos egészségügyi ellátását. Ez...
2021-02-09 16:16:03
A csipkebogyóolaj a nők kedvence


A csipkebogyóolaj eredményes harcot vív a ráncok és a bőr öregedése ellen, illetve rendszeres használata segíthet az egészséges bőr fenntartásában. A gyógynövényolaj annak köszönheti csodás és áldásos hatásait, hogy antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes hatások...
2021-01-14 22:17:57
A kurkuma valóban az egészségünket szolgálja


A kurkumát már évszázadok óta alkalmazzák Indiában a fertőzések leküzdésére és különféle betegségek megelőzésére. Többek között az emésztőrendszer egészségét óvják ezzel a fűszer- és gyógynövénnyel.

A kurkumából még gyógyszer is készül, hiszen a benne talál...
2021-01-03 22:04:53
Gyógyító zöldségek
... mangánt, rubídiumot, céziumot. A-, B1-, B2-, C- és P-vitamin is található benne. B-vitamin-komplex tartalma 300 gramm/100g.

A cékla nemcsak a sejtlégzést aktiválja, a védekező sejtrendszert és a vérképzést serkenti fokozott működésre, hanem javítja az idegműködést és az emésztést is. Heveny lázas megbetegedések (influenza, hűléses betegségek) esetén is ajánlatos fogyasz...
2020-12-27 23:54:26
Emésztőrendszerünk segítése - természetesen
... hogy azok vagyunk, amit megeszünk, hiszen a táplálék, amit nap mint nap eszünk hatással van az egészségünkre és a közérzetünkre is. Ezért sem mindegy, hogy milyen ételeket fogyasztunk rendszeresen. Hogyan táplálkozzunk úgy, hogy támogassuk vele a szervezetünk működését?

Az emésztés hosszadalmas folyamatában részt vesz a száj, a nyelőcső, a gyomor, a vékonybél és a vasta...
2020-11-27 23:35:29
1 2 3 ...............377 378 ........566 567 ........753 754 755 
Címkék: Soltész Erzsébet, vashiányos vérszegénység, betegek világnapján, kurkuma valóban, egészségünket szolgálja, endorfin különböző, termelődésének fokozásáról, endorfin hormonokat, idegrendszer termeli, endorfin hormonok, normálisnál kevesebb, vörösvérsejtek száma, betegségek kialakulására, vashiányos vérszegénységben, egyik legjobb, agyunk számára, olvasás rengeteg, reggeli olvasás, energiamentes üdítők, light dolgoktól, testi regenerációról, stressz akkor, érdekes könyvet, masszázsra vagy, közeli parkban, alapvető jogokat, jelenlegi világjárvány, egészségügyi rendszerek, betegellátás terén, csipkebogyóolaj eredményes, gyógynövényolaj annak, fertőzések leküzdésére, emésztőrendszer egészségét, benne talál, cékla nemcsak, sejtlégzést aktiválja, védekező sejtrendszert, vérképzést serkenti, szervezetünk működését, emésztés hosszadalmas, energiabevitelre, vérszegénységben, csipkebogyóolaj, kiszolgáltatott, antibakteriális, szervezetünkben, emésztőrendszer, kikapcsolódásra, gyógynövényolaj,
© 2013 TVN.HU Kft.