Belépés
Lavrov: Berlinnek élnie kellene a rendvédelmi szolgálatok közötti különleges csatornákkal
... Csecsen Köztársaság szerveinek megbízásából követték el. Moszkva diplomatáinak kiutasítására ellenlépéseket helyezett kilátásba.
"Vannak csatornáink Németországgal arra, hogy a rendvédelmi szervek kommunikáljanak egymással, egyebek között olyankérdések megvitatására, amelyek valamely ország törvényeinek megsértésével kapcsolatosak. Ezeket a csatornákat használni fogjuk" - idé...
2019-12-05 20:12:44
Moszkvában megemlékeztek a beszlani terrortámadás áldozatairól a 15. évfordulón
... Két nappal később, máig tisztázatlan körülmények között, akcióba léptek a biztonsági erők, az ennek nyomán kialakult vérfürdőben 334 ember, köztük 186 gyerek halt meg. A túszok és a rendvédelmi erők tagjai közül 810-en sebesültek meg, sokan a mai napig rehabilitációra szorulnak.
A vasárnap Beszlanban megkezdődött megemlékezések Oroszország több városát érintették. A terrorizm...
2019-09-03 19:02:26
Orosz illetékes: a szibériai erdőtüzek a helyi hatóságok tétlensége miatt terjedtek el
... Krasznojarszki területen tomboló erdőtüzek oltására a rendkívüli helyzetek minisztériuma, valamint a természetvédelmi és a katonai tárca által összevont csoport megerősítését is. Utasította a rendvédelmi szerveket, hogy november 1-jéig derítsék ki, vajon a szibériai és távol-keleti tűzvészt nem gyújtogatás okozta-e, amellyel az illegális fakitermelés nyomait igyekeztek eltűntetni....
2019-08-01 10:11:05
Pintér: 2020 januárjában is lesz fizetésemelés a rendvédelmi ágazatban
... - mondta a miniszter.
A tárca jogszabályalkotásaival kapcsolatban is kiemelte, hogy a migrációt megfelelő módon szabályozták, továbbá jelentős fizetésemelést hajtottak végre a rendvédelmi ágazatban.
Ungár Péter LMP-s képviselő kérdésére reflektálva elmondta, hogy a rendvédelmi életpályamodellt nem tekintik befejezettnek.
Az LMP-s képviselő kérdezett a tárca drogpoli...
2019-06-04 14:01:41
Krónika 4. rész (határozathozatalok)
... működő Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamarának a föld fekvése szerinti területi szerve foglal állást a szerződésről.
Új jogállási szabályok vonatkoznak a rendvédelmi ágazatban foglalkoztatott civilekre
Az Országgyűlés 131 igen szavazattal, 1 nem ellenében elfogadta a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogvisz...
2018-12-12 12:21:28
Hajdu: Magyarország csatlakozni kíván a terrorellenes adatbankhoz
...
Hajdu János jelenleg Moszkvában vesz részt a különleges szolgálatok, biztonsági szervek, rendészeti, rendvédelmi szervek vezetőinek XVII. konferenciáján. Elmondta: a rendezvényen Oroszország felhívást intézett a többi országhoz, hogy a terrorellenes harc érdekében csatlakozzanak az adatbankhoz.
A TEK főigazgatója elmondta: a TEK 2010-es megalakulása óta részt vesz az oro...
2018-11-07 17:11:51
Simicskó: a leplezett veszélyek jelentik a legnagyobb kihívást
... több országában terrorcselekmények sokaságát követik el, mindeközben Magyarországon az emberek biztonságban élhetik mindennapjaikat - fejtette ki a miniszter, aki szerint ez katonai és rendvédelmi szervek, a katonai és polgári titkosszolgálatok hatékony munkájának eredménye.
Simicskó István kiemelte: a trójai faló óta ismert mit jelent a "rosszul értelmezett" veszély, s megje...
2018-03-05 12:52:10
Lépten-nyomon volt titkosszolgákba és rendőrökbe lehet botl
... rendőrökbe lehet botlani a gazdasági életben

szerző:
Szalai Anna - Szabó Yvette

Orbán Viktor végletesen centralizált hatalomgyakorlásában is felértékelődött a rendvédelmi tudás.

Néhány évvel ezelőtt még a kormánypártiak számára is fontos volt a rendvédelmisek távol tartása a politikától. Az is igaz ugyanakkor, hogy Lázár János kancelláriaminis...
2018-01-21 18:48:21
Kontrát Károly: 2018-ban is a magyar emberek biztonsága az első
... - jelentette ki.
Kontrát Károly hangsúlyozta: a rendőrség 2018-ban 22 milliárd forintos többlettámogatással számolhat, január elsejétől pedig további öt százalékkal emelkedik a rendvédelmi dolgozók bére. Így az életpályamodellnek köszönhetően 2015 júliusa és 2019 januárja közt átlagosan ötven százalékos béremelés valósul meg a rendvédelmi dolgozóknál.
Folytatódik 2018-b...
2017-12-28 12:12:14
Nemzetbiztonsági bizottság: visszaszorultak a szélsőséges szervezetek
... terrorizmus, s a bőnyi rendőrgyilkosság helyezte fókuszba a bő két évtizede Magyarországon tevékenykedő paramilitáris szervezetek kérdését.
A belügyminiszter, a szolgálatok és a rendvédelmi szervek sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták, hogy ezek a szervezetek - az MNA, a HVIM, a Nemzeti Betyársereg és a Magyar Gárda utódszervezetei - tarthatnak-e kapcsolatot iszlám radiká...
2017-11-21 15:22:35
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Kontrát Károly, Csecsen Köztársaság, Ungár Péter LMP-s, Magyar Agrár-, Vidékfejlesztési Kamarának, Hajdu János, Simicskó István, Szalai Anna, Szabó Yvette, Orbán Viktor, Lázár János, Nemzeti Betyársereg, Magyar Gárda, rendvédelmi szolgálatok, beszlani terrortámadás, szibériai erdőtüzek, helyi hatóságok, rendvédelmi ágazatban, terrorellenes adatbankhoz, leplezett veszélyek, legnagyobb kihívást, magyar emberek, szélsőséges szervezetek, rendvédelmi szervek, csatornákat használni, biztonsági erők, ennek nyomán, rendvédelmi erők, vasárnap Beszlanban, rendkívüli helyzetek, katonai tárca, rendvédelmi szerveket, illegális fakitermelés, migrációt megfelelő, rendvédelmi életpályamodellt, tárca drogpoli, föld fekvése, rendvédelmi feladatokat, különleges szolgálatok, rendezvényen Oroszország, többi országhoz, terrorellenes harc, emberek biztonságban, trójai faló, gazdasági életben, rendvédelmi tudás, kormánypártiak számára, rendvédelmisek távol, rendőrség 2018-ban, rendvédelmi dolgozók, rendvédelmi dolgozóknál,
© 2013 TVN.HU Kft.