Belépés
A Szentföldi Kusztódia visszakapta .....
A Szentföldi Kusztódia visszakapta a Keresztelő Szent János-templom területét a Jordán folyó partján
Az izraeli hatóságok újra a Szentföldi Ferences Kusztódia kezelésére bízták a Jordán folyó partján, Jézus megkeresztelkedésének helyszínén, a Qasr Al-Yahud település közelében található Keresztelő Szent János-templomot.
....................
2020-11-28 19:43:19
A romániai tengeri kikötőkben 26 ezer tonna ammónium-nitrátot tárolnak, a miniszterelnök szerint nincs veszély
...
A bejrúti robbanás után a romániai sajtó és a román hatóságok is azonnal vizsgálni kezdték, hogy veszélyt jelent-e Marosvásárhelyre a város peremén működő Azomures műtrágyagyár, amelyik többek között ammónium-nitrát alapú műtrágyát is gyárt, mely Bejrútban robbant, valamint azt, hogy milyen mértékben veszélyeztetik Konstanca lakosságát a kikötőben tárolt és rakodott veszélyes...
2020-08-14 12:54:14
Egyelőre nem szabadulhat a Romániában terroristaváddal elítélt Beke István
... Zoltánt a romániai szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) állította bíróság elé, mert lehallgatott beszélgetéseikből és a Beke István lakásán talált petárdákból a román hatóságok arra következtettek, hogy házi készítésű bombát akartak robbantani Kézdivásárhely főterén 2015-ben, a december elsejei román nemzeti ünnepre szervezett katonai parádén.
Az erdély...
2020-08-03 14:16:04
Az ukrán rendőrök megtalálták és lelőtték a poltavai túszejtőt
... Szkripniket még július 23-án állították meg járőrök Poltava belvárosában egy lopott autóval. A férfi egy gránát felrobbantásával fenyegetőzött és túszul ejtett egy rendőrtisztet, majd a hatóságok által számára biztosított másik járművel kihajtott túszával együtt a városból. Később a rendőrtisztet elengedte, a gépkocsit elhagyta és egy erdőbe menekült be, ahol a rendőrök nyomát ves...
2020-08-01 13:01:32
Bajkai István: Románia nem teljesíti a jogállami kritériumokat
... erdélyi elnökét a romániai szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség állította bíróság elé, mert lehallgatott beszélgetéseikből és a Beke István lakásán talált petárdákból a román hatóságok arra következtettek, hogy házi készítésű bombát akartak robbantani Kézdivásárhely főterén 2015-ben, a december elsejei román nemzeti ünnepre szervezett katonai parádén.
Az első fo...
2020-07-31 17:02:43
Koronavírus - A román kormány a helyi hatóságokra bízta a további korlátozások elrendelését
... kötelezővé tegyék a felnőttek és öt évet betöltött gyerekek számára a védőmaszkok viselését a kültéri nyilvános helyeken, ahol és amikor nagyobb tömegek gyűlhetnek össze.
A helyi hatóságok elsősorban a piacokon, villamos- és buszmegállókban, vasútállomásokon, népünnepélyeken, búcsújáróhelyeken, és a népszerű idegenforgalmi látványosságoknál tehetik kötelezővé a védőmaszk vise...
2020-07-30 10:51:15
Szőcs Zoltán feltételes szabadlábra helyezéséről döntött a brassói bíróság
... Zoltánt a romániai szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) állította bíróság elé, mert lehallgatott beszélgetéseikből és a Beke István lakásán talált petárdákból a román hatóságok arra következtettek, hogy házi készítésű bombát akartak robbantani Kézdivásárhely főterén 2015-ben, a december elsejei román nemzeti ünnepre szervezett katonai parádén.
Az erdély...
2020-07-29 15:22:18
Koronavírus - Romániában ismét megdőlt az egy nap alatt diagnosztizált megbetegedések csúcsa
... százalékkal meghaladja az április végi csúcsértéket, az intenzív osztályon kezelt súlyos esetek száma azonban tíz százalékkal alacsonyabb, mint az április végi csúcsérték volt.
A román hatóságok egyre nehezebben tudják betartatni a járványellenes intézkedéseket. Bukarestben az elmúlt napokban több alkalommal is tüntetéseken tiltakoztak a járványellenes szabályok ellen.
...
2020-07-16 14:43:17
Elutasította a román alkotmánybíróság az államfő óvását a Trianon-törvény ügyében
... általa javasolt módosításokat.
A képviselőház által május 13-án nagy többséggel - 21 ellenszavazattal és 25 tartózkodással - elfogadott jogszabály értelmében a kormánynak és a helyi hatóságoknak gondoskodniuk kell arról, hogy június 4-én - az első világháborút lezáró, Magyarországot területe kétharmadától megfosztó békeszerződés évfordulóján - kitűzzék a köztereken Románia ne...
2020-07-15 14:16:26
Koronavírus - Romániában meghaladta a tízezret az ismert aktív esetek száma
... indult. Most már az utóbbi két hét adatai alapján a napi 467 megbetegedés számít átlagosnak, de az utóbbi héten a napi új esetszám már négy alaklommal is meghaladta a 600-at.
A román hatóságok július elején elhalasztották a tervezett további lazításokat: nem nyitottak ki a vendéglátóhelyek zárt terei, zárva maradtak a mozik és színházak.
A bukaresti kormány szerdai ülésé...
2020-07-15 13:46:24
1 2 3 ................109 110 .........164 165 .........218 219 220 
Címkék: Szentföldi Kusztódia, Beke István, Bajkai István, Szőcs Zoltán, Keresztelő Szent János-templom, Szentföldi Ferences Kusztódia, Keresztelő Szent János-templomot, romániai tengeri, miniszterelnök szerint, ukrán rendőrök, poltavai túszejtőt, jogállami kritériumokat, román kormány, helyi hatóságokra, további korlátozások, brassói bíróság, román alkotmánybíróság, államfő óvását, ismert aktív, izraeli hatóságok, Qasr Al-Yahud, bejrúti robbanás, romániai sajtó, román hatóságok, város peremén, kikötőben tárolt, romániai szervezett, december elsejei, lopott autóval, gránát felrobbantásával, hatóságok által, rendőrtisztet elengedte, gépkocsit elhagyta, erdőbe menekült, rendőrök nyomát, védőmaszkok viselését, kültéri nyilvános, helyi hatóságok, népszerű idegenforgalmi, védőmaszk vise, április végi, intenzív osztályon, járványellenes intézkedéseket, elmúlt napokban, járványellenes szabályok, képviselőház által, helyi hatóságoknak, első világháborút, köztereken Románia, utóbbi héten, tervezett további,
© 2013 TVN.HU Kft.