Belépés
Elszállították a Szabadság hídnál talált robbanótestet
... közlekedhettek a gyalogosok.
Mostanra a korlátozásokat feloldották. A tűzszerészek egy 152 millimét...
2018-10-23 17:31:48
Robbanótestet találtak a Déli pályaudvar területén
...
Mint írták, a pályaudvar felújítási munkálatai során találták meg a robbanótestet, csütörtök reggel.
A robbanótest hatástalanítása és az elszállítása idejére úgynevezett lakosságvédelmi intézkedést rendeltek el az I. és a XII. kerületben: lezárják a Márvány utcai felüljárót, a Győri út 1-19. szám közötti szakaszt, valamint az Avar utca 1-3. szám közötti szakaszt. Ezeken ...
2018-10-11 13:01:51
Gránátot találtak egy vonaton Miskolcon
... a Tiszai pályaudvar utasforgalom elől elzárt tár...
2018-10-09 19:01:52
Világháborús gránátot loptak a Duna-mederből Dömösnél
... tűzszerész szolgálat augusztus 23-án akarta elszállítani a gránátot, de ismeretlen személy azt eltulajdonította.
A rendőrség az élet és vagyonbiztonság megóvása érdekében kéri, aki a robbanótestet elvitte, vagy tárolási helyéről információval rendelkezik, haladéktalanul jelentkezzen a rendőrségen. Bejelentés névtelenség megőrzése mellett is tehető a 06/80-555-111-es számon, v...
2018-08-23 21:03:03
Egyelőre nem lépnek életbe a robbanótest miatti lezárások a fővárosban
...
Markovics Zita közölte: a tervezett intézkedések bevezetése hosszú órákat is csúszhat, mert a tűzszerész búvárok egyelőre nem találják a feltételezett robbanótestet.
Magyarázatképpen hozzáfűzte: a "robbanótestről", annak GPS koordinátáit megadva, korábban egy balesetnél segédkező civil búvárcsoport tagjai tettek bejelentést a rendőrségen.
Mintegy harminc tűzszerész ...
2018-07-03 09:20:43
Forgalomkorlátozások az Erzsébet híd környékén világháborús robbanótest miatt
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a robbanótestet az Erzsébet híd budai hídfőjétől a Lánchíd irányába 50 méterre, a Duna medrében találták.
A tűzszerészi munkálatok miatt kedd hajnaltól, illetve reggeltől az I., az V. és a XI. kerületet érintően korlátozások léptek életbe. Délelőtt 10 órától az Erzsébet hidat is lezárják.
Ezt megelőzően már hajnali...
2018-07-03 07:21:07
Robbanótestet találtak a Dunában az Erzsébet hídnál
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a robbanótestet az Erzsébet híd budai hídfőjétől a Lánchíd irányába 50 méterre, a Duna medrében találták.
A tűzszerészi munkálatok miatt kedden hajnaltól, illetve reggeltől az I., az V. és a XI. kerületet érintően korlátozások lépnek életbe. Délelőtt 10 órától az Erzsébet hidat is lezárják.
Ezt megelőzően már hajna...
2018-07-02 22:08:11
Mégsem robbanótestet találtak a III. kerületben, feloldották a lezárást
...
Markovics Zita korábban azt mondta: egy építkezésen vélhetően tüzérségi lövedéket fordított ki a talajból a munkagép. Az azonosítás idejére a Szentendrei utat 100 méteren lezárták, a környéket - több bevásárlóközpontot és egy benzinkutat - kiürítették.
Nem sokkal később kiderült: nem robbanótest, csak egy vascső került a felszínre - tájékoztatott a kommunikációs tiszt....
2018-03-12 19:37:46
Vélhetően világháborús robbanótestet találtak a III. kerületben
...
Markovics Zita elmondta, hogy egy építkezésen vélhetően tüzérségi lövedéket fordított ki a talajból a munkagép.
A robbanótest azonosításának idejére a környéket száz méter sugarú körben lezárták és kiürítik. Az intézkedés több mint háromszáz embert érint, a környéken több bevásárlóközpont és egy benzinkút is van, de lakóházak nincsenek ott - közölte a kommunikációs tiszt...
2018-03-12 19:27:57
Hatástalanították a hegyeshalmi pályaudvar közelében talált világháborús bombát
... megsemmisítik.
Hozzátette, a vonatok szerda reggel zavartalanul közlekedhetnek a hegyeshalmi vasúti átkelőn.
A pályaudvar közelében, vágányépítési munkálatok közben, kedden délután találták meg a robbanótestet, amelynek azonosítását este 11 óra után kezdték meg a tűzszerészek. A bombának csak egy része látszott ki a földből.
A helyszínen találtak még három gyakoroló...
2017-11-21 23:33:46
1 2 3 ..12 13 .18 19 .24 25 26 
Címkék: Duna-mederből Dömösnél, Markovics Zita, Budapesti Rendőr-főkapitányság, vonaton Miskolcon, robbanótest miatti, hegyeshalmi pályaudvar, korlátozásokat feloldották, pályaudvar felújítási, robbanótest hatástalanítása, elszállítása idejére, robbanótestet elvitte, tervezett intézkedések, tűzszerész búvárok, feltételezett robbanótestet, balesetnél segédkező, tűzszerészi munkálatok, építkezésen vélhetően, azonosítás idejére, vascső került, kommunikációs tiszt, robbanótest azonosításának, környéket száz, intézkedés több, környéken több, vonatok szerda, hegyeshalmi vasúti, pályaudvar közelében, bombának csak, része látszott, helyszínen találtak, bevásárlóközpont, magyarázatképpen, eltulajdonította, hatástalanítása, lakosságvédelmi, vagyonbiztonság, elszállították, közlekedhettek, közlekedhetnek, korlátozásokat, azonosításának, haladéktalanul, robbanótestről, kommunikációs, megsemmisítik, robbanótestet, főkapitányság, információval, feltételezett, tájékoztatott, vágányépítési, korlátozások, világháborús,
© 2013 TVN.HU Kft.