Belépés
Májerősítés, májtisztítás gyógygombákkal
... okozhatnak. Ráadásul a fájdalomcsillapítók tovább ronthatják a máj működését.

Májunknak tehát szüksége van arra, hogy segítsük működését, hiszen mint láthattuk, funkciójának romlásával igen súlyos és kellemetlen tünetek jelenhetnek meg szervezetünkben.

Milyen készítmény javasolt a máj működésének támogatására?

Megfigyelések szerint a Ganoderma gyóg...
2020-09-05 22:10:22
Ma van a Csók Világnapja!
... szép az emlékezés. Azt nem tudhatom, ha akkor is válogathattunk volna jelen óvszerinvázió bőséges kínálatából vajon nem rontott volna erkölcsiségünkön?
Miután korommal, állagom romlásával, valamint elkötelezettségemmel egyenes arányban csökkent a csók kérők száma, maradtak a szép emlékek, ebből kettő fontos: A tétován egymás ajkát kereső első csók - még ma is érzem az ...
2020-07-06 15:50:46
BÉT - Nagyobb mozgások és csökkenés várható
... Egyesült Államokban óriási eladás volt a részvénypiacokon csütörtökön, és a német index is jelentősen csökkent. A nemzetközi tőzsdei eséseket többnyire az amerikai járványügyi helyzet romlásával összefüggő pesszimizmus eredményezte.
Hozzátette, hogy a csütörtöki komoly nemzetközi esésre a magyar tőzsde a korábbi zárás miatt nem tudott aznap teljesen regálni, ezért a BÉT-en pé...
2020-06-12 08:41:49
Koronavírus - Csehországban reprezentatív koronavírus-teszt készül
... fertőzésen, tehát szervezetük már rendelkezik ellenanyagokkal. "Amennyiben az általános fertőzési szint alacsony lesz, akkor számolni kell a járvány kiújulásával, illetve a jelenlegi helyzet romlásával" - mondta Dusek újságíróknak.
A tesztelés két szakaszban zajlik: először mindenkin elvégzik az előzetes gyorstesztet, amelynek eredménye nagyjából egy órán belül ismert lesz. ...
2020-04-23 19:22:57
Továbbra is bíznak a befektetők a magyar műtárgyakban
... emberek saját háztartásuk anyagi helyzetének következő egy évi alakulását látványosan rosszabbul ítélik meg most, mint egy évvel ezelőtt. A válaszadók 44 százaléka pénzügyi helyzetének romlásával számol.
Mint írják, a Műtárgybefektetési indexet tavaly hiánypótló és hagyományteremtő szándékkal indították el, hogy évente átfogó képet kapjon a BÁV a hazai műtárgybefektetési pia...
2020-04-23 16:32:27
Koronavírus/Hitelminősítés - Negatívra módosította a Moody's több európai, köztük a magyar bankrendszer kilátás
... keretében kivetett pótlólagos kormányzati illetékeket, amelyek várakozása szerint növelni fogják a bankrendszerre nehezedő jövedelmezőségi terheket.
A Moody's szerint az eszközminőség romlásával párhuzamosan a bankok emelni fogják a veszteségek enyhítésére szolgáló tartalékolást, amely 2017 óta "kivételesen alacsony" volt.
A cég hangsúlyozza ugyanakkor, hogy a magyar ban...
2020-04-16 11:52:50
Koronavírus - MNB: a lakossági hitelekre is adjanak törlesztési moratóriumot a bankok!
...
A jegybank honlapján szerdán megjelent közlemény hangsúlyozza, amennyiben a bankok nem gondoskodnak a moratóriumról, az MNB felkéri a kormányt, hogy maga hozzon ilyen rendelkezést.
A háztartások ideiglenes likviditási zavarának átvészelését segítendő a jegybank elvárja az újonnan kihelyezett személyi hitelek teljes hiteldíjmutatójának (THM) érdemi csökkentését. Az MNB ...
2020-03-18 10:21:39
TÉLI DEPRESSZIÓ – A fényhiány betegség
... megbetegedésekhez vezethet.

A téli depresszió az állandó fáradékonyság mellett levertséggel, kedvetlenséggel, ingerlékenységgel, döntésképtelenséggel, a koncentrációs képességek romlásával, de akár hirtelen és jelentős testsúly változással is jelentkezhet.

Fontos, hogy a tüneteket ne vegyük félvállról, hiszen az egészségügyi és mentális problémák megelőzése s...
2020-02-05 21:34:49
Hitelminősítés - Moody's: negatív Közép- és Kelet-Európa hitelképességi kilátása, Magyarország továbbra is stab
... Szlovénia szenvedi meg a leginkább, mivel exportjában a régió többi gazdaságával összemérve viszonylag magas a hazai hozzáadottérték-tartalom.
A Moody's szerint a külső környezet romlásával szembeni sérülékenység mércéjén Szlovénia után Szlovákia, Magyarország és Csehország következik.
A cég kiemeli, hogy jóllehet az uniós autóexporttal szemben kilátásba helyezett tovább...
2020-01-13 16:11:43
Víz Világtalálkozó - ENSZ-tisztségviselő: nemzetközi együttműködések keretében kell szabályozni a határokon átn
... döntéseket ezek vizének felhasználásáról, hogy nem veszik figyelembe Irak igényeit - kifogásolta a tárcavezető.
Bagdad rendkívüli kihívásokkal, súlyos vízhiánnyal, és a víz minőségének romlásával néz szembe emiatt - tette hozzá.
Irak több mint ötven éve igyekszik megegyezésre jutni a szomszédos országokkal az osztott vizek használatának szabályozásáról, hiába - panaszolt...
2019-10-17 13:31:45
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 
Címkék: Csók Világnapja, TÉLI DEPRESSZIÓ, Egyesült Államokban, magyar műtárgyakban, magyar bankrendszer, lakossági hitelekre, fényhiány betegség, csók kérők, szép emlékek, tétován egymás, részvénypiacokon csütörtökön, német index, nemzetközi tőzsdei, amerikai járványügyi, csütörtöki komoly, magyar tőzsde, korábbi zárás, általános fertőzési, járvány kiújulásával, jelenlegi helyzet, előzetes gyorstesztet, órán belül, évvel ezelőtt, bankrendszerre nehezedő, eszközminőség romlásával, bankok emelni, veszteségek enyhítésére, jegybank honlapján, háztartások ideiglenes, jegybank elvárja, újonnan kihelyezett, téli depresszió, állandó fáradékonyság, koncentrációs képességek, régió többi, külső környezet, uniós autóexporttal, szomszédos országokkal, osztott vizek, részvénypiacokon, erkölcsiségünkön, hagyományteremtő, felhasználásáról, jövedelmezőségi, szervezetünkben, együttműködések, hozzáadottérték, ellenanyagokkal, kedvetlenséggel, szabályozásáról, világtalálkozó, hitelképességi, tisztségviselő, gyógygombákkal,
© 2013 TVN.HU Kft.