Belépés
Lázcsillapításra hársfa vagy bodza teát.
... rövidül.
4-,Vizes borogatás teával.
Tekerjen állott vizes borogatást a vádlijára,és igyon hársfa vagy bodzateát lázcsillapításra.Mindkettő jó az immunrendszernek.

A kivi megmenti!Rengeteg benne a C.vitamin.A vitamintablettánál jóval egészségesebb,ha naponta elfogyaszt 4-5 kivit vagy almát ( és az utóbbit ne hámozza meg ).


...
2018-11-19 21:11:24
Nincs Cím
... reggelig.
Tanár voltam

Tanár voltam egy életen át,
Táblára róttam föl a tudományt.
Vázlatok tucatja lepték el polcaim,
Dolgozatok rengetege tetőzte gondjaim.

Olyan otthonná vált nekem az iskola,
mint Isten háza; lelkem temploma.
Égtek bennem lángok, folyton égők,
Fényüket halványították bús...
2018-11-19 19:30:50
Kamion Eb - Újra magyar pilótával indul a sorozatban a magyar csapat
... csapatfőnök úgy fogalmazott, a 2019-es idényben a legfőbb feladat a tanulás lesz Molnár Bendegúz számára, a csapatnak pedig a kamion fejlesztése az elsődleges cél. Hozzátette, hogy mindkettő "rengeteg munkát igényel", de ezzel együtt a dobogós helyekért akarnak harcba szállni.
"Hogy hova tudunk majd odaérni, mennyit fejlődtek az ellenfelek az egyre erősebb és kiegyensúlyozott...
2018-11-19 11:58:45
Hajléktalanok - Fülöp Attila: a hideg időben az ellátórendszer igénybevétele a túlélés záloga
... önálló életvitelre és foglalkoztatásra is fókuszál. Hozzátette: a programból mintegy 205 millió forint jut Fehérvárnak.
Az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy a program sikere rengeteg munkát, törődést igényel, hiszen "igen nehéz sorsokról, árnyalt élethelyzetekről van szó".
Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester rámutatott, hogy a városban lehetőség van töb...
2018-11-19 11:58:17
Ott keress engem!
Ott keress engem!

Remetelelkem
régen elindult
rengeteg erdőn
rejteket lelni,
ott énekelni
zsongó zsolozsmát
rigók és cinkék
röpke karával.
Remegő ágat
ringat a szellő.
Nagyodvú hegyben
avar az ágyam.
Cserépkorsomba
cserren a forrás
üdítő nedve . . .
és szederindák
kínálnak étket.

M...
2018-11-15 08:08:51
Amit egy kertésznek a különböző talajtakaró típusokról tudni
... fel rá (különösen ha nagyobb területekről van szó).


Az üveg természetesen nem bomlik le és táplálja a talajt, de remekül illeszkedik a modern kertek látványvilágába, és rengeteg kreativitásra ad lehetőséget. Az üvegen táncoló napsugarak különösen szépek tudnak lenni. Ha az üvegdarabkák mellett döntesz, egyrészt győződj meg róla, hogy a háziállatok és gyerekek ne ...
2018-11-14 08:54:19
Bírjuk virágzásra az orchideát fokhagymával!
... orchideára


Az orchidea virágzását fokozhatjuk fokhagyma segítségével, ugyanis elősegíti az orchidea virágzását! Nincs más dolgunk, mint elkészíteni egy nagyon egyszerű oldatot, amiben rengeteg fontos tápanyag megtalálható, amire szüksége van az orchideának. Az oldat elkészítéséhez pedig nem kell semmi más, csak egy liter víz, és három gerezd fokhagyma!
Elősz...
2018-11-13 12:13:52
Eltűnt,majd megkerült munkakönyv
... ELTŰNT A MUNKAKÖNYVEM!!!
Az ügyfélszolgálati irodáról elhajtottak azzal, hogy keressem meg. Feldúltam a lakást, amúgy találomra. Majd szisztematikusan átnéztem minden papírt... a rengeteg írásomat, hogy nem keveredhetett-e közé. Közben, határozottan emlékeztem arra, hogy hova tettem és nem is értettem hogyan tűnhetett el. ,,Tartó" meg csak szidott, hogy:
- Mit csodálko...
2018-11-12 04:24:27
Te is összedörzsölöd a csuklódon a parfümöt?
... sokan elkövetik, pedig azt eredményezik, hogy nemcsak hamar elillan tőlük a parfümök aromája, de akár meg is változhat.

Ne a ruhára vagy az ékszerre fújd!

Rengetegen a ruhájukra fújják a kedvencüket, ám ezt valójában szigorúan tilos lenne. Egyrészt ugyanis foltot hagyhat rajta, másrészt pedig néhány anyag annyira jól tartja a szagokat, hogy akár mosás ...
2018-11-09 20:29:52
Vers
... mint hullámok a partra érve
fáradtan de újra meg újra visszatérve
nem sercen papíron a toll minden elfogyott
az idő meg sem torpan csak tovább oson
mikor lázad az a rengeteg gondolat
a tintával leírt fehér papíron

egy utolsó dalt hadd játsszak el néked
azt mikor a szavak lágyan táncra kértek
repítve egekbe túl a világon a végtelenbe...
2018-11-09 20:19:03
1 2 3 ...........2383 2384 ......3575 3576 ......4765 4766 4767 
Címkék: Nincs Cím, Kamion Eb, Fülöp Attila, Molnár Bendegúz, Cser-Palkovics András, ELTŰNT MUNKAKÖNYVEM, magyar csapat, hideg időben, ellátórendszer igénybevétele, túlélés záloga, különböző talajtakaró, orchideát fokhagymával, kivi megmenti, 2019-es idényben, legfőbb feladat, tanulás lesz, csapatnak pedig, kamion fejlesztése, dobogós helyekért, egyre erősebb, programból mintegy, államtitkár felhívta, figyelmet arra, program sikere, városban lehetőség, üveg természetesen, modern kertek, üvegen táncoló, üvegdarabkák mellett, orchidea virágzását, nagyon egyszerű, oldat elkészítéséhez, ügyfélszolgálati irodáról, rengeteg írásomat, parfümök aromája, ruhára vagy, ékszerre fújd, ruhájukra fújják, partra érve, toll minden, tintával leírt, utolsó dalt, szavak lágyan, élethelyzetekről, immunrendszernek, ügyfélszolgálati, lázcsillapításra, foglalkoztatásra, szisztematikusan, kiegyensúlyozott, látványvilágába, elkészítéséhez, ellátórendszer, összedörzsölöd, halványították, cserépkorsomba, igénybevétele, keveredhetett,
© 2013 TVN.HU Kft.