Belépés
Aranygaluska recept
... lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk. Lisztbe mártogatott kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és kizsírozott nagy tor­taformába szorosan egymás mellé fektetjük.
Olvasztott vajjal meglo­csoljuk, a darált dió felével meghintjük. Most ismét tésztasor követke­zik, amit olajjal locsolunk, és a maradék dióval megszórunk. Ráfek­tetjük a maradék kiszaggatott tésztát, és a maradé...
2015-08-24 13:58:38
Aranygaluska
... deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk. Lisztbe mártogatott kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és kizsírozott nagy tor­taformába szorosan egymás mellé fektetjük.

Olvasztott vajjal meglo­csoljuk, a darált dió felével meghintjük. Most ismét tésztasor követke­zik, amit olajjal locsolunk, és a maradék dióval megszórunk. Ráfek­tetjük a maradék kiszaggatott tésztát, és a maradék vaj...
2014-10-30 07:35:13
Aranygaluska recept
... lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk. Lisztbe mártogatott kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és kizsírozott nagy tor­taformába szorosan egymás mellé fektetjük.
Olvasztott vajjal meglo­csoljuk, a darált dió felével meghintjük. Most ismét tésztasor követke­zik, amit olajjal locsolunk, és a maradék dióval megszórunk. Ráfek­tetjük a maradék kiszaggatott tésztát, és a maradé...
2014-05-17 17:45:42
Epekíméló diéta!
... nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húst, majd kivesszük. A vajat az olajhoz adjuk, és az almákat a cukorral aranyszínűre pirítjuk benne. A konyakkal meglocsoljuk, és addig főzzük, míg minden leve elfő. Belekeverjük a tejszínt meg a mustárt, és összefőzzük. Végül a húst a szószba tesszük, felforraljuk, és néhány percig főzzük. Sóval és borssal ízesít...
2012-01-30 14:58:38
Mire jó a sárgarépa?
... leöntjük.

Sárgarépa-saláta II.

50 dkg sárgarépa, 1 citrom leve, 1 al­ma, 2 dl tejföl, só, bors, 1 kávéskanál kapor, 1 kávéskanál méz A lereszelt sárgarépát és almát meglo­csoljuk a citrom levével. A tejfölt összekeverjük a mézzel és a fűszerekkel, és a salátára öntjük.

Sárgarépa-saláta III.

50 dkg sárgarépa, 1 kávéskanál méz, 4 evőkanál...
2011-11-24 13:08:14
Harcsapaprikás (juhtúrós csusz
... vöröshagymá­ból, paradicsomból, paprikából alapot készítünk. A harcsaszeleteket belehelyezzük, és az egészet készre főzzük.

A csuszatésztát külön kifőzzük, a szalonnazsír másik felével meglocsoljuk. A tetejére tesszük a ki­sült szalonnadarabokat. Tálaláskor tejföllel meglo­csoljuk a harcsapaprikást és a csuszatésztát. Az ét­kezés öröme fokozható, ha szekszárdi Schiller ...
2010-12-09 20:49:43
1 
Címkék: Sárgarépa-saláta II, Sárgarépa-saláta III, maradék dióval, maradék kiszaggatott, olajhoz adjuk, cukorral aranyszínűre, konyakkal meglocsoljuk, szószba tesszük, lereszelt sárgarépát, citrom levével, tejfölt összekeverjük, salátára öntjük, harcsaszeleteket belehelyezzük, egészet készre, csuszatésztát külön, szalonnazsír másik, tetejére tesszük, ki­sült szalonnadarabokat, ét­kezés öröme, harcsaszeleteket, harcsapaprikást, felforrósítjuk, harcsapaprikás, csuszatésztát, belehelyezzük, paradicsomból, összekeverjük, szalonnazsír, aranygaluska, meglocsoljuk, belekeverjük, felforraljuk, kiszaggatott, aranyszínűre, serpenyőben, mártogatott, vöröshagymá, kizsírozott, fűszerekkel, megpirítjuk, összefőzzük, kávéskanál, sárgarépát, megszórunk, olvasztott, lisztezett, meghintjük, tálaláskor, paprikából, szekszárdi, locsolunk, taformába, tésztasor, fektetjük, kiszúrjuk, kivesszük, tejföllel, epekíméló, konyakkal, készítünk, sárgarépa, lereszelt, fokozható, juhtúrós, tetejére, nyújtjuk, schiller, vastagra, szorosan, pirítjuk, leöntjük,
© 2013 TVN.HU Kft.