Belépés
Die Welt - Varga Judit: a homályos fogalmakra épülő szankciórendszerek az uniós jogba ütköznek
... egyértelmű, kézzelfogható norma, amelyet a mindennapi életben alkalmazni lehet, mert annak megsértését - amit szankcionálni lehetne -, nem lehet egyértelműen meghatározni.
Működőképes rendszerhez egyértelmű normákra és definíciókra van szükség - tette hozzá.
Az uniós koronavírus-segélyre vonatkozó megállapodásnak azon pontjáról szólva, amely hangsúlyozza az uniós szerződ...
2020-08-14 19:03:39
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. mintegy 900 millió forintot fordított kapacitásbővítésre
... beszerzésével valósult meg, továbbá bevezettek egy termelésirányítási- és döntéstámogató rendszert is, a meglévő SAP vállalatirányítási rendszer mellett. Az új szoftver a minőségirányítási rendszerhez kapcsolódik, amely megfelel az Ipar 4.0 megoldások alkalmazásának.
A kunszentmiklósi telephelyen a fejlesztés részeként egy teljesen új automata gyártósort helyeztek üzembe....
2020-08-13 18:33:05
Koronavírus - Osztrák kancellár: ismét kötelezővé teszik a szájmaszkot Ausztriában
... minél hamarabb el kell indítani a koronavírus-jelző rendszert, aminek a kidolgozását a közelmúltban kedzte meg az Egészségügyi Minisztérium.
Az ország tartományait - a lavinajelző rendszerhez hasonlóan - zöld, sárga, narancssárga és piros jelzéssel látják el; a különböző jelzések esetén szükséges teendőket pedig egy kézikönyv tartalmazza majd, így a helyi vezetők annak segíts...
2020-07-19 17:13:18
Az FBI is vizsgálja a szerdai hackertámadást a Twitter ellen
... platform belső rendszeréhez és eszközeihez, és a Twitter munkatársai is a célkeresztjükben voltak. Dorsey bejelentette, hogy máris meghozták az első szigorító intézkedéseket a belső rendszerhez történő hozzáférés megakadályozására, és blokkolták egyes felhasználóik azon lehetőségeit is, hogy a fiókjukon Bitcoin-számlák címeit adhassák meg.
Több amerikai törvényhozó komoly agg...
2020-07-17 07:04:04
Krónika 11. rész (költségvetés megalapozása, napirend után)
... Kárpát Dániel, aki szerint ismét lobbiérdekeket képvisel a kezdeményezés. A képviselő szintén a benyújtás módját kifogásolta.
A válsághelyzet megszűntével lehetne hozzányúlni egy rendszerhez - fogalmazott, a kisadózó vállalkozások tételes adója (kata) változtatásának kormányzati szándékára reagálva.
Fidesz: nem személyre szabott a javaslat
Kósa Lajos (Fidesz) azt ...
2020-06-29 20:03:06
Jobbik: ne sértse az egyetemi autonómiát az alapítványba szervezés!
... elfogadhatatlan, hogy aktív minisztereket nevezzenek ki egy alapítvány kuratóriumába tagnak, ahogy az is, hogy tarthatatlanul rövid idő áll rendelkezésre az intézmények alapítványi rendszerhez átalakítására.
Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: a Jobbik szerint a kormány feladata biztosítani, hogy mindenki hozzáférjen a kultúra gyümölcseihez, ehhez pedig a terület kiemelt tám...
2020-06-25 12:21:40
Befejeződött a magyarországi GSM-R hálózat kiépítésének első fázisa
...
A tájékoztatás szerint csatlakozva az Egységes Európai Vasúti Közlekedésirányítási Rendszerhez (ERTMS), Magyarország legforgalmasabb vasútvonalain is kiépül a GSM-R (Global System for Mobile Communications - Railway) hálózat. A korszerű technológiát és a legmodernebb eszközöket felvonultató, egységes GSM-R rendszer jelenleg mintegy 1000 kilométer hosszú vasútvonal mentén bizt...
2020-06-24 17:42:35
Koronavírus - Karácsony: a fővárosiak szívesen használják a MOL Bubit
... járvány miatt hozott intézkedéseknek köszönhetően - könnyebb regisztráció, olcsóbb, száz forintos havi bérlet, új, ideiglenes biciklisávok - mintegy hatezer új felhasználó csatlakozott a rendszerhez. Március 15. óta 11 ezer száz forintos bérletet váltottak, és a 2014-es indulás óta nem volt ilyen magas az érvényes hozzáféréssel rendelkező felhasználók száma - emelték ki.
Mint...
2020-06-04 10:22:28
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... stabilizálása céljából.
A képviselők 161 igen szavazattal, hat tartózkodás mellett fogadták el az agrárminiszter javaslatát.
A gazdák önkéntesen csatlakozhatnak a krízisbiztosítási rendszerhez, amely abban az esetben téríti meg a mezőgazdaságból élők kieső jövedelmének legfeljebb mintegy 70 százalékát, ha jövedelmen több mint 30 százalékkal csökkent az előző három év á...
2020-06-03 11:31:45
Krónika 9. rész (bizottsági jelentések vitái, napirend után)
... krízisbiztosítási rendszer bevezetése, az időjárási kockázatok kezelésén túl az állattenyésztés és a növénytermesztés számára is hathatós segítséget képes nyújtani.
A termelők a rendszerhez önkéntesen csatlakozhatnak, az senki számára nem lesz kötelező - emelte ki.
A vita lezárása után Farkas Sándor, az Agrárminisztérium államtitkára azt mondta, hogy a rendszer a krízish...
2020-06-02 19:23:01
1 2 3 ......................70 71 ...........105 106 ..........139 140 141 
Címkék: Varga Judit, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft, Egészségügyi Minisztérium, Kárpát Dániel, Kósa Lajos, Egységes Európai Vasúti Közlekedésirányítási Rendszerhez, Global System, Mobile Communications, Farkas Sándor, homályos fogalmakra, uniós jogba, szájmaszkot Ausztriában, szerdai hackertámadást, egyetemi autonómiát, alapítványba szervezés, magyarországi GSM-R, fővárosiak szívesen, mindennapi életben, uniós szerződ, minőségirányítási rendszerhez, kunszentmiklósi telephelyen, fejlesztés részeként, koronavírus-jelző rendszert, közelmúltban kedzte, ország tartományait, lavinajelző rendszerhez, különböző jelzések, kézikönyv tartalmazza, helyi vezetők, célkeresztjükben voltak, első szigorító, belső rendszerhez, fiókjukon Bitcoin-számlák, képviselő szintén, benyújtás módját, válsághelyzet megszűntével, kisadózó vállalkozások, alapítvány kuratóriumába, intézmények alapítványi, ellenzéki politikus, kormány feladata, kultúra gyümölcseihez, terület kiemelt, tájékoztatás szerint, korszerű technológiát,
© 2013 TVN.HU Kft.