Belépés
rakott lecsó
Rakott lecsó
Hozzávalók:
500 g da­rált ser­tés­hús, 500 g bur­go­nya, 500 g zöld­pap­ri­ka, 250 g pa­ra­di­csom, 100 g vö­rös­hagy­ma, 1 ge­rezd fok­hagy­ma, 150 g füs­tölt sza­lon­na (­hú­sos), 1 hús­le­ves­koc­ka, 4 to­jás, só, tö­rött bors, 2 te­ás­ka­nál é­des­ne­mes pap­ri­ka.

Elkészítés módja
Össze­gyúr­juk a da­rált húst egy fej na­gyon ap­ró­ra vá...
2009-03-08 17:32:13
1 
Címkék: da­rált húst, hozzávalók, elkészítés, rakott, össze, módja, lecsó,
© 2013 TVN.HU Kft.