Belépés
Az elhízás formái és megoldásuk
... A legfontosabb, hogy a lelkedet kezeld, ha újra sínen érzed az életed, az édesség vágyad is alábbhagy.

3. Szénhidrát okozta elhízás

A lovaglóháj leginkább a rendszertelen táplálkozástól alakul ki. Ha valaki össze-vissza eszik, a test ezt úgy értelmezi, hogy nem mindig jut tápanyaghoz, és elkezd raktározni. Ezek a külső combos hájacskák a női test zsírraktárai...
2021-01-20 00:19:56
Otthoni gyógymódok savtúltengés ellen
... gyomra van. Persze a gyomra mindenkinek savas, hiszen éhezéskor annak pH-ja 2 körül van, míg étkezés után a pH még mindig erősen savas 4-4,5. A fűszeres ételek, a testmozgás hiánya, a rendszertelen étkezési szokások, a stressz vagy az alkoholfogyasztás sokszor vezethet savassághoz.

A 10 leghatékonyabb házi gyógymód savtúltengés kezelésére:

1, Bazsalikom
...
2021-01-13 22:22:56
/4/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... elő a spárga rendszeres fogyasztásával. A kiszáradt nyálkahártyákat védelmezi. Fekélyek esetén is alkalmazható. Táplálja és bevonja a nyálkahártyákat.

Gyengeségből eredő rendszertelen, vagy lassú szívdobogás és cukorbaj esetén is fontos táplálékforrás, és egyben gyógyító erejű gyógynövény is. Folyadék visszatartó hatással rendelkezik, ezért jó hasmenés és vérhas (dizent...
2021-01-09 22:11:26
Gyógyító zöldségek
... elő a spárga rendszeres fogyasztásával. A kiszáradt nyálkahártyákat védelmezi. Fekélyek esetén is alkalmazható. Táplálja és bevonja a nyálkahártyákat.

Gyengeségből eredő rendszertelen, vagy lassú szívdobogás és cukorbaj esetén is fontos táplálékforrás, és egyben gyógyító erejű gyógynövény is. Folyadék visszatartó hatással rendelkezik, ezért jó hasmenés és vérhas (dizent...
2020-12-27 23:54:26
Gyomorproblémák ellen
... állapotra. Cikkünkben megemlítünk néhány gyógynövényt, melyek hasznunkra válnak ebben a helyzetben is.

A gyomorfájdalom egyik jellegzetes oka az egészségtelen életmód, vagyis a rendszertelen és helytelen táplálkozás, de a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a gyógyszerek mellékhatásai és a stressz is az okok között szerepelhet.

Sok otthoni gyógymód létezik a gyo...
2020-12-21 23:02:33
Nők barátja a palástfű
... problémáinál.
Fájdalmas, görcsös, erős vérzéssel járó menstruáció esetén enyhíti a panaszokat, különösen ha már a havivérzés előtti napokban elkezdjük a tea fogyasztását.
Rendszertelen menstruációnál, cickafarkkal kombinálva segít a ciklus beállításában főleg pubertás korban.
Fehérfolyás, illetve méhnyálkahártya- vagy petefészek-gyulladás kiegészítő kezelé...
2020-12-14 22:42:01
A galagonya gyógyhatásairól
... az ér újraképződését segítik elő, a vérnyomást és pulzusszámot csökkentik, s ezzel együtt fokozzák a szervek és az izmok vérellátását.

Aki 40 év feletti, keveset mozog, rendszertelenül táplálkozik, dohányzik, erős stresszhatásoknak van kitéve azok naponta fogyasszanak galagonya teát, vagy tinktúrát szívműködési zavarok megelőzésére.

Szerteágazó hatását a gal...
2020-10-28 22:45:51
Fehér akácvirág gyógyító hatásairól
... sava", savas felbüfögései vannak, ég a nyelőcsöve, ez annak a jele, hogy a savképzés intenzívebb és folyamatosabb, mint kellene.

Leggyakrabban emésztési probléma, a rendszertelen étkezés, a túl sok zsíros és fűszeres étel, a kevés víz fogyasztása, vagy a szervezet elsavasodása okozza.

Kiválthatja stressz, lehet lelki eredetű, de bizonyos betegségek, min...
2020-10-20 21:26:46
Cickafark gyóghyatásai
... maradni.
- Fürdőadalékként problémás bőrű csecsemők fürösztésére használható.
- Főzete fogíny- és szemgyulladás esetén ajánlott öblögető és borogató szer.
Bőséges, rendszertelen vérzésnél reggelente igyanak meg egy-egy csészével 2-3 héten keresztül a menzesz előtt és alatt.
- Légzőszervi megbetegedéseknél inhalálásra lehet használni a cickafarkfűvet: egy l...
2020-10-13 23:57:29
Az érelzáródás otthoni gyógyítása
... állapotok.

A leggyakrabban az eltömődött ereknek nincsenek tünetei, csak akkor jelentkeznek, amikor a probléma nagyon súlyos lesz. Ilyen tünetek lehetnek a mellkasi fájdalom, a légszomj, a rendszertelen szívverés, a gyengeség, a szédülés, az étvágytalanság, a szorongás, a hányinger, és az izzadás.

Egyéb, az különféle érelzáródásokhoz kapcsolható tünetek lehe...
2020-10-07 00:17:56
1 2 3 ................52 53 ........78 79 .......103 104 105 
Címkék: elhízás formái, gyógyító természettel, galagonya gyógyhatásairól, érelzáródás otthoni, lelkedet kezeld, édesség vágyad, lovaglóháj leginkább, rendszertelen táplálkozástól, külső combos, gyomra mindenkinek, fűszeres ételek, testmozgás hiánya, rendszertelen étkezési, stressz vagy, alkoholfogyasztás sokszor, spárga rendszeres, kiszáradt nyálkahártyákat, gyomorfájdalom egyik, egészségtelen életmód, gyógyszerek mellékhatásai, okok között, havivérzés előtti, ciklus beállításában, izmok vérellátását, savképzés intenzívebb, rendszertelen étkezés, szervezet elsavasodása, menzesz előtt, eltömődött ereknek, probléma nagyon, mellkasi fájdalom, rendszertelen szívverés, különféle érelzáródásokhoz, érelzáródásokhoz, gyógyhatásairól, nyálkahártyákat, gyomorproblémák, méhnyálkahártya, rendszertelenül, fürdőadalékként, fogyasztásával, gyomorfájdalom, menstruációnál, étvágytalanság, újraképződését, cickafarkfűvet, táplálékforrás, leghatékonyabb, táplálkozástól, leggyakrabban, rendszertelen, szemgyulladás,
© 2013 TVN.HU Kft.