Belépés
Budapesti Bach-hét - A h-moll mise keretezi a rendezvényt
... Weltler Jenő karnaggyal együtt Magyarországon egyedülálló Bach-kultuszt teremtett. A Lutheránia Ének- és Zenekar művészeti vezetője 1987 óta Kamp Salamon, akinek a tevékenysége nyomán rendszeressé váltak a kantátazenés istentiszteletek és akinek a kezdeményezésére 1990-ben létrejött a Budapesti Bach-hét.
A Magyar Bach Társaság és a Pesti Evangélikus Egyházközség legjelentőseb...
2019-05-29 16:35:10
húsvét 3. hét csütörtök 05.09
... számára. Akik bűneik miatt nem járulhattak szentáldozáshoz é...
2019-05-09 10:16:41
Ígéret
...,,Az isteni bőkezűség rendszeressége, amelynek célja a hit fenntartása és gyarapítása lenne, csak gyengítené azt. Aki állami segélyből vásárolja mindennapi kenyerét, az hajlamos elfelejteni, hogy Isten keze van a dologban. Nem kellene így lennie, de mi keményszívűek vagyunk, és az emberi gondoskodás állandósága ide vezet."

-C. H. Spurgeon-...
2019-04-23 15:19:18
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok
... hadművelet után három és fél éve...
2019-03-25 22:21:11
Francia Jazz Fesztivál az Opus Jazz Clubban
... és új irányzatok felé a műfaj izgalmas szereplőivé teszi őket. Az elmúlt két évtizedben a BMC és a Francia Intézet együttműködésében nem csak a frankofón zenészek fellépései váltak rendszeressé az Opus Jazz Clubban, de az itt készülő lemezekkel a BMC Records az egyik legfontosabb "francia" dzsesszkiadóvá vált - közölték a szervezők az MTI-vel.
A mostani Francia Jazz Fesztivál...
2019-03-23 14:12:32
Tízezrek tiltakoztak Franciaországban az antiszemitizmus ellen
... tavaly 74 százalékkal növekedett az antiszemita incidensek száma az előző évhez képest, valamint a kormány adó- és gazdaságpolitikája ellen tiltakozó sárgamellényesek felvonulásain rendszeressé váltak az antiszemita szlogenek és cselekmények.
A zsúfolásig megtelt párizsi République téren mintegy 20 ezren gyűltek össze "Elég volt - nem az antiszemitizmusra" feliratú táblák ala...
2019-02-20 07:04:21
Meggyaláztak egy zsidó temetőt Franciaországban az antiszemitizmus elleni országos tiltakozás előtt
... tavaly 74 százalékkal növekedett az antiszemita incidensek száma az előző évhez képest, valamint a kormány adó- és gazdaságpolitikája ellen tiltakozó sárgamellényesek felvonulásain rendszeressé váltak az antiszemita szlogenek és cselekmények.
A kormány- és elitellenes tiltakozásokon több antiszemita rongálás és emlékhely-gyalázás történt Párizsban. Egyebek mellett a 2006-ban ...
2019-02-19 16:51:38
Jogerősen életfogytiglanra ítélték az anyját Mezőhegyesen meggyilkoló férfit
... költözésük után tovább romlott, mert a vádlott egy idő után haza szeretett volna térni, de anyja nem akarta ezt, ő pedig rossz anyagi helyzete miatt nem tudott különköltözni.
Rendszeressé váltak köztük a veszekedések, majd egy idő után a vádlott bántalmazni kezdte a sértettet. Előbb csak tenyérrel ütötte, majd már rugdosta, ököllel verte, meg is taposta az idős asszonyt. A bá...
2019-01-24 10:32:05
Az orosz-japán békeszerződés megkötéséről tárgyal Putyin és Abe Moszkvában
...
Putyin a kamerák előtt elégedettségét fejezte ki amiatt, hogy találkozói a japán miniszterelnökkel rendszeressé váltak - a két vezető immár 25. alkalommal ült tárgyalóasztalhoz egymással. Említést tett arról, hogy a találkozóra a két ország képviselői több kérdés mellett a békeszerződéséről szóló tárgyalásokat is előkészítették.
Abe kijelentette, hogy a békemegállapodás ...
2019-01-22 14:21:55
ooOoo
... kihagyják őket egy társadalmi eseményből. Lehet, hogy nem jönnek el, de legyenek meghívva. A csapattagok közötti társas kapcsolat sokat jelent számukra. A legegyszerűbb módja ennek a heti rendszerességű "hál' isten, péntek van!" ebéd. Hogy legyen mit várniuk. A Nyolcasoknak a barátság egyet jelent a biztonsággal.

Bízz rájuk egy kijelölt területet! A Nyolcasok sokkal ink...
2019-01-17 09:57:22
1 2 3 .............44 .......66 .......87 88 
Címkék: Budapesti Bach-hét, Hamász Izraellel, Francia Jazz Fesztivál, Opus Jazz Clubban, Weltler Jenő, Lutheránia Ének-, Kamp Salamon, Magyar Bach Társaság, Pesti Evangélikus Egyházközség, Francia Intézet, h-moll mise, antiszemitizmus ellen, zsidó temetőt, antiszemitizmus elleni, anyját Mezőhegyesen, orosz-japán békeszerződés, tevékenysége nyomán, kantátazenés istentiszteletek, kezdeményezésére 1990-ben, isteni bőkezűség, hajlamos elfelejteni, emberi gondoskodás, műfaj izgalmas, frankofón zenészek, egyik legfontosabb, mostani Francia, antiszemita incidensek, előző évhez, kormány adó-, antiszemita szlogenek, zsúfolásig megtelt, vádlott bántalmazni, idős asszonyt, kamerák előtt, japán miniszterelnökkel, békeszerződéséről szóló, társadalmi eseményből, csapattagok közötti, legegyszerűbb módja, heti rendszerességű, barátság egyet, kijelölt területet, franciaországban, kezdeményezésére, életfogytiglanra, istentiszteletek, sárgamellényesek, békemegállapodás, antiszemitizmus, szentáldozáshoz, dzsesszkiadóvá,
© 2013 TVN.HU Kft.