Belépés
Tarlós: az ellenzéki előválasztás egy blöff
... pedig a kormányhivatal. Ezért gyakorlatilag nem tudnak megakadályozni olyan építményeket - folytatta -, mint amilyen a Clark Ádám téren felépült legutóbb, amelyről úgy fogalmazott: "rettenetesen nem tetszik" neki. Hozzátette: sokszor egy épület nem önmagában csúnya, csak nem illik a környezetébe.
A közlekedési beruházásokról, felújításokról Tarlós István közölte: Budapest azé...
2018-12-16 07:50:57
Egy egész munkássá lefokozott nemzedék halt bele....
...... A PRIVATIZÁCIÓBA

Ez egy rettenetesen nagy igazságtalanság, mert a MUNKÁSOK szorgalmasan dolgoztak évtizedeken keresztül. Főleg az ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS bevezetését követően, amikor is "lehetett" a napi kötelező 8 órai munkavégzést követően másodállást vállalva, ugyanannál a vállalatnál a másik 8-ra!!! Vagy fusizni !!!
Csakhogy, erre azért volt szükség, mert ...
2018-12-16 00:09:01
2. adventi hét szombat 12.15
... Úrnak" (Lk 1,16-17). E szavak egyébként Malakiás próféta jövendölését ismétlik meg, aki ezt hirdette: ,,Íme, én elküldöm majd nektek Illés prófétát, mielőtt eljönne az Úrnak nagy és rettenetes napja, hogy visszatérítse az atyák szívét fiaikhoz és a fiak szívét atyáikhoz" (Mal 3,21).
Amikor Jézus Keresztelő Jánosra utalva azt mondja, hogy benne eljött Illés, ...
2018-12-15 15:36:35
Természetbölcselet orosz honban, mint emberség
... Oroszországba alig 100 év érkezett a kapitalizmusnak ez a kiadása. A cári önkényuralom próbálta átmenteni magát ezzel a katonai és gazdasági összeomláson - könnyen, gyorsan és olcsón. Akárcsak a Rettenetes Ivánt utánzó Sztálin, vagy most Putyin elnök, akinek a dolgozószobájában Nagy Péter képe függ az íróasztala felett.
Ebben most a leginkább keletire formlt nyugati ideológia...
2018-12-12 06:07:29
Ami nem hit
... Csakhogy a vizet azért változtatta borrá, mert szükség volt rá. Legalább egymillió ropogós dollárt el tudnék költeni egy ültő helyben úgy, hogy ne kelljen pirulnom és remegnem miatta 'ama rettenetes napon' (egy centet sem fordítanék belőle magamra). Hiszem, hogy igazán szükség lenne arra a pénzre. Ugyanakkor attól, hogy azt mondom, hogy Isten képes lenne csodát tenni, a faasztal v...
2018-12-11 14:57:00
Sorsunkkal való megelégedés
... volt méltó e világ, tömlöcbe zártak, megostoroztak, kétfelé fűrészeltek, forró olajba mártottak, fenevadak elé vetettek, lófarkon hurcoltak, keresztfára feszítettek, éhséggel és egyéb rettenetes kínokkal gyötörtek és öltek meg. (Zsid 11:35-38) Hát te, akinek sokkal elviselhetőbb állapotod van, nyugtalankodol, gyötrődsz, zúgolódol s nem elégszel meg?
8. Pál apostol születésünk...
2018-12-08 17:36:33
Bűn
...,,Az életben a bűn mutatkozhat szépnek, kívánatosnak, kellemetesnek, normálisnak, és helyesnek, de, mielőtt meghalnának, az emberek meg fogják tudni, hogy a bűn rettenetes és utálatos dolog."

-Thomas Brooks- ...
2018-12-08 12:11:23
Halála előtt nem sokkal ezt nyilatkozta:
... nekem, mint a sajátom. Vagyis az ő öröme nekem is öröm. Ez a dolog lényege, de ez nagyon könnyen sérül. Sikerre nevelünk, de arra nem, hogy kudarcok is jönnek az életben. Ez utóbbiakat rettenetes traumaként élik meg az emberek. Mérei Ferenc, a neves pszichológus szerint a sikeres élet titka nagyon egyszerű: nem kell mindig jól járni. El kell fogadni, hogy vannak a vereségeknek, a ...
2018-12-07 18:53:56
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei /Átlagos/
... ők is találnak valakit, akit kárhoztathatnak és kiszoríthatnak.

A Hatosok agresszív megnyilvánulásai a saját szemszögükből nézve azért jogosak, mert úgy érzik, hogy velük rettenetesen bánnak. Meg vannak győződve róla, hogy bizonyos nagy hatalmú erők kihasználják őket, akár az elpusztításukra is törekszenek. Kicsinek és tehetetlennek érzik magukat, mert olyan életkilátás...
2018-12-06 22:24:34
Köszvény ellen - természetesen
... az ízületi gyulladások húgysav kristályok által provokált fajtája, amely teljesen hirtelenül megjelenhet. A beteg testrész megdagad, érzékennyé válik, a bőr vöröses lesz és meleg és rettenetesen fájdalmas. Még sokszor a takaró érintését sem bírja elviselni a beteg. A tünetek napokig, néha hetekig elhúzódhatnak.

A köszvény első tünetei ugyanolyan gyorsan elmúlhatnak, ah...
2018-12-06 22:11:10
1 2 3 ................588 589 ........882 883 ........1175 1176 1177 
Címkék: Hatos Archetípus Szintjei, Clark Ádám, Tarlós István, GAZDASÁGI MECHANIZMUS, Amikor Jézus Keresztelő Jánosra, Rettenetes Ivánt, Nagy Péter, Mérei Ferenc, ellenzéki előválasztás, egész munkássá, közlekedési beruházásokról, rettenetesen nagy, napi kötelező, másik 8-ra, atyák szívét, fiak szívét, cári önkényuralom, dolgozószobájában Nagy, íróasztala felett, leginkább keletire, vizet azért, ültő helyben, dolog lényege, neves pszichológus, sikeres élet, saját szemszögükből, ízületi gyulladások, beteg testrész, takaró érintését, tünetek napokig, köszvény első, megnyilvánulásai, elpusztításukra, kárhoztathatnak, igazságtalanság, kapitalizmusnak, megakadályozni, nyugtalankodol, privatizációba, felújításokról, kiszoríthatnak, beruházásokról, kormányhivatal, elviselhetőbb, természetesen, tehetetlennek, megostoroztak, oroszországba, gyakorlatilag, szemszögükből, elhúzódhatnak, visszatérítse, kellemetesnek, vereségeknek, összeomláson, kihasználják, rettenetesen, jövendölését, önkényuralom, pszichológus, szorgalmasan,
© 2013 TVN.HU Kft.