Belépés
Mexikói chilis bab
... kevergetjük, amíg a hús ki nem fehéredik.
Hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és jócskán nyomunk mellé ketchup-ot és legalább 3-4 evőkanál piros aranyat. 25-30 percig rotyogtatjuk az egészet, ha szükséges, vizet öntünk hozzá, hogy jó szaftos legyen, és tovább fűszerezünk.
Hozzáadjuk az alaposan lemosott vörös és a fehérbab konzervet,és az egészet jól...
2018-02-16 23:34:43
Sörlevesek
... sajtot, és fedő nélkül, állandó keverés közben mérsékelt tűzön besűrítjük. Ekkor beletesszük a vékonyra szeletelt gombát, sózzuk, a szokásosnál kicsit erősebben borsozzuk, és 5 percig rotyogtatjuk, majd a tűzről levéve, fedő alatt langyosra kihűtjük. Fokhagymával bedörzsölt tálkába szedjük, s hideg helyre tesszük. Tálaláskor a tetejét megszórjuk vágott petrezselyemmel.
Elkész...
2018-02-08 10:39:29
Szuper szaftos barna sörös pásztorpite
... finomra vágott fokhagymát is. Fűszerezzük kakukkfűvel, rozmaringgal és kevés pirospaprikával. Felöntjük a barna sörrel, majd mehet bele a passzírozott paradicsom és a víz fele. 20 percig rotyogtatjuk, majd a félkarikákra vágott sárgarépát is beleküldjük a raguba és hozzáöntjük a maradék vizet. További 40-50 percig főzzük.

A főtt burgonyát áttörjük egy nagyobb tálba, ad...
2017-12-07 10:41:45
Lecsó nokedlivel
... pároljuk, és úgy 1,5 dl vízzel felengedjük, amikor látszik, hogy puhul a paprika, beletesszük a darabolt paradicsomot és a pürét. Most fogjuk sózni, borsozni, és hozzáadjuk a cukrot is. Rotyogtatjuk, kóstoljuk, és ha kell, tovább fűszerezzük ízlésünk szerint. A paradicsomot azért adjuk ilyenkor hozzá, mert a sava visszafogja a további puhulásban.

Amikor majdnem kész...
2017-10-27 13:22:03
Csipkebogyó, hecsedli
... szükség).
A gyümölcshúst elkeverjük a zselírozó cukorral (ugyanannyi cukrot vegyünk, ahány dkg a gyümölcspép). Hozzáadjuk a citromlevet és a gyömbért. Kevergetve felforraljuk, és 4 percig rotyogtatjuk. A habját leszedjük. Azonnal üvegekbe töltjük, lezárjuk, kb. 5 percre fejtetőre fordítjuk, és hűvös helyen tároljuk.

Csipkebogyós krémes

Hozzávalók:
A...
2017-10-04 22:13:17
Joghurtos csirkepaprikás, nokedlivel Ördög módra
... hust, ételizesítő, bors, köménnyel, fokhagymával megszórjuk, elkeverjük,
ráöntünk 3 dl vizet és a fedőt rátéve f...
2017-09-28 11:01:53
Shakshuka egyszerűen
... pirítjuk.

2. Ezután a paradicsom következik, ami újabb 3-4 perc pirítást igényel. Ráöntjük a paradicsomlevet, megszórjuk a petrezselyem felével, sózzuk, borsozzuk, és 1-2 percig rotyogtatjuk.

3. Négy ,,lyukat" formázunk benne, beleütjük egyenként a tojásokat. Tovább sütjük 5 percig fedő nélkül, utána pedig 3 percig lefedve. Tálalásnál megsz...
2017-09-09 22:47:54
Fűszeres újburgonya pikáns paradicsomszósszal(Patatas Bravas
... fokhagymát. Erre jön a kakukkfű,és a felaprított vagy a szárított chili. Kicsit megfuttatjuk az olajon, majd hozzáadjuk a paradicsomot, sózzuk, borsot tekerünk rá, majd fedő alatt takarékon rotyogtatjuk.
A krumplit addig főzzük, amíg még nem esik szét. Miután megfőtt, alaposan lecsöpögtetjük, és hagyjuk, hogy a felesleges nedvesség eltávozzon belőle. Ha már langyos, a...
2017-06-14 23:24:37
Csirkemell vadas mártásban, zsemlegombóccal
... A babérleveleket véglegesen eltávolítjuk. A zöldségeket botmixerrel pépesítjük, hozzáadunk 1 kanál mustárt, 1 kanál citromlét és 2 dl tejfölt. Felforraljuk és 2-3 percig kis lángon rotyogtatjuk. Visszahelyezzük a hússzeleteket.

A kívánt köretet elkészítjük. Én most, az időspórolás miatt mirelit zsemlegombócokat készítettem, a csomagoláson leírtak szerint.
...
2017-03-18 07:39:10
Shakshuka egyszerűen
... pirítjuk.

2. Ezután a paradicsom következik, ami újabb 3-4 perc pirítást igényel. Ráöntjük a paradicsomlevet, megszórjuk a petrezselyem felével, sózzuk, borsozzuk, és 1-2 percig rotyogtatjuk.

3. Négy ,,lyukat" formázunk benne, beleütjük egyenként a tojásokat. Tovább sütjük 5 percig fedő nélkül, utána pedig 3 percig lefedve. Tálalásnál megsz...
2016-12-21 20:19:52
1 2 3 4 ..11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Patatas Bravas, apróra vágott, alaposan lemosott, fehérbab konzervet, vékonyra szeletelt, szokásosnál kicsit, tűzről levéve, tetejét megszórjuk, barna sörrel, passzírozott paradicsom, félkarikákra vágott, maradék vizet, főtt burgonyát, nagyobb tálba, darabolt paradicsomot, paradicsomot azért, sava visszafogja, további puhulásban, gyümölcshúst elkeverjük, zselírozó cukorral, habját leszedjük, fedőt rátéve, paradicsom következik, petrezselyem felével, felaprított vagy, szárított chili, krumplit addig, felesleges nedvesség, babérleveleket véglegesen, zöldségeket botmixerrel, kívánt köretet, időspórolás miatt, csomagoláson leírtak, zsemlegombócokat, pirospaprikával, paradicsomlevet, zsemlegombóccal, petrezselyemmel, visszahelyezzük, csirkepaprikás, lecsöpögtetjük, babérleveleket, hússzeleteket, paradicsomot, rotyogtatjuk, felforraljuk, rozmaringgal, passzírozott, félkarikákra, fokhagymával, petrezselyem, eltávolítjuk, csomagoláson, csipkebogyós, megfuttatjuk, gyümölcshúst, ételizesítő, beletesszük, szokásosnál,
© 2013 TVN.HU Kft.