Belépés
Európa-konferencia - Novák Katalin: a liberálisok intoleránsak más eszmékkel és gondolatokkal szemben
... populista korszakban ki akarják élni nacionalizmusukat".
Novák Katalin aláhúzta: valójában a múlt heti konferencia a gondolat és a vélemény szabad...
2020-07-13 17:53:09
Koronavírus - A román ellenzék a miniszterelnököt tette felelőssé a védőmaszkok beszerzése körüli korrupciós bo
...
Marcel Ciolacu szociáldemokrata (PSD) házelnök szerint Orban és kormánya a liberálisok meggazdagodására használta ki a koronavírus-válságot versenytárgyalás nélkül juttatva előnyös állami megrendelésekhez a rendkívüli állapot idején a PNL holdudvarához tartozó cégeket.
A szociáldemokraták javaslatára a képviselőház "a kormányfő órája" elnevezésű politikai vita keretében ...
2020-07-06 18:32:22
Koronavírus - Román alkotmánybíróság: a parlamentnek nem kell jóváhagynia a veszélyhelyzet meghosszabbítását
... kijárási tilalmat megszegőket.
A román kisebbségi liberális kormány politikai háborúban áll mind az ombudsmannal, mind az alkotmánybírósággal, amelyeket elfogultsággal vádol. A liberálisok szerint a taláros testület főleg a parlamentben többséggel rendelkező ellenzéki szociáldemokratákat támogatja döntései révén. Raluca Turcan miniszterelnök-helyettes csütörtökön az alkotmány...
2020-06-25 17:12:47
A román parlament ismét a családi pótlék megkétszerezése mellett szavazott
... szerdai vitában Lia Olguta Vasilescu szociáldemokrata képviselő azzal érvelt, hogy elég az idén 3,2 milliárd lej a pótlék megkétszerezésére, nem szükséges 7 milliárd lej, ahogyan a liberálisok állítják. Ugyanakkor Florin Roman liberális frakcióvezető emlékeztetett, hogy a pénzügyminisztérium szerint 6,7 milliárd lej szükséges.
A halasztást előíró rendelet elutasításáról szóló...
2020-06-03 16:52:53
Az első csatát megnyertük a vírussal szemben
... megjegyezve: normális esetben most óránként kellene fogadnia Magyarországnak az elnézést kérő leveleket, ám nem számít ezek nagy tömegére.

Azt is mondta, a "Soros-féle hálózatnak" a liberálisok körében van a legerősebb hídfőállása, ők, akik "azon a köldökzsinóron lógnak, amelybe Soros György pumpálja az életnedveket", világkormányzást akarnak teremteni.

Hozzá...
2020-05-01 17:21:58
Koronavírus - Orbán: az első csatát megnyertük a vírussal szemben
... megjegyezve: normális esetben most óránként kellene fogadnia Magyarországnak az elnézést kérő leveleket, ám nem számít ezek nagy tömegére.
Azt is mondta, a "Soros-féle hálózatnak" a liberálisok körében van a legerősebb hídfőállása, ők, akik "azon a köldökzsinóron lógnak, amelybe Soros György pumpálja az életnedveket", világkormányzást akarnak teremteni.
Hozzátette: a mag...
2020-05-01 09:51:08
A román liberálisok a független Nicusor Dant támogatják bukaresti főpolgármester-jelöltnek
...
Közölte, ezzel az is eldőlt, hogy a liberálisok nem fognak saját jelöltet állítani a nyári megmérettetésen. Romániában várhatóan júniusban tartanak önkormányzati választásokat, amelyeknek az időpontját a kormány hivatalosan még nem tűzte ki.
Az ügyvivő miniszterelnöki tisztséget is ellátó Orban közölte: a liberálisok nem várják el Nicusor Dantól, hogy belépjen a PNL-be, ...
2020-02-27 13:51:25
Román kormányalakítás - A liberálisok Iohannisra bízzák a döntést, a szociáldemokraták szakértői kormányt javas
...
A legnagyobb parlamenti frakcióval rendelkező ellenzéki Szociáldemokrata Párt (PSD) egy szakértői kabinet vagy nemzeti egységkormány megalakítását nevezte elfogadhatónak szerdán az elnöki hivatalban folytatott kormányalakítási tárgyalásokon. Marcel Ciolacu házelnök, a PSD ideiglenes elnöke elmondta: a PSD ezúttal nem tett javaslatot a miniszterelnök személyére és a kormány ös...
2020-02-26 17:11:54
Lemondott Teodor Melescanu a román szenátus elnöki tisztségéről
...
A Liberálisok és Demokraták Szövetségében (ALDE) politizáló Melescanut saját pártja ellenkezése dacára a szociáldemokrata szenátusi többség választotta házelnökké tavaly szeptemberben, miután az ALDE felmondta koalíciós együttműködését a Szociáldemokrata Párttal (PSD) és kilépett a kormányból. A PSD kormányzati és parlamenti tisztségek felajánlásával próbálta rávenni akkor az...
2020-02-03 16:42:08
Alkotmánysértő volt Teodor Melescanu megválasztása a román szenátus élére
...
Melescanut akkor választották házelnökké, amikor pártja, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) kilépett Viorica Dancila szociáldemokrata miniszterelnök kormányából, és ellenzékbe vonult, Calin Popescu Tariceanu ALDE-elnök pedig lemondott a szenátus elnöki tisztségéről.
Melescanut a Szociáldemokrata Párt (PSD) körül kialakult parlamenti többség választotta meg, de...
2020-01-22 15:31:28
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: Novák Katalin, Nicusor Dant, Lemondott Teodor Melescanu, Teodor Melescanu, Marcel Ciolacu, Raluca Turcan, Olguta Vasilescu, Ugyanakkor Florin Roman, Soros György, Nicusor Dantól, Szociáldemokrata Párt, Demokraták Szövetségében, Szociáldemokrata Párttal, Demokraták Szövetsége, Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu ALDE-elnök, liberálisok intoleránsak, román ellenzék, miniszterelnököt tette, védőmaszkok beszerzése, veszélyhelyzet meghosszabbítását, román parlament, családi pótlék, első csatát, vírussal szemben, román liberálisok, független Nicusor, liberálisok Iohannisra, szociáldemokraták szakértői, román szenátus, múlt heti, vélemény szabad, liberálisok meggazdagodására, rendkívüli állapot, szociáldemokraták javaslatára, kormányfő órája, román kisebbségi, liberálisok szerint, taláros testület, parlamentben többséggel, pótlék megkétszerezésére, liberálisok állítják, halasztást előíró, elnézést kérő, liberálisok körében, legerősebb hídfőállása, köldökzsinóron lógnak, nyári megmérettetésen,
© 2013 TVN.HU Kft.