Belépés
Fidesz: amikor elvettek egyhavi nyugdíjat, akkor nem érdekelte őket a nyugdíjasok véleménye
... árát.
A Fidesz megbecsüli a nyugdíjasokat, az elmúlt évek...
2019-12-04 17:31:14
Érdekes
Az Észak-Amerikában élő idős magyarokat igencsak meglepte, hogy Orbán Viktor levele mellé kaptak egy 9 ezer forintos magyar rezsiutalványt is. Most egy amerikai férfi összegyűjti az utalványokat és hazaküldi, hogy a rászorulók fel tudják őket használni.

Az már korábban kiderült, hogy azok a nyugdíjasok is megkapják a 9000 forint értékű rezsiutalványt, akiknek nem lenne k...
2019-11-11 19:12:09
Emmi: novemberben érkezik a nyugdíjprémium és a nyugdíjkiegészítés
... többet, mint az előző hónapokban. A kifizetés a novemberi nyugdíj kézbesítésével egyidejűleg t...
2019-10-22 11:02:00
ITM: teljesen fel vannak töltve a magyarországi földgáztározók
... években, amelyek eredményeképpen az embereknek kevesebbet kell fizetniük a közüzemi ellátásért. Schanda Tamás ezek között említette a rezsicsökkentést, a nyugdíjasoknak juttatott rezsiutalványt és az Otthon melege programot.
Jelezte, hogy utoljára a 2000-es éves elején volt példa a gáztározók 85 százalék körüli töltöttségére, ezt most jelentősen meghaladja a készlet.
Az ...
2019-10-08 15:01:18
Fónagy János: 1,7 millió rezsiutalványt váltottak be eddig
...
Fónagy János azt mondta, a legtöbben postán használták fel az utalványokat, amelyek hatvan százalékát áramra, negyven százalékát pedig gázra fordították.
Az utalványokat 2020 március végéig lehet felhasználni, azokból visszaadni nem lehet, de a többletet a szolgáltató jóváírja a következő hónapban - hívta fel a figyelmet.
Kitért arra is: az utalványokat szeptember v...
2019-10-07 10:01:18
Fülöp Attila: erős közösség nyújthat szociális biztonságot
... produkál.
Hozzátette: novemberben - immár harmadik alkalommal - fizetnek nyugdíjprémiumot, amire korábban soha nem volt példa Magyarországon. Emlékeztetett, a kilencezer forintos rezsiutalványt az áram- és gázszámlára lehet fordítani, és novemberben érkezik az inflációkövető nyugdíjkiegészítés is.
A Pest Megyei Borostyán Egyesített Szociális Intézmény elődje 1979-ben ny...
2019-10-03 15:48:42
NKM: jól halad a rezsiutalványok beváltása
... az utalványokat, illetve az NKM ügyfélszolgálati irodáiban is egyre többen váltják be.
Az NKM ügyfélszolgálati irodáiban eddig több százmillió forint értékben használtak fel rezsiutalványt, több mint 60 ezer ügyfélmegkeresés érkezett ezzel kapcsolatban.
Amennyiben az ügyfél nem csekken fizeti a számláit, vagy a rezsiutalvány névértékénél alacsonyabb összegű a csekk, az ...
2019-10-03 11:58:10
Rétvári Bence: a kormánypártoknak Magyarország az első, rájuk az idősek is számíthatnak
... utószezoni nyaralást, illetve fürdőjegyet biztosítani.
Rétvári Bence kiemelte: a kormány eddig három alkalommal adott Erzsébet-utalványt a nyugdíjasoknak, akik idén először rezsiutalványt is kaptak, ennek mintegy felét már be is váltották, 3,2 milliárd forint értékben.
A miniszterelnök keddi bejelentése szerint ugyancsak harmadik alkalommal fizet a kormány nyugdíjprémi...
2019-10-01 19:11:52
Orbán: átlagosan 20 ezer forint nyugdíjprémiumot és 11 ezer forint nyugdíjkiegészítést fizetnek novemberben
... nyugdíjasoknak az előző években Erzsébet-utalvány formájában biztosítottak időközönként különböző juttatásokat, idén pedig - miután az Erzsébet-utalvány megszűnt - pénzügyi segítségként rezsiutalványt kaptak.
Arról is beszélt, hogy a családvédelmi akcióterv részeként 2020. január 1-jétől igénybe vehető a nagyszülői gyed. Ezzel kapcsolatban idézett egy olyan felmérést, amely s...
2019-10-01 10:31:31
Határidőre kézbesítette a rezsiutalványokat a Magyar Posta
...
Az elmúlt hetekben a nyugdíjasok jelentős része már fizetett is rezsiutalvánnyal csekket a postákon. Eddig összesen már több mint 1,4 millió rezsiutalványt használtak fel 4,3 milliárd forint értékben a nyugdíjasok.
A kormány megbízásából a Magyar Posta a tervezett 4 hét alatt kézbesítette a rezsiutalványokat tartalmazó küldeményeket a több mint 2,5 millió jogosultnak. A ...
2019-09-30 09:51:05
1 2 3 
Címkék: Fónagy János, Fülöp Attila, Rétvári Bence, Magyar Posta, Orbán Viktor, Schanda Tamás, Pest Megyei Borostyán Egyesített Szociális Intézmény, nyugdíjasok véleménye, magyarországi földgáztározók, rezsiutalványok beváltása, kormánypártoknak Magyarország, elmúlt évek, amerikai férfi, 9000 forint, előző hónapokban, novemberi nyugdíj, embereknek kevesebbet, közüzemi ellátásért, nyugdíjasoknak juttatott, 2000-es éves, legtöbben postán, utalványokat 2020, szolgáltató jóváírja, következő hónapban, utalványokat szeptember, kilencezer forintos, rezsiutalvány névértékénél, kormány eddig, miniszterelnök keddi, kormány nyugdíjprémi, előző években, családvédelmi akcióterv, nagyszülői gyed, olyan felmérést, elmúlt hetekben, nyugdíjasok jelentős, kormány megbízásából, rezsiutalványokat tartalmazó, több mint, rezsiutalvánnyal, ügyfélszolgálati, nyugdíjprémiumot, rezsicsökkentést, kormánypártoknak, ügyfélmegkeresés, rezsiutalványok, eredményeképpen, rezsiutalványt, kézbesítésével, inflációkövető, nyugdíjasoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.