Belépés
Kötött borjúlé
...
Kevés vajban megpirítunk 20 dkg kockára vágott vegyes zöldséget és hagy­mát, majd felöntjük 4 liter barna borjú-alaplével. 3/4 részét beforraljuk, sózzuk, majd kevés vízzel elkevert arrow-roottal vagy burgonyaliszttel olaj sűrűségűre sűrítjük. Szűrőruhán vagy finom szitán átszűrjük.
Különböző érmékhez, bordákhoz, bélszínszeletekhez vagy cocottes edé­nyekben tálalt hús...
2010-11-29 06:16:56
1 
Címkék: burgonyaliszttel, megpirítunk, beforraljuk, sűrűségűre, szűrőruhán, különböző, átszűrjük, alaplével, zöldséget, bordákhoz, felöntjük, sűrítjük, érmékhez, elkevert, cocottes, nyekben, kockára, borjúlé, roottal, vízzel, kötött, szitán, részét, vágott, vegyes, tálalt, vajban, sózzuk, finom, borjú, kevés, liter, barna, arrow,
© 2013 TVN.HU Kft.