Belépés
Krónika 3. rész (azonnali kérdések)
... forduljon elő - jelentette ki.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kifejtette: a honvédség rendelkezik a szükséges képességekkel, az elmúlt egy évben kilencszer riasztották őket, és három hasonló mentési helyzet volt. A kormány levonja a szükséges következtetéseket, de ezt majd a vizsgálati eredmények fényében teszi meg - mutatott rá.
A képviselő azt mond...
2020-07-13 17:01:59
Románia elnökéhez, miniszterelnökéhez és parlamentjéhez fordult Tusnádfürdő önkormányzata a medveprobléma miatt
... behatolnak az udvarokra, a lakásokba, és ezzel sérül a tulajdonhoz való joguk is, amit szintén szavatol a román és az uniós alkotmány. Emlékeztettek, hogy június 15-ig a csendőrséget 26-szor riasztották, ebből 22-szer a június 1. és 15. közötti időszakban, de nem minden esetben kértek segítséget a lakosok a hatóságoktól, hanem sokszor ők maguk kergették el a nagyvadakat.
Emlé...
2020-07-08 14:51:59
Vihar - Több mint hetvenszer riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
...
Ruttkai-Dér Vivien főhadnagy elmondta, Nyíregyháza Borbánya városrészéből mintegy húsz segélyhívás érkezett az este folyamán, többségében esővízzel elöntött pincék szivattyúzásához kérték a tűzoltók segítségét.
Több mint ötven hivatásos tűzoltó mellett az önkormányzati és önkéntes egységek, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, a civil mentőszervezetek és a polgárőrök...
2020-06-29 22:43:28
Öt embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt a fővárosban
... akik több lakásban is méréseket végeztek, és a házból a mentők egy embert mérgezés gyanújával kórházba vittek.
A kora esti órákban a VIII. kerületi Kiss József utcai társasházhoz riasztották a tűzoltókat, miután az egyik ingatlanból a mentők egy embert szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba vittek. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata további két embe...
2020-06-28 21:30:59
Viharkárok Borsod és Szabolcs megyében
... víz egy vasúti aluljárót, ahol elterelték a f...
2020-06-26 17:52:19
OKF: idén már hatezerszer riasztották a tűzoltókat szabadtéri tűzeset miatt
...
A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a tavaszi időszakban a legnagyobb veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amiben könnyen és gyorsan terjed a tűz. A szabadban keletkezett tüzek 99 százalékát emberek okozzák.
Kifejtették, belterületen a kerti zöldhulladék elégetésére csak ott van lehetőség, ahol az önkormányzatnak van olyan rendelete, amely pontosa...
2020-05-22 10:51:45
Többen megsebesültek egy késeléses támadásban az ausztriai Badenban
... településen késsel rátámadt öt emberre, köztük fiatalkorúakra - tájékoztatott Raimund Schwaigerlehner rendőrségi szóvivő.
A rendőrséget először egy térre, majd egy bevásárlóközponthoz riasztották. Az első helyszínről egy sebesültet kórházba szállítottak, a másodikon pedig további három sebesültet találtak.
Kutyákkal kutatták át a környéket, majd az elkövetőt egy villa e...
2020-05-21 11:41:10
Szombat estig 140 viharkárhoz riasztották a katasztrófavédelem egységeit
... megyéből, valamint a fővárosból érkezett, de Heves és Hajdú-Bihar megyében is okozott károkat a vihar.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében jellemzően fakidőlésekhez és épületkárokhoz riasztották a tűzoltókat, főként Mátyus, Jármi, Kemecse, Nyírbogdány és Újfehértó környékére. A megyében 46 lakóház tetőszerkezetét rongálta meg a szél.
Komárom-Esztergom megyében egy villanyvez...
2020-04-25 20:13:30
Több kilométeres a torlódás az M3-as autópályán Bagnál
... Gödöllőnél lehetséges.
Nagy Csaba, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset helyszínére a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével több embert mentettek ki a roncsokból.
A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett - tette hozzá.
Korábban a 37-es kilométernél is történt egy bal...
2020-04-20 09:01:07
Országszerte sok a szabadtéri tűz
... több hektáron ég a nádas és az összehordott hulladék, a helyi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.
Az ózdi hivatásos tűzoltókat Uraj és Susa között szintén kigyulladt nádashoz riasztották, míg a kiskőrösi és a kalocsai hivatásos, valamint a keceli önkormányzati tűzoltók Dunapataj és Kiskőrös térségében dolgoznak, ahol több helyen is lángra kapott a bozótos.
Balmazújvá...
2020-04-18 18:51:06
1 2 3 ......................72 73 ...........108 109 ...........143 144 145 
Címkék: Viharkárok Borsod, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Ruttkai-Dér Vivien, Nyíregyháza Borbánya, Kiss József, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Raimund Schwaigerlehner, Nagy Csaba, Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, medveprobléma miatt, tűzoltókat szabadtéri, késeléses támadásban, ausztriai Badenban, honvédség rendelkezik, szükséges képességekkel, évben kilencszer, kormány levonja, szükséges következtetéseket, vizsgálati eredmények, tulajdonhoz való, uniós alkotmány, csendőrséget 26-szor, este folyamán, tűzoltók segítségét, civil mentőszervezetek, embert mérgezés, kora esti, egyik ingatlanból, vasúti aluljárót, közleményben felhívták, figyelmet arra, tavaszi időszakban, legnagyobb veszélyt, száraz aljnövényzet, szabadban keletkezett, kerti zöldhulladék, rendőrséget először, első helyszínről, sebesültet kórházba, másodikon pedig, fővárosból érkezett, baleset helyszínére, hatvani hivatásos, 37-es kilométernél, összehordott hulladék, helyi hivatásos, ózdi hivatásos,
© 2013 TVN.HU Kft.