Belépés
Mi mindenre jó a teafilter?
... felhasználási módja létezik. Ha gyakran teázunk, semmiképpen ne dobjuk a teafiltert azonnal a szemetesbe, hiszen nagyon sok előnye és felhasználási módja létezik.

Ha éjszaka rosszul aludtunk vagy gyakran felkeltünk és a kialvatlanság miatt a szemünk alatt ödéma keletkezik, akkor csak annyi a dolgunk, hogy a fagyasztóba teszünk egy-egy koffein tartalmú teafiltert, majd a...
2022-01-26 22:41:20
Számadás
... Magda
Számadás

De jó is néha számba venni:
mit kellett volna másként tenni.
Jaj, én is annyiszor hibáztam,
sütött a nap, és mégis áztam,
az idővel is rosszul éltem,
hol pazaroltam, hol szűkre mértem,
későn feküdtem, késve keltem,
és nagyon ritkán ünnepeltem.

Félúton mennyiszer megálltam!
Ha nem is kértem, sokat vár...
2022-01-26 16:52:29
Néztem magam a tükörben, és felfedeztem, hogy sok ránc van
... emberekért, akiket szerettem és elhagytam, rövid ideig, vagy örökre, vagy anélkül, hogy tudtam volna, miért.
Ébren maradtam, álmatlan órákat töltöttem olyan projektekre, amelyek jól mentek, rosszul sültek el, soha nem indultak el, a gyerekek láza miatt, vagy mert könyvet olvastam vagy szeretkeztem.
Csodálatos, új helyeket láttam, amelyektől csodálkozásra nyitottam a szám...
2022-01-26 08:40:00
Spurgeon - Január 17
... munkálkodni Isten Szentlelkét. Akkor majd minden személyiség, aki a lelki életet elfogadja, olyan formát fog ölteni, ami megfelel a rendelkezésre álló igénynek.

Isten soha nem vezeti rosszul népét. Az ő dolguk, hogy kövessék a felhő- és tűzoszlopot. Ha pusztán vezet át minket, élelemmel lát el. Ha kiszáradt földre visz, kőszilából való vízzel itat. Tartsunk az Úrral, ak...
2022-01-18 07:39:23
Ha rosszul érezzük

Ha rosszul érezzük magunkat, és azt gondoljuk, valami gond van velünk - csinálnunk kellene valamit, vagy össze kellene szednünk magunkat -, kívül kezdjük keresni a válaszokat. Abban a reményben fordulunk a többiekhez, hogy ők majd helyrehoznak. Egy id...
2022-01-15 21:36:41
Baby
... dolog, nekem altatódal.
2. hónap
Szia anyu, még csak pár cm vagyok, de hallom a hangod, az apáét, a nagyszülőkét. Olyan jó hallani téged, ez boldoggá tesz. Sajnálom, ha néha rosszul érzed magad, még sokat kell nőnöm és helyet kell csinálnom.
3. hónap
Szia anya, most már kezdem érteni hogyan működök, mozog a lábam és a kezem. Te még nem érzel engem, mert még ki...
2022-01-15 09:18:12
Spurgeon - Január 8
... elvesztek.

Óh, kedves barátom, ha te is tévedésben vagy, bárcsak most vennéd ezt észre, és nemcsak a halálos ágyadon! Bárcsak imádságod lenne: "Uram, mutasd meg nekem, ha ilyen rosszul áll a helyzetem. Ha helytelen volt az elkötelezettségem, segíts nekem, hogy most az üdvösség sziklájára építsek."

Keresd igaz Megváltódat, és ne elégedj meg addig, míg övé nem ...
2022-01-14 07:04:28
Spurgeon - Január 6
... legrosszabbak is eljöttek, hogy hallják az üzenetet. Ez nagy örömöt kellene okozzon. De gyakran nem így van. Sokan megbotránkoznak ezen és azt mondják: "Semmiképpen nem, Uram..." Nem szívesen ülnék rosszul öltözött ember mellé, akinek még a ruhája is rossz szagot áraszt.

Ó, tiszteletre méltó emberek, ha valaki munkaruhában vagy piszkos arccal jön be, kedvesebb lenne nek...
2022-01-13 07:13:21
Amikor a szívünk tele van a múltbeli bántások miatt érzett..
... meg nem történtté tenni.
A múlton ilyen módon már nem tudunk változtatni, nem tudjuk semmissé tenni azt.
Választási képességgel rendelkező teremtmények vagyunk, megesik, hogy rosszul döntünk. DE nem szükségszerű, hogy a múltbeli hibáinkat a jelenben, vagy a jövőben is elkövessük.
Szakíthatunk hibás döntéseinkkel, és választhatjuk a szeretetet.
A szeretet nem tö...
2022-01-12 10:10:56
Spurgeon - Január 4
... velük, akkor Péter kiáltásával a szívükben visszahőkölnek, vagy esetleg hangoztatják is: "Semmiképpen nem Uram."

Isten országa terjesztésekor közrejátszik saját dacos akaratunk. Rosszul viselhetjük, hogy megáld Isten embereket olyan csoportok által, akik nem tartoznak hozzánk. "Áldja meg őket Isten, de mégsem olyan emberek által, akik ellen kifogásokat tehetünk!"
|...
2022-01-12 06:54:30
1 2 3 ...............1539 1540 ........2308 2309 .......3077 3078 3079 
Címkék: Isten Szentlelkét, szívünk tele, múltbeli bántások, teafiltert azonnal, kialvatlanság miatt, szemünk alatt, fagyasztóba teszünk, gyerekek láza, lelki életet, rendelkezésre álló, reményben fordulunk, halálos ágyadon, üdvösség sziklájára, múlton ilyen, múltbeli hibáinkat, szívükben visszahőkölnek, megbotránkoznak, visszahőkölnek, terjesztésekor, döntéseinkkel, kialvatlanság, legrosszabbak, felhasználási, rendelkezésre, csodálkozásra, választhatjuk, közrejátszik, szakíthatunk, nagyszülőkét, szeretkeztem, teremtmények, hangoztatják, szükségszerű, helyrehoznak, munkaruhában, semmiképpen, változtatni, képességgel, tiszteletre, fagyasztóba, megváltódat, kiáltásával, személyiség, felfedeztem, viselhetjük, tűzoszlopot, szentlelkét, munkálkodni, kifogásokat, projektekre, emberekért, csodálatos, felkeltünk, amelyektől, keletkezik, tévedésben, pazaroltam, szemetesbe, válaszokat, csinálnunk, ünnepeltem, kőszilából, promotions, teafiltert, mennyiszer, többiekhez, sziklájára, elkövessük, szeretetet, rendelkező, választási,
© 2013 TVN.HU Kft.