Belépés
Pácolt őzgerinc barnamártással
... feldarabolt zöldségeket, hagymát gombát, fokhagymát és babérlevelet. További 3-4 percig pirítjuk,majd felöntjük 5 dl vízzel sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt "szelíd" tűzön 4 órán át rotyogtatjuk. Az elfőtt levet mindig pótoljuk. Közben az olajon barnára pirítjuk a cukrot, majd hozzátesszük a lisztet, és mély barnára pirítjuk. Ezt felöntjük 4dl hideg vízzel simára keverjük, majd ...
2008-11-28 21:49:58
Whisky-s birs
... birshúst vékony szeletkékre vagdossuk.

Elkészítés:

A cukrot a citrom levével és héjával, 4 dl vízzel felforraljuk, és belekeverjük a birset. Kb. 5 percig rotyo...
2008-11-21 20:59:04
A BICSKE-természet csodája
... szükség). A masszát elkeverjük a zselírozó cukorral (ugyanannyi cukrot vegyünk, ahány dkg a gyümölcspép). Beleöntjük a citromlevet, a gyömbért. Kevergetve felforraljuk, és 4 percig rotyogtatjuk. A habját leszedjük. Azonnal üvegekbe töltjük, lezárjuk, kb. 5 percre fejtetőre fordítjuk, és hűvös helyentálaljuk.


...
2008-10-22 19:40:47
Tejszínes csirkemell ragu
... csirkemellet. Amikor már a hús k...
2008-10-05 12:15:16
mézes recept...
... A serpenyőbe mézet teszünk, melegítjük (nem túl forróra, emlékezzünk az előzőekre!), majd belemegy a mustár, a hús, és ebben a mártásban folyamatos keverés mellett teljesen puhára rotyogtatjuk. A joghurtot behabarjuk a liszttel, és az újból felmelegített saját szafttal. Ezzel végéhez ért a sűrítés. Rizs illik hozzá.

Citrommal csirkemellre

Hozzávalók: 2 csirke...
2008-09-03 19:36:31
Almás rebarbaradzsem
... (A rebarbara ne főjön szét.) Kivesszük a citrom héját, és a kompótot hűlni hagyjuk....
2008-08-03 08:18:10
Kapros csirkemell
... csirke alá öntjük a...
2008-07-21 23:12:06
Vaníliás meggylekvár
... pépet.

Elkészítés:

A gyümölcspépet, az egész meggyeket, a vaníliapépet, és a cukrot összekeverjük. Kevergetve felfor...
2008-06-19 09:59:11
Szardellás metélt
... megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a felaprózott olíva- és kapribogyót, a csípős paprikát, a ringlit/szardellapasztát, a bazsalikomot, a frissen őrölt borsot. Fedő nélkül 20 percig rotyogtatjuk, utánasózzuk.
Enyhén sós vízben kifőzzük és leszűrjük a tésztát. Mély tálba csúsztatjuk, összekeverjük előbb 2 ek. olajjal, majd a mártás felével és a petrezselyemmel, aztán a...
2007-12-02 00:31:32
mai recept
... felaprított hagymákat, zöldségeket, babérlevelet. Felengedjük vízzel a levest. Ekkor jön bele a húsleveskocka, felszeletelt káposzta és a paradicsompüré és a szójaszósz. Kb negyed órát rotyogtatjuk. Az utólsó 5 percben aprítjuk bele a chili paprikát és a petrezselymet.

Fogyókúrázók naponta legalább kétszer egyenek belőle annyit, amennyi jól esik. Kiváló zsírégető hatás...
2007-10-14 17:13:16
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: elfőtt levet, olajon barnára, citrom levével, masszát elkeverjük, zselírozó cukorral, habját leszedjük, serpenyőbe mézet, mártásban folyamatos, joghurtot behabarjuk, újból felmelegített, citrom héját, kompótot hűlni, egész meggyeket, cukrot összekeverjük, felaprózott olíva-, csípős paprikát, frissen őrölt, mártás felével, chili paprikát, szardellapasztát, petrezselyemmel, megfonnyasztjuk, rebarbaradzsem, paradicsompüré, helyentálaljuk, barnamártással, összekeverjük, húsleveskocka, felmelegített, petrezselymet, gyümölcspépet, rotyogtatjuk, babérlevelet, bazsalikomot, felforraljuk, csirkemellet, hozzátesszük, csirkemellre, vaníliapépet, paradicsomot, felszeletelt, belekeverjük, fogyókúrázók, felaprózott, gyümölcspép, felaprított, meggylekvár, szeletkékre, citromlevet, felengedjük, kapribogyót, emlékezzünk, csúsztatjuk, zöldségeket, feldarabolt, utánasózzuk, folyamatos, behabarjuk, elkészítés, beleöntjük, hozzávalók, ugyanannyi, serpenyőbe, csirkemell, elkeverjük, melegítjük, szójaszósz, szardellás, kevergetve, fokhagymát,
© 2013 TVN.HU Kft.