Belépés
Dárdai a Herthával már elérte a felső küszöböt
... ötödik helyen áll a Bundesligában, legutóbb az éllovas Borussia Dortmund otthonában szerzett pontot a gárda (2-2). Dárdai a csapat teljesítményével összességében elégedett, mint elmondta: rengeteget gyakorolták a nyáron a pozíciós játékokat, támadásvezetéseket.
"Az embereknek tetszik, a szakértők megdicsérik a Herthát, hogy jól néz ki, amit csinálunk" - fűzte hozzá.
Dárd...
2018-10-28 23:16:23
Bécsi tenisztorna - Kukuskin szerint Fucsovics sokkal jobb, mint néhány éve volt
... ellen azonban ismét be kell bizonyítanom, hogy jó formában vagyok, ami nem lesz egyszerű. Két challenger-tornán legyőztem őt, de az néhány éve volt, ő pedig teljesen más játékos lett. Rengeteget fejlődött, úgyhogy ha holnap kimegyek a pályára, biztos vagyok benne, hogy az utolsó pontig keményen kell majd küzdenem" - tette hozzá.
A Fucsovics Márton-Mihail Kukuskin negyeddöntő ...
2018-10-25 18:43:15
Birkózó-vb - Korpási és Bácsi is döntős
... összeszedetten kezdte. Az első másfél percben a szőnyeg közepén küzdöttek a felek eredménytelenül, majd a némileg passzívabbnak tűnő bolgárt intették (1-0). Korpási leküldette riválisát, aki rengeteget próbált mozogni, ám a magyar kötöttfogású végül megtalálta ennek az ellenszerét és gyönyörűen megpörgette riválisát (3-0).
A magyar előny jelentős volt, ám a második menet elej...
2018-10-25 18:05:44
Férfi kézilabda Eb-selejtező - Csoknyai: szép ajándékot kaptam
... remélem szép sorozat kezdete volt, a szlovákoktól azt kaptuk, amit vártunk" - fogalmazott a második félidőben remek teljesítményt nyújtó kapus, Székely Márton. Elmondta, a védőtársak rengeteget segítettek neki, és bár kicsit sajnálja, hogy a szlovákok a szünet után sokat támadtak hét a hat ellen, így sok gólt szereztek betörésekből, összességében hátul jól működött a csapat.
...
2018-10-24 20:55:23
Ifjúsági olimpia, Buenos Aires - 2018
... egyaránt, nem elfeledve az ifjúsági olimpián történteket, sőt, arra alapozva, a dolgos napokon viszont a múlt dicsőségét félretéve.

Mert ezeknek a lányoknak, srácoknak még rengeteget kell dolgozniuk úgy, mint eddig vagy esetleg még nagyobb odafigyeléssel (és megbecsülés közepette), alázattal, a végcélt és nem a pillanatnyi sikereket szem előtt tartva.

A jelen...
2018-10-19 21:30:01
Popper Péter halála előtt nem sokkal ezt nyilatkozta
... nehéz história - mondta a professzor. - Régen mindig volt a közelben egy nagymama vagy egy nagybácsi, akinek a vállán el lehetett sírni az embernek a baját. Ma az emberek többségének rengeteget kell dolgoznia ahhoz, hogy az anyagi lecsúszást lassítsa, és nincs a közelben senki. Jön tehát az a modell, hogy kívülről kell segítséget kérni, amiben én nem hiszek.

A klinikán,...
2018-10-15 14:12:16
Karácsony: gyámság alá helyezte Budapestet a kormány
... sérült tovább a budapesti önkormányzatiság. A kormány támogatása nélkül semmilyen fejlesztést nem fog tudni megvalósítani a főváros - mondta.
Szavai szerint az elmúlt nyolc évben rengeteget sérült Budapest függetlensége: a költségvetés a felére süllyedt és sok feladatot államosítottak. Most tulajdonképpen az történt, hogy egy alku keretében a Fidesz megőrizte az önkormányzati...
2018-10-10 14:21:33
Botrány a FIFA gála körül
Forrás: 24.hu

A horvátok egy életre meggyűlölhették Cristiano Ronaldót. Rengeteget foglalkoztunk mi is a londoni FIFA-gálával, ahol Luka Modricot választották meg az Év legjobb futballistájának, miközben Cristiano Ronaldo például ahogy az UEFA-gála alkalmával, úgy most is kihagyta a díjátadót. Sokak szerint ez nem lehet véletlen, az európai szövetségnél is a horvát játék...
2018-10-03 08:42:32
Női röplabda Extraliga - Reális cél az éremszerzés a Vasasnak
... is pályára léphessünk" - tette hozzá.
Az együttes nyáron szerződtetett magyar válogatott ütője, Villám...
2018-10-02 11:02:31
Tallóztam
... história - mondta a professzor. - Régen mindig volt a közelben egy nagymama vagy egy nagybácsi, akinek a vállán el lehetett sírni az embernek a baját. Ma az emberek többségének rengeteget kell dolgoznia ahhoz, hogy az anyagi lecsúszást lassítsa, és nincs a közelben senki. Jön tehát az a modell, hogy kívülről kell segítséget kérni, amiben én nem hiszek.

A kli...
2018-09-30 15:49:24
1 2 3 ...................234 235 ..........351 352 .........467 468 469 
Címkék: Buenos Aires, Popper Péter, Borussia Dortmund, Fucsovics Márton-Mihail Kukuskin, Székely Márton, Cristiano Ronaldót, Luka Modricot, Cristiano Ronaldo, felső küszöböt, éllovas Borussia, csapat teljesítményével, pozíciós játékokat, embereknek tetszik, szakértők megdicsérik, utolsó pontig, első másfél, szőnyeg közepén, felek eredménytelenül, némileg passzívabbnak, magyar kötöttfogású, magyar előny, második menet, második félidőben, védőtársak rengeteget, szünet után, ifjúsági olimpián, dolgos napokon, múlt dicsőségét, pillanatnyi sikereket, nagymama vagy, emberek többségének, anyagi lecsúszást, közelben senki, budapesti önkormányzatiság, kormány támogatása, elmúlt nyolc, felére süllyedt, alku keretében, életre meggyűlölhették, londoni FIFA-gálával, európai szövetségnél, horvát játék, együttes nyáron, önkormányzatiság, futballistájának, teljesítményével, eredménytelenül, meggyűlölhették, odafigyeléssel, tulajdonképpen, összeszedetten, államosítottak, összességében, önkormányzati, függetlensége,
© 2013 TVN.HU Kft.