Belépés
töltött hús
... közte). A fokhagymát is apróra daraboljuk és a spenóttal együtt megfuttatjuk a forró olajon, sózzuk, borsozzuk. A tejfölt, tojást és a lisztet elkeverjük, ráöntjük a spenótra, egyet rottyantunk rajta és félre húzzuk, hogy hüljön, ezzel töltjük a húst.

4. Töltött szűzpecsenye
( hideg tál)
1 szűzpecsenye ( nagyobb) 10 -15 deka bacon só bors 25-30 deka darált h...
2023-01-24 09:34:22
4 különböző töltelékkel ellátott töltött húst.
... közte). A fokhagymát is apróra daraboljuk és a spenóttal együtt megfuttatjuk a forró olajon, sózzuk, borsozzuk. A tejfölt, tojást és a lisztet elkeverjük, ráöntjük a spenótra, egyet rottyantunk rajta és félre húzzuk, hogy hűljön, ezzel töltjük a húst.

4. Töltött szűzpecsenye ( hideg tál) 1 szűzpecsenye ( nagyobb) 10 -15 deka bacon só bors 25-30 deka darált hús 1 gerezd ...
2022-01-24 11:07:39
4 különböző töltelékkel ellátott töltött húst.
... közte). A fokhagymát is apróra daraboljuk és a spenóttal együtt megfuttatjuk a forró olajon, sózzuk, borsozzuk. A tejfölt, tojást és a lisztet elkeverjük, ráöntjük a spenótra, egyet rottyantunk rajta és félre húzzuk, hogy hűljön, ezzel töltjük a húst.

4. Töltött szűzpecsenye
( hideg tál) 1 szűzpecsenye ( nagyobb) 10 -15 deka bacon só bors 25-30 deka darált hús 1 g...
2021-01-24 17:48:06
Vaníliás-ánizsos birslekvár: Rozmaringos-rózsaborsos birsle
... még egyszer felforraljuk,most már folyamatosan keverve. Forrón a felét tiszta üvegekbe töltjük, a másik feléhez pedig hozzákeverjük a rózsaborsot és a felaprított rozmaringot. Egyet "rottyantunk" ezen is, és mehet az üvegekbe,majd a dunsztba 1 éjszakára. Gondolom, idővel majd összeérnek az ízek, de már most nagyon finom lett:



Ez sem az az édes lekvár-kategór...
2018-05-04 21:55:42
Kukoricás-tejszínes csirke
... hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst. Megpirítjuk, majd fűszerezzük sóval, borssal, oregánóval. Hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát, a tejszínt és a tejfölt. Egyet rottyantunk rajta, majd megszórjuk a parmezánnal. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.

http://fiiinomsagos.blogspot.hu/sear ch?updated-max=2012-01-06T15:51:00%2 B01:00&max-results=7&start=2...
2018-04-26 14:16:39
Buborék

Hol van az emberben a lélek? A szervek között valahol. A szervek között valahol buborék kering (mint amikor uszodában rottyantunk egyet, és egy buborék az úszógatyánkban marad), és ez nem pukkan ki addig, míg a cucc le nem foszlik a csontjainkról. Akkor elillan, mint valami éktelenül bűzös gázfajta. Ezért szagla...
2018-01-07 14:02:44
Tojásleves
... leragadjanak az edény aljára. Kifehéredésig főzzük őket. Lecsepegtetjük őket. A tejfölbe kevert 1 evőkanál liszttel behabarjuk a levest, beletesszük a tojásokat és a citromkarikákat. Egyet rottyantunk a levesen, és máris fogyasztható.



Morzsálós Mirza

Forrás: Mindmegette.hu...
2017-10-02 23:09:52
Mézes szilvakrém leves
... szilvát (és a málnát) felengedjük, majd egy fazékba tesszük és annyi vízzel felöntjük, ami épp ellepi. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, a fahéjat és a szegfűszeget, és az egészen rottyantunk egyet.

2.) Megvárjuk, amíg picit kihűl, majd turmixgépbe tesszük és krémesre aprítjuk. Hozzákeverjük a tejszínt, és visszaöntjük az egészet a lábasba. Megint rottyantun...
2017-09-26 23:54:42
Hol van az

Hol van az emberben a lélek? A szervek között valahol. A szervek között valahol buborék kering (mint amikor uszodában rottyantunk egyet, és egy buborék az úszógatyánkban marad), és ez nem pukkan ki addig, míg a cucc le nem foszlik a csontjainkról. Akkor e...
2017-06-25 17:38:45
4 különböző töltelékkel ellátott töltött húst.
... közte). A fokhagymát is apróra daraboljuk és a spenóttal együtt megfuttatjuk a forró olajon, sózzuk, borsozzuk. A tejfölt, tojást és a lisztet elkeverjük, ráöntjük a spenótra, egyet rottyantunk rajta és félre húzzuk, hogy hűljön, ezzel töltjük a húst.

4. Töltött szűzpecsenye ( hideg tál)
Hozzávalók:
1 szűzpecsenye ( nagyobb) 10 -15 deka bacon só bors 25-30 de...
2017-01-24 11:37:41
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Morzsálós Mirza, spenóttal együtt, forró olajon, lisztet elkeverjük, felét tiszta, másik feléhez, felaprított rozmaringot, lecsepegtetett kukoricát, szervek között, úszógatyánkban marad, edény aljára, tejfölbe kevert, fazékba tesszük, vaníliás cukrot, egészen rottyantunk, citromkarikákat, úszógatyánkban, lecsepegtetjük, megdinszteljük, lecsepegtetett, hozzákeverjük, csontjainkról, kifehéredésig, visszaöntjük, szűzpecsenye, megfuttatjuk, szegfűszeget, fogyasztható, leragadjanak, fiiinomsagos, folyamatosan, felforraljuk, rottyantunk, rozmaringos, töltelékkel, rózsaborsos, rózsaborsot, felaprított, rozmaringot, megpirítjuk, fűszerezzük, parmezánnal, beletesszük, turmixgépbe, felengedjük, mindmegette, hozzávalók, fokhagymát, birslekvár, tojásleves, daraboljuk, elkeverjük, behabarjuk, összeérnek, hozzáadjuk, megszórjuk, oregánóval, rottyantun, szilvakrém, spenóttal, borsozzuk, különböző, éktelenül, megvárjuk, felöntjük, uszodában, morzsálós, tojásokat, tejszínes, kukoricás, kukoricát,
© 2013 TVN.HU Kft.