Belépés
Koronavírus - Románia lehetővé teszi a nemzetközi személyszállítást, de továbbra is elkülönítőbe küldi a külföl
... arról, hogy a közeljövőben enyhítenének a beutazási korlátozásokon - közölte az MTI érdeklődésére Alexandra Gavan, a román határrendőrség szóvivője. Romániába továbbra sem léphetnek be külföldi állampolgárok az ingázók, átutazók, törvényhozók, diplomaták és rezidensek kivételével.
Romániában május 15-én veszélyhelyzet váltotta fel az addigi rendkívüli állapotot és enyhítették...
2020-05-29 13:51:38
Románia kevesebb katonát és rendőrt küld jövőre külföldi szolgálatra
...
A jövő évben a román hadsereg 1940 katonája és civil alkalmazottja vállal szerepet a külföldi békemissziókban, 436-tal kevesebb, mint idén. A román belügyminisztérium ugyanakkor 1940 rendőrrel és csendőrrel fog részt venni a NATO, Európai Unió, EBESZ és ENSZ égisze alatt szervezett missziókban: ez 181-gyel marad el az idei létszámtól. Erről a nemzetbiztonsági kérdésekkel fogl...
2020-05-27 14:22:02
Illegális bevándorlás - Száznegyven határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 42, szombaton 49, vasárnap 43 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román határszakaszon hat migránst fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén 395 migránst tartóztattak fel és kísértek vissza az egyenruh...
2020-05-25 07:11:07
A román gazdasági miniszter szerint június 15-én indulhat újra a turizmus
... Görögországba.
A miniszter szerint Románia nem vállalhat kötelezettséget egy ilyen szerződésben addig, amíg nem tudja, hogy a hazatérő román állampolgárok vagy a Romániába...
2020-05-20 13:17:59
Illegális bevándorlás - Több mint százötven határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 45, szombaton 66, vasárnap 40 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határszakaszon három illegális bevándorlót fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 194 embert tartóztattak föl, és kísértek vissza. A m...
2020-05-18 07:41:06
Negatív értéktartományba kerültek a román külföldi tőkeberuházások az első negyedévben
...
A tavalyi év azonos időszakában a külföldi tőkeberuházások értéke még 1,235 milliárd eur euró volt.
Az idei első negyedéves jelentős csökkenés főként annak tulajdonítható, hogy a vállalatcsoportokon belüli hitelek mozgatása 799 millió euró kiáramlást mutatott, amit enyhített a 248 millió euró értékű tőkerészesedés, beleértve az újra befektetett profitot.
A román g...
2020-05-14 13:43:13
Krónika 1. rész (napirend előtt: koronavírus)
... maszkot juttattak a kórházakba? Arra is választ várt: hol teszteltethetik magukat koronavírusra az egyéb egészségügyi ellátásra szorulók?

Szerinte újra kell gondolni a hazatérő külföldi munkavállalók házi karanténjára vonatkozó szabályokat.
Juhász Hajnalka (KDNP) üdvözölte, hogy folyamatosan érkeznek az országba az egészségügyi védőeszközök.
Kijelentette: e...
2020-05-04 16:42:45
Az első csatát megnyertük a vírussal szemben
... lehetőséget a kormánynak. Új döntéseket kéthetente érdemes hozni, ennyi idő alatt lehet felmérni a változtatások következményeit - jegyezte meg.

A különleges jogrend miatti külföldi támadásokról azt mondta: miután kiderült, a járványt nem sikerül lokalizálni a gócpontokban, biztos volt benne, hogy megjelennek a pénzügyi spekulánsok válságfinanszírozásra vonatkozó javasl...
2020-05-01 17:21:58
Koronavírus - Orbán: az első csatát megnyertük a vírussal szemben
... gyorsaságra ad lehetőséget a kormánynak. Új döntéseket kéthetente érdemes hozni, ennyi idő alatt lehet felmérni a változtatások következményeit - jegyezte meg.
A különleges jogrend miatti külföldi támadásokról azt mondta: miután kiderült, a járványt nem sikerül lokalizálni a gócpontokban, biztos volt benne, hogy megjelennek a pénzügyi spekulánsok válságfinanszírozásra vonatko...
2020-05-01 09:51:08
Hidegkutitól De Bruynéig – a BL-tavaszon folytatódott
Hidegkutitól De Bruynéig - a BL-tavaszon folytatódott a hamis kilencesek evolúciója
Kezdetben volt a középcsatár. A kilences. Erős, állhatatos, minduntalan gólra törő és végtelenül egoista. Mi van ma helyette? Sokszor a hűlt helye. És a hamis kilences.
Sergio Ramos ugyanazzal a dilemmával szembesült, mint Harry Johnstone 1953. november 25-én. A Bajnokok Ligája nyolc...
2020-04-24 19:59:13
1 2 3 ..................121 122 ..........182 183 ..........242 243 244 
Címkék: Hidegkutitól De Bruynéig, Alexandra Gavan, Európai Unió, Juhász Hajnalka, Sergio Ramos, Harry Johnstone, Bajnokok Ligája, nemzetközi személyszállítást, román gazdasági, román külföldi, első negyedévben, első csatát, vírussal szemben, közeljövőben enyhítenének, beutazási korlátozásokon, román határrendőrség, addigi rendkívüli, jövő évben, román hadsereg, külföldi békemissziókban, idei létszámtól, nemzetbiztonsági kérdésekkel, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, román határszakaszon, elmúlt héten, miniszter szerint, ilyen szerződésben, hazatérő román, külföldi tőkeberuházások, idei első, újra befektetett, egyéb egészségügyi, hazatérő külföldi, egészségügyi védőeszközök, változtatások következményeit, különleges jogrend, pénzügyi spekulánsok, hamis kilencesek, hűlt helye, hamis kilences, dilemmával szembesült, értéktartományba, nemzetbiztonsági, békemissziókban, következményeit, tőkeberuházások, teszteltethetik, kötelezettséget, korlátozásokon, határszakaszon, veszélyhelyzet,
© 2013 TVN.HU Kft.