|
|
|
... nagy tálcát alufóliával kibélelünk, majd kivajazzuk. 4. Lángelosztón melegítjük az 1. alattit. Vigyázzunk, hogy fel ne forrjon. Állandóan keverni kell, hogy le ne égjen. Fokozatosan felolvasztjuk benne a vajat. Belekeverjük a mazsolát. Beleszitáljuk a kakaót, főzzük (de nem forraljuk), amíg a kakaó felolvad. 5. Mielőtt még felforrna, takarékra vesszük a lángot, belek... |
2011-02-13 09:38:30 |
|
|
|
|
|
|
... (cukrásznyelven táblázzuk), míg átlátszatlan és kemény lesz.
A fehér megkeményedett cukortömeget most nedves kézzel meggyúrjuk és
tiszta edénybe téve, gőz felett önthetővé olvasztjuk. Melegen öntjük a
tortára vagy a mignonokra és meleg késsel simítjuk. Szárítás, fényezés
mint a hideg máznál.
Kávémáz
.......
30 deka cukrot eg... |
|
2010-10-24 10:37:19 |
|
|
|
|
|
|
... citromléA piskótatésztát szétmorzsoljuk, majd két egyenlő adagra osztjuk. A tej tortabevonót és a fehér csokoládét durvára daraboljuk, majd külön-külön, forró vízfürdőben megolvasztjuk. A tortabevonóból keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit az egyik adag piskótához adjuk. A másikba belekeverjük a felolvasztott fehér csokoládét. A félretett tortabevonót a forró víz... |
2009-12-04 01:46:49 |
|
|
|
|