Belépés
A sütőtök gyógyhatásairól
... gyorsítására.

Erősíti a szívet
A sütőtök sokoldalúságának egyik kiemelkedő része még a vérkeringésre és a koleszterinszintre gyakorolt hatása. Magját ajánlott napi rendszerességgel fogyasztani, főleg télen, hiszen segíthet az alacsony keringés visszaállításában, illetve megelőzhetjük vele az érelmeszesedést vagy további szívproblémákat.

Csökkenti a rák ...
2020-10-18 23:58:23
Nyirokrendszerünk ápolása
... is lassabban működnek, ugyanakkor az anyagcsere végtermékei, salakanyagai is pangani kezdenek a nyirokfolyadékban és a sejtek közötti térben. A jó nyirokkeringés alapja a napi rendszerességgel végzett testmozgás. Ehhez nem szükséges fitneszterembe járni.

Nyirokrendszerünknek elegendő, ha sokat járkálunk, mozgunk a nap folyamán. Ez azt jelenti, hogy rövidebb távolságok ...
2020-10-17 23:30:14
A bélrendszer egészségéért
... probiotikus ételek - fermentált táplálékok, joghurt, kefir - rendszeres fogyasztásával.

Elengedhetetlen az is, hogy rostban gazdag legyen az étrendünk, napi rendszerességgel fogyasszunk tehát gyümölcsöket, zöldségeket, magvakat és dióféléket. Önmagában is megehetjük őket nyersen vagy megfőzve, de úgy is beilleszthetjük az étrendünkbe, hogy megszórjuk velük a...
2020-10-03 20:45:46
A köszvény legyőzése és megelőzése egyszerűen
... táplálkozunk.

Zöldségekkel is sokat tehetünk a magas húgysavszint ellen. Fogyasszunk több lúgosító zöldséget és kevesebb vörös húst. Az egyik legjobb lúgosító zöldség lehet a zeller, amit akár napi rendszerességgel is bátran ehetünk. Készíthetünk belőle zöldturmixot, vagy főzhetünk főzeléket, de adhatjuk levesbe, ragukba is. Néhány gyümölcs is hasznos lehet, legfőképpen...
2020-09-28 23:29:29
Az energiahiány májbetegséget is jelezhet
... kialakulásának kockázatát.

Mértékkel fogyasszunk alkoholt! Napi egy adag alkohol - nőknek maximum 2 dl, férfiaknak 3 dl - nem árt meg, de az ennél több, napi rendszerességgel fogyasztott alkohol már káros hatással lehet a máj működésére, és elősegítheti a különféle betegségek kialakulását. Figyeljünk oda a májunk egészségére!
Forrás : https://gyog...
2020-09-06 08:44:46
A kókuszolaj ezernyi arca
... szívbetegségek kialakulásának kockázatát.

A kókuszolaj és a szív egészsége
Számos tanulmány számolt be arról, hogy azokon a trópusi területeken, ahol az emberek napi rendszerességgel fogyasztanak kókuszolajat, a népességnek csupán minimális százaléka szenved szívbetegségben.

A száj egészségét is biztosítja
A kókuszolajos öblögetés is nagyon hasznos ...
2020-08-30 00:02:35
Milyen gyakran cseréljük a fogkefét?
... a fogkefében olyan kórokozók tanyázhatnak, amelyek nemcsak fogszuvasodást, hanem ínybetegségeket is okozhatnak.

A fogkefe sörtéinek állapotától is függ, hogy milyen rendszerességgel cseréljük a fogkefénket, de ha még 3-4 heti használat után is jó állapotban van, akkor is érdemes egy újat elővenni, hiszen ennyi idő éppen elegendő ahhoz, hogy a kórokozók megtelepedjenek a...
2020-08-12 23:22:36
Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama
...
A heti rendszerességgel tartott 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukción az ÁKK 20 milliárd forintért vitt piacra állampapírt.
Az elsődleges forgalmazók 43,55 milliárd forintnyi ajánlatából az ÁKK csökkentett értékesítéssel 20 milliárd forintot fogadott el, az előző aukción kialakultnál 3 bázisponttal magasabb, 0,32 százalékos aukciós átlaghozammal.
Hétfőn a 3 hónapo...
2020-08-12 00:32:11
Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama
...
A heti rendszerességgel tartott 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukción az ÁKK 20 milliárd forintért vitt piacra állampapírt.
Az elsődleges forgalmazók 12,50 milliárd forintnyi ajánlatából az ÁKK csökkentett értékesítéssel 8 milliárd forintot fogadott el, az előző aukción kialakultnál 1 bázisponttal magasabb, 0,29 százalékos aukciós átlaghozammal.
Április közepe óta...
2020-08-04 12:02:03
Koronavírus - Gulyás: stagnál Magyarországon a fertőzöttek száma
... intézkedések, mint például a határon belépők szigorúbb ellenőrzése vagy a külföldi országok kategóriákba sorolása, helyesek és beváltak.
Emlékeztetett, hogy a kormány heti rendszerességgel dönt - az Operatív Törzs javaslata alapján - az esetleges módosításokról, így a külföldi országok besorolásának megváltoztatásáról is.
"De most úgy láttuk, hogy ha nem hozza be senki ...
2020-08-02 07:31:09
1 2 3 .....................130 131 ...........195 196 ...........260 261 262 
Címkék: Operatív Törzs, sütőtök gyógyhatásairól, bélrendszer egészségéért, köszvény legyőzése, energiahiány májbetegséget, kókuszolaj ezernyi, fertőzöttek száma, sütőtök sokoldalúságának, alacsony keringés, érelmeszesedést vagy, anyagcsere végtermékei, sejtek közötti, napi rendszerességgel, magas húgysavszint, egyik legjobb, adag alkohol, ennél több, különféle betegségek, májunk egészségére, szív egészsége, trópusi területeken, emberek napi, népességnek csupán, száj egészségét, kókuszolajos öblögetés, fogkefében olyan, fogkefe sörtéinek, újat elővenni, kórokozók megtelepedjenek, heti rendszerességgel, elsődleges forgalmazók, előző aukción, határon belépők, külföldi országok, kormány heti, esetleges módosításokról, rendszerességgel, sokoldalúságának, érelmeszesedést, szívbetegségben, gyógyhatásairól, beilleszthetjük, szívproblémákat, megtelepedjenek, elengedhetetlen, ínybetegségeket, kialakulásának, értékesítéssel, magyarországon, nyirokkeringés, fogszuvasodást, fitneszterembe, fogyasztásával, módosításokról,
© 2013 TVN.HU Kft.